Postitorven palauttaminen postin symboliksi

Postitorven palauttaminen postin symboliksi / Tiedotteet / Adressin sulkeminen / Kommentit


Vieras

#1

02.01.2015 11:43

Kiitos viestistäsi. Harmillista, että tämä asia ei kinnostanut tämän enempää suomalaisia. Kyllä minun mielestäni se ehdottamasi postitorven logo olisi sopinut kuvaamaan postin toimintaa paljon paremmin kuin tämä nykyinen, jonka Posti nyt sitten näköjään valitsi. Aina ei elämässä kaikki hankkeet onnistu. kiitos sinulle kuitenkin hyvästä aloitteestasi ja hyvästä tarkoituksesta tämän adressin suhteen. Hienoa on kuitenkin se, että tuo mitäänsanomaton nimi Itella jää nyt pois käytöstä ja vanha kunnon Posti-sana palautetaan jälleen yleiseen käyttöön.
Toivotan sinullekin oikein hyvää alkanutta vuotta 2015. Terveisin Ilkka Hakkarainen, Tampere

Vieras

#2

02.01.2015 11:53

hei, no niin postipaketti tai sitä muistuttava ei millään muotoa kerro kattavasti postin palveluista, joten edelleen postitorvi on kattava logo postin palveluista.
"Noin miljoona euroa..." on aivan posketon hinta.

Ja Itellasta siirtyminen yritysnimeen Posti on aivan erinomainen - olkaamme siihen tyytyväisiä konstailematta. :)

Terveyttä ja terveydellistä vuotta!

ystävällisesti Arja Hakala Kuopion Haapaniemeltä

Vieras

#3

02.01.2015 12:06

Hei, Aloite oli hyvä. Luulen ongelmaksi sitä, ettei ihmiset tiedä, että tällaisia aloitteita on olemassa saati osallistuisivat niihin. Kannatusta varmasti olisi laajasti, mutta mutta.....

Vieras

#4

02.01.2015 18:24

Törkeä hinta paketin kuvasta!! Olisin tehnyt sen mielelläni vaikka satasella...
Matti K.

Vieras

#5

02.01.2015 20:28

Kiitos tiedotteesta ja hyvää vuotta 2015

Vieras

#6

03.01.2015 08:05

Niinpä, jotkut tekee uudella logollaan taas rahaa. Käsittämätöntä, että maassamme menee tällaiset hulluudet läpi. Eikö ole Suomessa vielä tarpeeksi velkaa? Suhteellisuudentaju on kadonnut. Ikävää!
Aloiteadressin tekijä

#7 Re:

03.01.2015 11:35

#1: -  

 Hei Ilkka!

Kiitokset myötätunnosta ja uuden vuoden toivotuksestasi. Olen melko pitkän elämäni aikana joutunut silloin tällöin toteamaan, että kaikkea ei voi saada, vaikka haluttaisiinkin. Niinpä mm. lottovoitto on edelleen harvojen saavutettavissa. Voihan niinkin olla, että kun taas aikansa saamme nauttia uudesta posti-nimestä ja sen uudesta logosta rekkojen kyljessä ja yhä harvenevien postitoimistojen näyteikkonoissa, herää jonkun aivokopassa ajatus postin logon uudistamiseksi. Ehkäpä silloin postitorvikin saadaan taas esille.

Mukavaa vuoden jatkoa toivottaen

Leo Rantala


Vieras

#8

06.01.2015 09:16

Kiitos tiedosta, postille olisi torvi kuulunut. Miljoonalla eurolla olisi monta postin työntekijää säästänyt yt-neuvotteluilta ja työpaikkojen menetyksiltä. Raha käytetään näköjään halun ei tarpeen ja oikeuden mukaisuudrn mukaan. Hyvää Herramme Jeesuksen Ilmestyksen, kasteen ja syntymäpäivän juhlaa niin kuin Wikipediassa loppiaisesta ilmoitetaan. T:Miia Kristiina Siimestö