Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti


Vieras

#538

29.12.2010 17:25

Lukekaa niin kauan kuin internet ei ole vielä täysin sensuroitu!!
Kertokaa eteenpäin!

Kattavaa listausta tässä yhdessä linkissä:
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

YK haluaa globaalin nettikontrollin + EU korotti palkkojaan - jäsenvaltiot leikkaavat menojaan
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56187-yk-haluaa-globaalin-nettikontrollin-eu-korotti-palkkojaan-jasenvaltiot-leikkaavat-menojaan#comment-722298

Kuinka Lissabonin sopimuksen sisältö haudattiin Vanhasen lautakasaan
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/52713-kuinka-lissabonin-sopimuksen-sisalto-haudattiin-vanhasen-lautakasaan

Erään narkolepsiaan sairastuneen lapsen äidin kirje
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54337-eraan-narkolepsiaan-sairastuneen-lapsen-aidin-kirje?page=1#comment-698012

Perhe: Ei sallittu = Agenda 21
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53869-vm-katainen-se-sitten-otti-ja-myi-suomalaiset-velkaorjuuteen-esm-sopimus

- Anna Kontulan blogi, helmikuu 2010: "YLE uutisoi, että valtioneuvoston kanslia on pestannut amerikkalaisen konsulttiyhtiön McKinsey&Company ideoimaan Suomelle seuraavaa hallitusohjelmaa."

"Muuten, ehkä kiinnostavinta raportissa on vaatimus kansalaisten asenteiden muokkaamisesta. Maan taloutta näyttävät nimittäin pahiten uhkaavan tavalliset ihmiset, jotka sitkeästi pitävät kiinni ruoastaan, kodeistaan ja julkisista palveluista.

Raportissa ehdotetaankin ihmisten ”totuttujen ajatusmallien” muuttamista siten, että he jatkossa suostuisivat

- opiskelemaan entistä nopeammin
- pysymään työelämässä yli 65-vuotiaaksi
- hankkimaan yksityisen eläkevakuutuksen
- maksamaan enemmän julkisten terveyspalvelujen käytöstä
- luopumaan lähipalveluista
- vaihtamaan paikkakuntaa ja alaa työelämän vaatimusten mukaan
- sopimaan työajoista ”joustavasti työnantajan ja omien tarpeiden mukaan”
- hakeutumaan yrittäjiksi

Paljon ikävää sitä porvarihallitukselta osattiinkin odottaa, mutta päätösten ulkoistaminen yksityiselle firmalle oli sentään yllätys."

Vastaukset

Äänestetään vapaa demokratia Suomeen
Vieras

#540 Re:

2010-12-30 18:08:36

#538: -  

- Perussuomalaiset EIVÄT VASTUSTA enää EU-jäsenyyttä.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaiset-lopetti-eu-jasenyyden-vastustamisen/198379

* Vaalit 2011 on KANSAN *VIIMEINEN* MAHDOLLISUUS vastarintaan ja olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

Lissabonin sopimuksen hallitus allekirjoitti sillä aikaa, kun media täydellä hehkutti meille Vanhasen lautakasasta. Kyllä päättäjät osaavat vetää linssiin, kun ovat hyvin sitä saaneet harjoitella ja tämäkin huijaus upposi suomalaisiin kuin kus lumeen. 

Nykyisellä hallituskokoonpanolla uusia pakkolakeja tullaan saattamaan voimaan kertomatta niistä etukäteen mitään. Keksitään uusi jymyjuttu median myllytykseen ja emme huomaakkaan, kun jo valtaeliitti on hirttosilmukan kansan kaulaan laittanut. Pakkorokotuslain voimaantulo on hyvä esimerkki tästä.

TÄTÄKÖ ME SUOMALAISET TOSIAAN HALUSIMME, KUN MEIDÄT LAITETTIIN EU:N JÄSENMAAKSI ???
Nykyinen hallitus ei tarvitse meitä kuin laskujensa maksajiksi hulluille päätöksilleen, joista meille ei tarvitse kertoa mitään. Suomalaiset kelpaavat laskujen maksajiksi myös EU:n muille "jäsenvaltioraukoille", vaikka omassa maassa nähdään nälkää ja somalipojat juoksevat uusissa kuteissaan, puhuvat kännykkään ja ajelevat autoilla. Olen ollut työni vuoksi useita vuosia katsomassa, kuinka vuodeosastoilla suomalaisvanukset ensin hukutetaan pas.... ja sen jälkeen tapetaan muuten vain pois hiljaisella eutanasialla, jotta lakkaavat olemasta yhteiskunnalle rasitteena, eivätkä ehtisi kulutta heiltä työkuntoisina perittyjä lakisääteisiä eläkkeitä.

ALISTUMMEKO TOSIAAN VAPAAEHTOISESTI TÄLLAISEEN SANELUPOLITIIKKAAN  JA SUORAAN SANOEN PIILOHIRMUVALTAAN? 

VASTAAN ON PANTAVA JA LUJASTI, JOS AIOMME SELVITÄ SOPASTA, JONKA VALLANKAHVASSA OLEVAT OVAT KEITTÄNEET. HE EIVÄT KUNNIOITUSTA ANSAITSE. KATSOKAA MTÄ NAAPURIMAASSA TAPAHTUI, KUN RUOTSALAISET ÄÄNESTIVÄT JALOILLAAN. VAALEISSA 2011 MEKIN VOIMME SAADA MUUTOKSEN AIKAAN.

ÄÄNESTÄKÄÄMME NIITÄ PUOLUEITA, JOTKA AJAVAT JOKAISEN KANSALAISEN ETUJA AVOIMESTI. SELLAISIA EIVÄT OLE NYKYISET HALLITUSPUOLUEET, EI MYÖSKÄÄN PERUSSUOMALAISET, JOTKA OVAT SYÖNEET OMAT SANANSA JA NYT JO JUOPUNEET "BRYSSELIN HUUMASTA".

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-03-15 08:34:01