Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#243 vasta valmistuneet

27.11.2010 19:33

Onhan nyt kaikki tietoisia siitä, kun juuri valmistunut lähihoitaja/ensihoitaja tulee töihin. Hän ei ole valmis vaan työ opettaa loput(näin koulussakin sanotaan). On huolestuttavaa jos kaksi kokematonta on samassa vuorossa, niin kuka neuvoo ja ketä.

En ainakaan itse koe Torniota turvalliseksi paikaksi asua, enään.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#245 Re: vasta valmistuneet

2010-11-28 07:32:02

#243: - vasta valmistuneet 

Medgroup on nyt velvoittanut  kaikki vastavalmistuneet/ei vielä valmistuneet uudet työntekijät (joukossa on myös vastavalmistunut uusi esimies) suorittamaan hoitotason tentin. Ilmeisesti firmalla on se käsitys, että kun suorittaa hoitotason tentin saa myös työskennellä hoitotasolla. Näin ei suinkaan ole vaan hoitotason luvan saadakseen täytyy työskennellä ensin perustasolla hoitotason parin kanssa, suorittaa näyttökokeita ja saada työparilta suositus luvan myöntämiseen. Tämä on myös sairaanhoitopiirin ensihoidon vastuulääkärin ohjeistus! Hoitotasolla käytetään sellaisia lääkkeitä ja tehdään sellaisia toimenpiteitä, että niiden käyttämiseen ei aloittelijoilla ole mitään asiaa.

Pitääkö paikkansa. että Medgroup on tarjonnut vastavalmistuneille ensimmäisiä ikälisiä (tulee 5 vuoden työssäolon jälkeen), jotta näyttäisi siltä, että heillä on kokeneempaa väkeä työssä.
Facebook
Pitäisikö kannabis laillistaa?