Säilytetään Café Olohuone

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Säilytetään Café Olohuone.

Timo Lappalainen
Vieras

#1 OLOHUONE ON MYÖS HERRAN HUONE

10.10.2010 12:41

Nyt kaikki kristityt rukousrintamaan Olohuoneen säilymisen puolesta. Rukoillaan 14. päivään asti, lakkaamatta, päivin öin, että tuolloin pidettävässä kokouksessa päättäjät näkisivät Olohuoneen toiminnan osana seurakuntayhtymän lähetystyötä. Mikäli Olohuone lakkautetaan, kosketaan Jumalan silmäterään. Hän tekee työtään Olkkarissa ja kenelläkään ei ole oikeutta puuttua Jumalan suunnitelmiin yrittämällä tehdä niitä tyhjiksi. Taloudelliset syyt eivät saa ratkaista tätä asiaa. Kysymyn on kirkon perustehtävästä, lähetystyöstä. Olkkarille täytyy löytyä toimintamahdollisuudet osana lähetystyötä. Siellä kohdataan päivittäin lähimmäisiä ja välitetään Jumalan rakkautta. Kirkon kiinteistöihin ja muuhun "tuottavaan" toimintaan kyllä löytyy varoja. Nyt tullaan näkemään Tampereen seurakuntayhtymän todelliset kasvot. Uskon, että ne tuhannet rukoukset, joita asian puolesta rukoillaan, kuuluvat Jumalan korviin ja Hän saa vaikuttaa päättäjiin siten, että Olohuone saa edelleen palvella Jumalan työkaluna.
Marjut Suhonen
Vieras

#2 Olohuoneko pois meiltä

11.10.2010 15:26

Yhä enemmän ja enemmän tulee merkkejä siitä, että Jeesus tulee pian!
Ymmärrettävämpää olisi, jos tämä lakkautusuhka
olisi tullut maailmasta, mutta että kirkon puolelta! Pitääkö tässä kohta alkaa miettiä kirkosta eroamista?
Ritva Leino
Vieras

#3 Miksi poistettaisiin Olohuone? Päinvastoin.

12.10.2010 01:25

Minusta seurakunnan pitää olla siellä, missä ihmiset ovat. Kaduilla, toreilla, liikekeskuksissa, työpaikoilla ym. vastaavaa. Eikö juuri tällainen olohuonetoiminta ole seurakunnan perustyötä, eli tavoittavaa toimintaa? Kutsu sinne on samanlainen kaikille. Ei tarvitse ihmetellä, jos seurakunnan jäsenmäärä putoaa entisestään ja siitä seuraa, että talous heikkenee.

Päinvastoin tämäntyyppistä olohuonetoimintaa pitää lisätä mm. hyvällä paikalla olevalla lähetysmyymälällä, jossa on kahvila ja jossa voisi olla pappi päivystämässä ja juttelemassa kävijöiden kanssa.

Tuikku Höö
Vieras

#4 olohuone hyvässä käytössä

13.10.2010 18:46

Lähetysnäyttelyn aikana olen ollut vierailulla Olohuoneessa. Join kupillisen hyvää teetä ja söin herkullisen vohvelin. Trubaduuri lauloi kauniisti koko sen ajan. KOin hyvön lepohetken lämpimässä ilmapiirissä, sain hyvää palvelua ja hyvää tarjottavaa. 10+ pistettä!
Vieras
Vieras

#5 Re: olohuone hyvässä käytössä

13.10.2010 18:47

:) nennakinGi-
Vieras

#6 café olohuone

15.10.2010 15:59

vaikken asukkaan hervannassa niin haluaisin kuitenkin säityttää tämän viihtyisän kahvilan, jossa ihmiset voivat levähtää pitkän shoppailupäivän jälkeen ja ostaa pientä purtavaa.