Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#115 Re: Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

11.04.2012 16:09

Vastaukset


Vieras

#116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

2012-04-11 16:15:58

#115: - Re: Re: Re: Re: Re: Lapsellinen käytös pistää vihaksi!

Opettaja oli vuoden virkavapaalla. Sijainen oli sen ajan siis virallisesti musiikkiluokkien opettaja eli karaokea on yläkoulussa  laulettu musiikkiluokkien nimissä!


Vieras

#120 Syyttömiä aina rangaistaan, niihän se on !

2012-04-11 16:35:13

Taitaa olla niin että Juri on liian luova ja aikaansaava mutta omanlaatuinen persoonallisuus joka haluaa antaa lapsile hyvää laadukasta opetusta. Se ei taida vaan sopia tämän päivän koulumaailmaan koska erilaisuutta ei suvaita ja ei näköjään lasten etuakaan juurikaan ajatella jos mestariopettajan pois potkia haluavat. Jos koulun sisällä on erimielisyyksiä ja jos rehtori on kyvytön ne ratkomaan niin hänelle ne potkut kuuluisi antaa ei koulun parhaalle opettajalle.

Olisi kyllä tosiaan kiva tietää juurisyy mikä tämän sopan on aiheuttanut ja miksi ihmeessä ongelmia ei ole pystytty ratkomaan. Taitaa takana olla useampikin "puupää" joille lasten etu ei paljoa paina ja periksi ei anneta tuumaakaan puolin ja toisin !

Antavat tämän sopan keittäjät kyllä lapsille taas sellaisen mallin aikuisista jota saavat korjata pitkään. Sopu sijaa antaa.