Suomen räikeä lapsibisnes on loputtava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen räikeä lapsibisnes on loputtava.

jokaiselle oma vastuu
Vieras

#1 naisten ammatteja

21.10.2010 13:14

lastensuojelun nimessä perustetaan yhteiskunnan kustantamia turhia työpaikkoja,alkoholin varjolla jne.
lapsilisät ovat kohtuuttoman suuret ja asuntomenot,koulutus,työttömyys lisääntyy
kun he ovat ne saattaneet maailmaan tulisi heidan myös huolehtia kustannuksista itse,ei verorahojen muodossa ne menevät muuhun tarkoitukseen


Vieras

#2 Etova rouvien bisnes, tavoite syrjäyttäminen

21.10.2010 17:39

Lasten "suojelu" ei ole lasten suojelemista vaan kyseessä on hyvin etova rouvien bisnes missä eri yhdistykset ja yritykset hyötyvät. Tämä kolmas sektori on kääntänyt rahoituksen täysin edukseen: Velkaiset ja köyhät kunnat joutuvat tekemään huostaanottoja koska se tulee kunnille edullisemmaksi kuin muut tukitoimet. Tähän kaikkeen on syynä valtio, mikä on jättänyt kunnat oman onnensa nojaan ja tukee tätä kolmatta sektoria mielettömän suurilla summilla RAY:n kanssa. Tämä kolmas sektori ei myöskään tuota mitään vaan on kuin loinen yhteiskunnassamme imien ravinnokseen lapsiamme. Kyseessä on yleisesti ottaen tietoinen massojen syrjäyttäminen missä on pitkän tähtäimen ideana hyväpalkkaisten työntekijöiden korvaaminen näillä syrjäytetyillä esim. työharjoittelijoilla ja täten palkkatason alentaminen ja liittojen heikentäminen, vähän kuin amerikan voittoa vankiloilla periaate. Nämä laitoskasvatitkin tulevat tulevaisuudessa korvaamaan enemmissä määrin tavallisia työntekijöitä. Näillä "syrjäytetyillä" työharjoittelijoilla ym. ei ole työvakuutusta, ei kerry eläkettä eikä muita liittoon kuuluvien etuja, he ovat täyttä orjatyövoimaa kehdosta hautaan. Nämä "harjoittelijat" joutuvat myös maksamaan pienestä 400€ tuestaan vielä 20% veroja. Kun suomi köyhtyy entisestään niin kolhoosit avaavat ovensa, on syntynyt sosiaalivaltio, tähän suuntaan on menossa koko EU kun entisistä orjista tulee isäntiä, kiitos kapitalismin.
Verot ovat myös perusturvaa
Vieras

#3 Minäkin maksan veroja

22.10.2010 11:43

"kun he ovat ne saattaneet maailmaan tulisi heidan myös huolehtia kustannuksista itse,ei verorahojen muodossa ne menevät muuhun tarkoitukseen"

Tiedät varmaan itsekin että tämä on täysin mahdoton yhtälö, näin ajattelee vain norsunluutornissaan istuva eliitti millä on varaa sanoa noin. Joillekin ihmisille nyt vaan sattuu olemaan muukin tärkeää kuin raha, raha on se mitä eliitti vain ajattelee.
Ritva Uusitalo
Vieras

#4 Lastensuojelu

22.10.2010 16:21

Nykysuomessa ei lastensuojelu toimi oikealla tavalla.
Otetaan huostaan lapsia ilman, että tiedettäisiin asioista oikein ja taas ei oteta huostaan, vaikka varmasti pitäisi lapsia ajatellen pelastaa heidät väkivaltaisilta, huumeiden/alkoholin liika-kuluttajilta.
Kumarrellaan toisaalta liikaa maahanmuuttajia, mutta ei osata toimia niin, että vieraskulttuuriset eivät vahingoittaisi lapsiaan: ympärileikkaukset ja afrikkalaiset peräruiskeet ym. tavat, joita Suomessa ei hyväksytä, vaan pidetään niitä väkivaltana ja lapsen terveyttä vaarantavana. Kysykää heiltä, jos ette tunne kulttuurin tapoja, he kyllä vastaavat, jos kysyy asiallisesti.
Olen tutultani kuullut afrikkalaisesta peräruiskeesta, joka on kidutusta mitä kauheammalla tavalla: ruiskutetaan vauvan peräsuoleen vettä, jossa on seassa chiliä ja muita mausteita ja kuvitellaan, että se suojelisi myöhemmin ripulilta ja muilta vatsavaivoilta. Tapa on primitiivikultturellinen, mutta käytössä ainakin Ghanassa.
Pitäisi olla jokin instanssi, joka tutkisi, mitä Suomen maassa tehdään niissä perheissä, jotka ovat tulleet tänne paremman elintason perään tai muka pakolaispassilla. Ne on monta kertaa tekaistuja väärennöksiä.
Varsinkin nuoria miehiä tulee Suomeen paremman elämän toivossa ja kun he saavat suomalaisen naisen vieteltyä, niin Suomi ottaa heidät avosylin vastaan ja antaa sen elintason, mitä on tultu hakemaan.
Sitten kas kummaa, kun lapsia syntyy, heille halutan tehdä näitä riittejä, joita on nähty ja koettu esim. juuri Afrikassa.
Lastensuojelulla on pallo kadoksissa kaiken todellisen suojelemisen taholta.
Ehkä siellä ei uskalleta tehdä mitään. Silloin pitäisi lopettaa koko nimitys suojelu, koska se ei ole sitä vähäisemmässäkään määrin.
Kuka vastaa lastensuojelun toiminnasta?
Kenelle he tekevät tiliä tekemisistään?

Vieras

#5

23.06.2016 11:29

Vaadimme lisätutkintaa lapsikaupan suhteen.

Vieras

#6

23.06.2016 14:04

Tiedättekö te itse tarpeeksi ajamastanne asiasta?

Jonkun on pakko keskittyä varainhankintaankin, sillä ilman rahaa ei mikään toimi.