Suomi yksikieliseksi maaksi

Kommentoitu viesti

Ruotsinsuomalainen

#28 EU-Oikes - Tuomioistuin

21.07.2012 14:40

Tarvitaan kai joku somalilainen joka kääntyy EU-Oikeuteen ja haluaa vapautta Suomen pakkorutsista. Haluaa lapsilleen suomen, englannin ja oman kielensä ja on sitä mieltä että muu pakko on laitonta pakkoa. Oikeuden käynti sinne siis. Tai joku suomalainen kun haluaa toisia mahdollisuuksia lapsilleen.

Vastaukset

suomenkielinen

#31 Re: EU-Oikes - Tuomioistuin

2012-09-07 08:23:42

#28: Ruotsinsuomalainen - EU-Oikes - Tuomioistuin

Stubb ja kokoomuksen Sasi ovat EU:n päässä "kaalimaan pukkeina"  estämässä pakkoruotsin poistamisen. Ei  EU-tuomioistuin ryhdy toimiin.Kyllä meidän suomenkielisten on omalla äänestämiskäyttäytymisellä kyettävä poistamaan pakkoruotsi.

Suomenkielisten yliopistojen vieraiden kielten laitoksetkin ovat joko pelkureita tai tietämättömiä miten kielilait ja käytännöt ovat muualla maailmassa. Tällaista hölmöläisten kaksikielisyyttä ei löydy muualta kuin Suomesta. Kanadalainen kaksikielisyys eroaa suomalaisesta siinä että ranskalaisenemmistö -kaupungeissa jokaisen on osattava ranskaa ja englantilaisenemmistöisissä kaupungeissa englantia eli molempia ei siis vaadita. Sveitsi on monikielinen maa, mutta eri kantoneissa vaaditaan vain sen valtakielen osaaminen.

Suomenruotsalainen eliitti haittaa nyky-Suomessa enenevästi myös itseään, sillä että eivät itse luovu sivistyneesti  pakkoruotsittamisesta.  Aikoinaan suomenruotsalaiset ovat huijanneet yksinkertaisia,sinisilmäisiä ja alistettuja suomenkielisiä kaksikielisyydellä ja jyräävät nyt vieläkin kokoomuksen ystävällisellä avulla itsensä hallitukseen ja "ottavat" itselleen kaksi merkittävää ministerin paikkaa.

Kokoomus on  ykkönen  ja SDP toiseksi suurin pakkoruotsin kannattaja.  Suomenkieliset valitsevat muka pakosta pakkoruotsin. Se jatkuuko pakkoruotsipullan pureminen Hölmölässä on suomenkielisten omisssa käsissä.