Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#272 Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

10.12.2010 20:56

#235: Ei Suomi - todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

 

Laki on jo hyväksytty eikä sinällään muuta mitenkään pakkorokotusten osalta jo olemassaolevaa lakia. Jo voimassaolevan Suomen ja kansainvälisen lainsäädännön nojalla pakkorokotukset ovat olleet Valtioneuvoston päätöksellä mahdollisia. Tilanne on sama maailman jokaikisessä maassa, eikä Suomi niistä mitenkään asian suhteen poikkea.

Jos pakkorokotuksia ehdotettaisiin esimerkiksi influenssa-sairauden suhteen niin varmaankin suurin osa myös Suomen lääkärikunnasta nousisi erittäin nopeasti vastarintaan ja se ei olisi yksinkertaisesti mahdollista. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että 'sikaflunssa' ei ole maailman ainoa sairaus ja sairauksien aiheuttama uhka voi olla huomattavasti pahempi, esim. isorokkohan on poistettu maailmalta viime kädessä nimenomaan pakkorokotuksilla.

Vastaukset

Toivon että kukaan ei hyväksy tällaista kohtelua valtiovallan taholta
Vieras

#278 Re: Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

2010-12-10 23:37:17

#272: Vieras - Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

 Vieras 235.

Miten kukaan voi olla noin varma ensinnäkin siitä, että isorokko on poistettu maailmalta ja sitten siitä, että se olisi tapahtunut rokottamisella? Ketään rokotteita puolustelevaa ei kiinnosta huomata, että on tapahtunut paljon muuta siinä sivussa. Esimerkiksi hygienia on lisääntynyt ja ravitsemus parantunut.

Pikkuesimerkki isorokkorokottamisesta. HIV on tartutettu ihmiskuntaan viljelemällä isorokkorokote apinan munuaisen seerumiin, josta tämä apinavirus on rokotteen mukana siirretty ihmiskuntaan. Kun tämä uskottavuutta horjuttava lipsahdus huomattiin lääketieteellisissä piireissä, pantiin arvovaltainen lääketieteen edustaja  konservatiivisessa Amerikassa New York Thimesin etusivulle kertomaan, että HIV on homojen tauti. HIV istutettiin Pohjois-Amerikan armeijaan rokottamalla sotilaat isorokkoa vastaan. Siksi se oli ensin miesten tauti. Kukaan ei kuitenkaan enää kysy, miksi se leviää heteroissa. Lääketiede tietää että ihmisillä on tapa unohtaa. Kuinka on, moniko muistaa raskaana oleville äideille Suomessa lääkäreiden jakaman pahoinvointilääkkeen Talidomidin? Se oli varmasti sekin, hyvin tutkittu lääkeaine, jonka uhrit ovat olleet koko elämänsä 1950- luvulta alkaen enemmän tai vähemmän rampoja.

Autismi, kätkytkuolemat ja esimerkiksi MS-tauti ovat rokotevaurioita. Onko kukaan huomannut, että joku yli 50 vuotias sairastuu MS-tautiin? Se on nuoren aikuisväestön ja lasten sairaus, eli juuri niiden, joihin tämä järkyttävä neuvolarokottaminen on iskenyt pahiten. MS-taudin kuva muistuttaa erehdyttävästi narkolepsiakohtausta, eli aivo- ja keskushermostovauriota. Vieläkö joku uskoo rokotusten, satikka pakkorokotusten olevan vain hyväksi, tapahtuupa se missä maassa tahansa?

Rahnahne lääke-eliitti ei välitä uhreista, kun se jauhaa rahaa. Uskotteko tosiaan, että joku voisi olla oikeasti niin huolissaan toisen terveydestä, että hän haluaa pakolla hänet rokotettavaksi, ellei hän itse siitä hyödy.

Vieras
Vieras

#281 Re: Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

2010-12-10 23:53:02

#272: Vieras - Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

Asiallinen vastakommentti. Tosiaan, onhan lääkäreitäkin monenlaisia ja samoin kuin me kaikki muutkin, niin nauttivathan hekin vapaasta tiedon saannista jonka ennen kaikkea internet mahdollistaa. Toivoisi vain, että useampi sitä alansa tietoa enemmän sieltä hakisi ja sitä vakavissaan tutkisi.