Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

kiitolliset, tällä hetkellä tuohtuneet entiset oppilaat

#107 Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

11.04.2012 14:08

#105:

"Kukaan tuskin haluaa, että musiikkiluokalla lauletaan karaokea ja näin ei varmasti tehdä." Vain oppilaat tietävät mitä tunneilla todella on tapahtunut. On naurettavaa, että vanhemmat puolustavat omia lapsiaan, vaikkeivat todellisuudessa tiedä miten he tunneilla käyttäytyvät!! Pitääkö tässä nuorempien alkaa muistuttaa vanhempia aikuismaisesta käytöksestä? Voimme sanoa, että tämä ei ole mitään mustamaalamista vaan Totuus. Miten voi olla mahdollista, että ala-asteella oppilaiden sana pätee, mutta yläasteella ei? Olemme olleet yhteydessä yläkoulun rehtoriin omasta tahdostamme (kukaan ei ole meitä värvännyt mihinkään tehtävään!) sillä opetus on ollut/on edelleen ala-arvoista. Yhtenä suurimmista syistä mainittakoon opettajan lukuisat poissaolot. Yläkoulun opettajasta on valitettu useaan otteeseen tuloksetta kun taas alakoulun opettajaa vastaan nostetaan tällaiset syytökset parista kerrasta. Tämä oppilaiden "epäasiallinenkohtelu" ei tosin ole ainoa irtisanomis peruste. Olemme käyneet musiikkiluokat muutama vuosi sitten, eikä sinä aikana luokallamme oppilaisiin ole kohdistunut minkäänlaista epäasiallista kohtelua. Haluamme korostaa, että Juri on hyvin omistautunut työhönsä ja hänen kanssaan ei ole koskaan ollut vaikeaa tulla toimeen - päinvastoin hän on ollut lämminhenkisin koskaan tapaamamme opettaja. Häneltä olemme oppineet kunnioittamaan muita ihmisiä ja Ritvalta omaa kulttuuria, kansanperinnettä ja näiden tärkeyttä. Olemme sydämellisesti kiitollisia siitä, että olemme saaneet hyvän kasvatuksen Onkilahden musiikkiluokilta, joka oli myös kaikkea muuta kuin pelkkä musiikkiluokka.

Me oppilaat tiedämme totuuden tapahtuneesta ja mielestämme meitä tulisi tässä asiassa kuunnella! Jos Juri irtisanotaan niin pidemme varmasti huolen siitä, että oikeus toteutuu myös yläkoulun kohdalla!

 

Vastaukset


Vieras

#109 Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

2012-04-11 15:06:54

Kiitollinen, tällä hetkellä tuohtunut entinen musiikkiluokkien oppilas

#112 Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

2012-04-11 15:52:47

#107: kiitolliset, tällä hetkellä tuohtuneet entiset oppilaat - Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

Edellisestä kommentista unohtui tärkein pointti: kolme vuotta sitten meidän yläaste aikoina laulettiin karaokea! Eli siihen pisteeseen on jo menty.. Ja ei tässä nyt enää yläasteella olla.


Vieras

#117 Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

2012-04-11 16:18:05

Musiikinmaikka

#139 Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

2012-04-11 21:05:30

#107: kiitolliset, tällä hetkellä tuohtuneet entiset oppilaat - Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

Ihanaa, yläkoululaiset! Olen ylpeä teistä, olette fiksumpia kuin sivistymättömät, tietämättömät vaasalaiset aikuiset!!!