Sudet pois Nousiaisten asutusalueilta

Kommentoitu viesti

357 magnum

#101 Re: Kun se tapahtuu....Kun ei tapahtuisi!!

18.12.2011 01:41

#100: Tattinen - Kun se tapahtuu....

Karmea totuus tulee eteen väkisin. Sitä nämä "tutkijat" kai toivovatkin. jotta tuota. mitenkä se ihmisen jälkeläisen repii,ottaako suolet pellolle saamantien vai tppaisko ensin!!!! Käykää katsomassa paikka missä, se "LAUKONPEURA" on "luonnollisen" loppunsa kohdannut.

Vastaukset

7,62mm

#102 Re: Re: Kun se tapahtuu....Kun ei tapahtuisi!!

2011-12-20 20:03:40

#101: 357 magnum - Re: Kun se tapahtuu....Kun ei tapahtuisi!!

No niin, eikös se ollut jotenkin silleen, että susi pelkää luonnollisesti ihmistä. Vaan nyt taisi tulla hukalle pikku virhe, kun hyökkäsi koiran kimppuun ulkoiluttajansa välittömässä läheisyydessä. Noinkohan tämäkin tapaus on noiden betoniviidakkojen kovaksi luontoihmiseksi keittämien pitkätukka-aseistakieltäytyjien mielestä pedon normikäytöstä. Hittolainen ja vielä asutustaajamassa....... ai ai ai, että olivatkin ihmisen pirulaiset menneet rakentamaan talonsa just siihen kohtaan, missä oli vielä pari vuotta sitten silkkaa salokorpea.... ai ai. Eiköhän ole "petofrendien" aika nousta ja lähteä liikkeelle. Sinne vaan susien kanssa samaan paikkaan eli asutuksen sekaan sitomaan itsensä hukkaan kiinni kettingillä ja syömään avainta. Vihjeenä totean vaan, että se kuula sitten ei pysähdy karvaturriin vaan menee läpitten.

.308win

#112 Re: Re: Kun se tapahtuu....Kun ei tapahtuisi!!

2011-12-29 18:21:21

#101: 357 magnum - Re: Kun se tapahtuu....Kun ei tapahtuisi!!

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että vaikka *peura* onkin tuotu suomeen ja levinnyt luontoon, se on luonnossa vapaana kasvanutta stressitöntä lihaa.  Syön sitä ziljoona kertaa mieluummin kuin tanskasta tai saksasta rahdattua sikaa.

Kyllä peura on metsästäjien ansiosta tänne tullut ja kotiutunut. Se joka sanoo että peura kuuluu susille eikä metsästäjien pakastimeen, todennäköisesti vastustaa myös turhia voimaloita, sillä sähköähän saa töpselistä :-D