VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Sativa

#451 Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

28.12.2011 21:33

Itse olen henkeen ja vereen luonnonsuojelija ja vihreiden vankkumaton kannattaja.En ymmärrä metsästäjiä lainkaan. Tänäkin kesänä annoin satoja kiloja kirjolohta sellaisille söpöille mustille näädän näköisille otuksille. Ne tulivat joka ilta, emo ja 8 poikasta peräkanaa syömään mökkini edustalle iltapalaa. niillä oli kaunis musta turkki ja valkoinen leuanalus ja ne sukeltelivat rantavedessä ja söivät kaikessa rauhassa kalaa. Metsästäjät varmaan hävittävät nekin sukupuuton partaalle. Myös supikoiraparoille kannan kalaa ympäri vuoden ja kuvaan niitä. Millaiset hirviöt haluavat pahaa noille kauniille ja harmittomille karvapalloille? Haluan susikannan niin vankaksi, että pääsen kuvaamaan niitä ja kuulemaan niiden ulvontaa.

Vastaukset


Vieras

#453 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2011-12-28 21:49:14

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin 

 Meirän Oskarilla on aina käytös ollu kymppi, ja joskus lykkää yhtäkitoista!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-12-28 21:53:58



Vieras

#463 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2011-12-29 00:22:08

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Supi harmiton karvapallo... salli mun nauraa. Ensinnäkin supi syö lintujen munia(ja juu ei kiipee puihin) vaan maassa pesivien esim: hanhi, metso.teeri.... jne. Toisekseen supi levittää kapia ja muita tauteja... Sekin perk.le on tullu ryssän maalt niiku myös suden sa.tanat mut onneks molemmat tottelee lyijyä niiku ryssäkin aikoinaan :)


Vieras

#473 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2011-12-29 08:54:13

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Se söpö pieni elukka on itseasiassa juurikin teidän piiperöiden suomen luontoon päästämä ja hävitti siinä samalla Suomen alkuperäislajeista yheden. kiitos apinat siis siitä


Vieras

#484 kenen altaasta varastit, kyllä vihreiden touhut tiedetään. Maalaistollo

2011-12-29 12:44:58

2 x KKK

#487 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2011-12-29 13:21:46

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Tää on taas varmaan näitä trolleja, mutta susien puolustajien ainoat puolustukset ovat: susi on hieno eläin, ei saa tappaa ketään (lihaa saa kaupasta) ja susi kuuluu Suomen luontoon. Eivät oikein ole kestäviä puolustuksia...

Susi on hieno eläin? Kauneus on katsojan silmissä... Jos vain tuolla perusteella valitaan kuka saa elää ja kuka ei, niin tulee kyllä nyt se Hitleri mieleen. Just se, keneksi meitä metsästäjiä tai muita susikannan harvennusta haluavia syytetään. Eikö metsäpeura ole hieno eläin? Eivätkö esim. suomalaiset ikivanhat koirarotujen edustajat ole hienoja eläimiä? Susikannan näin kasvaessa, olen alkanut nyt miettimään, josko vien koiriani enää ensi syksynä jahtiin ollenkaan. Hirvet eivät siellä pysähdy haukkuun, ei likimainkaan, ovat äärettömän arkoja. Missäköhän syy...? Ilmeisesti susi-ihannoijia ei kiinnosta tippaakaan, että uhanalainen Karjalankarhukoira-rotu(kin) voi jäädä vaille kahta meidän lupaavaa koiraa. Puhumattakaan siitä, että ovat rakkaita perheenjäseniä, joita susille en aio syöttää. Sydän syrjällään vahdin koiria, jotka ovat aitauksessaan. Susi tulee korkeidenkin aitojen yli!

Ei saa tappaa ketään? Supeja yms. kuitenkin saisi luonnossa villisti temmeltää? Se ei ole Suomen alkuperäistä eläimistöä ja supikin aiheuttaa valtavaa tuhoa levittäytyessään maassamme. Mitä siitä, niinkö? Pikkulinnuista niin väliä! Muut eläimet saavat kärsiä vaikka kuinka, kunhan susia ei satuteta. Outoa logiikkaa! Tai ei outoa, jos kommentti kerran tulee ei-eläintenystävän suusta.

Lihaa saa kaupasta? Miten stressi-possun liha on eettisempää ja parempaa kuin esim. elämänsä vapaana eläneen hirven?

Susi kuuluu Suomen luontoon? Meidän piha esimerkiksi ei ole "luontoa". Se on meidän reviiriä ja sinne sudella ei ole mitään asiaa! Maailmassa on ihmisiä ihan samalla oikeudella kuin susiakin. Evoluutio on ihmiset tänne saanut aikaan ja me olemme levittäytyneet tänne sen verran mikä lajillemme on ominaista ja miten on ominaista. Lajillemme ei ole ominaista asua ahtaasti kerrostaloissa. Asukoon ken tahtoo ja miten tahtoo, toki. Se, joka on eri mieltä, niin vetäköön itsensä sitten logiikkansa mukaisesti jojoon, koska kerran pelkästään olemassaolollaan vaikuttaa luontoon haitallisesti ja susihan on kerran se tärkeämpi kuin ihminen. Niin, ja jos sudet kerran saisivat toteuttaa luontoaan, niin miksei sitten ihmisetkin? MIKSI susi olisi tärkeämpi kuin ihminen?

Kuten sanoin, teen koirieni suhteen jonkun ratkaisun syksyyn mennessä. Ehkä koiransa jättävät sitten kotiin monet muutkin. Vastuun saavat sitten kantaa nyt tai vuosikymmenen päästä ne, jotka tämän tilanteen ovat aikaansaaneet. Turha tulla sitten itkemään maailman epäoikeudenmukaisuutta.


Vieras

#1027 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2012-01-10 21:32:27

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Ne ihanat mustat karvapallot kuuluvat susien herkuksi, kuuntele kun sudet niitä rouskuttelevat ihanasti kuutamolla.

jope

#2178 Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2012-02-15 18:16:27

#451: Sativa - Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin 

 Minäkin ruokin susia talvisaikaan..menu viimeinen ateria..