Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Toinen tyttö Tampereelta
Vieras

#284 Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 00:15

Onko totta että lakimuutosta ollaan nyt tekemässä kaikessa hiljaisuudessa,koko kansalta tietämättä,ja että nimenomaisen muutoksen jälkeen pakkorokotukset tulisivat mahdollisiksi?Keskusteluissa moni kirjoittaa,että pakkorokotukset olisivat jo nyt mahdollisia.Ovatko ne sitä vai tarvitaanko lakiin muutos nimenomaan tähän asiaan??

Itse suosittelen lämpimästi jokaista allekirjoittamaan adressin.Tulipa mieleeni nostaa asiaa enemmän esille ja avata keskustelua lakimuutoksesta vähintäänkin yleisö - ja mielipideosastoilla.Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?Mitä lakimuutos toteutuessaan käytännössä tarkoittaisi tavallisen ihmisen kannalta?

Tuskin kukaan haluaa kenenkään tai minkään toisen tahon päättävän oman itsen tai vaikkapa oman lapsen rokottamisesta ilman,että siihen on mitään vaikutusmahdollisuutta.

Vastaukset

Tyttö Tampereelta
Vieras

#285 Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

2010-12-11 00:38:33

#284: Toinen tyttö Tampereelta - Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

 Hei sinä toinen tyttö Tampereelta.

Tämähän osoittaa todeksi jo aikaisemmin ilmeiseksi käyneen seikan, eli sen, että media on lääketieteen markkinappaikka. Se tekee sitä, mihin saa "ylhäältä käskyt"! Tänään Pohjois-Suomen alueuutisille varattu aika meni suurin piirtein siunailuun Rovaniemen varusmiesten sikaflunssatartunnoista, sekä siitä miten moni varusmies oli jättänyt rokotteen vuosi sitten ottamatta, joten he ovat nyt sitten tautia "levittäviä" yksilöitä!! 

Viimevuonnakin aalto lähti Rovaniemeltä ja kummasti laantui muualle edetessään. Siellä mahtaa olla THL:n "uskoon" hurahtaneita enemmänkin.

Näin tänään flunssatartunnoista  mediassa, mutta missään ei ole hiiskahdettukaan koko kansan yksityisyyteen ja ihmisoikeuksiin puuttuvasta laista koko syksynä. Lakimuutos kylläkin on jo käynyt käsittelyn läpi ja on viimeistä allekirjoitusta vailla valmis. Astuu siis voimaan 1.1.2011. Tämä on niin raivostuttavaa valtiovallan taholta, että olen valmis saamaan aikaan massaliikkeen, jossa kukaan ei enää maksa verojaan tälle hallitukselle. Sittenpähän miettisivät, millä pakkokeinoilla saisivat rahat niiden tutkimattomien rokotteiden ostamiseen monikansallisilta rikoskumppanilääkeyhtiöiltään ......... niin ja ministereille torkkupeittoja!