Jääharjoittelu ilmaiseksi alle 18 -vuotiaille Torniossa!

Kahden junnun isä.
Vieras

#1

10.04.2011 17:12

Päättäjien tulisi suhtautua asiaan riittävällä vakavuudella, sillä kyse on todella tärkeästä asiasta. Tälläkin hetkellä saamme lukea lehdistä, kuinka Torniolaisia nuoria pelaa muualla suomessa ja menestyy kiekon parissa hyvin. On muistettava, että paljon on todella lahjakkaita pelaajia vielä lajin ulkopuolella, koska mahdollisuus tulla harrastamaan on taloudellinen kysymys monille perheille. Jääharjoittelu ilmaiseksi mahdollistaisi monen uuden tulevaisuuden kiekkotähden mukaan tulon. Päättäjät. Kantakaa vastuu tässä asiassa, sillä nuorissa on Tornionkin tulevaisuus.
Kiekkohullu
Vieras

#2 Re: aivan

10.04.2011 20:44

#1: Kahden junnun isä. -  

 Ja pää asia on se, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus tulla liikunnan pariin jääkiekon kautta. Menestyminen on mielestäni täysin toisi arvoinen asia, koska tässähän pyritään saamaan nuorille mahdollisuus liikuntaan.


Vieras

#3 Re: Re: aivan

12.04.2011 22:52

#2: Kiekkohullu - Re: aivan

ja jääpallon,tai jäätanssin ym. kautta

t. A-P

Huh huh
Vieras

#4 Tasavertaisuus?!?!?!

13.04.2011 13:58

Onko sitten kaupungin kustannettava muidenkin lajien ilmainen harjoittelu? Eiköhän tämmönen ajatus ole jo kuolleena syntynyt, ihan tulee mieleen zeitgeist hihhulien ajatusmaailma. Onko oikein, että veronmaksajat maksavat vain tietyn lajin harjoittelumahdollisuuden, myös ne jotka eivät välitä jääkiekosta pätkääkään?
No allekirjoittakaa vain, onneksi päättäjät ovat fiksumpia ja pyyhkivät tämmösillä adresseilla p....ttä.

Vieras

#5 hu huh

13.04.2011 15:27

Kyllä muita lajeja aikalailla enemmän kustannetaan! Miten Kemi ja Keminmaa pystyvät tällaiseen? Tornio ei halua lähteä niiden kanssa yhteistyöhön kuntaliitoksen kautta, kun väittävät, että meillä menee niin hyvin. Kummasti vain Kemi ja Keminmaa pystyvät kustantamaan Kemin jäähallissa ne alle 18-v jäävuorot?

Vieras

#6 Re: Tasavertaisuus?!?!?!

13.04.2011 16:15

#4: Huh huh - Tasavertaisuus?!?!?!

Luulen, että sinun ajatusmaailmasi on kuolleena syntynyt...Mainitse minulle jokin muu laji, jossa tarvitsee maksaa urheilupaikan käytöstä ja mainitse laji joka sinun mielestäsi "ansaitsee" ilmaisen urheilupaikan käytön. Minun mielestäni kaikki lajit missä alle 18- vuotiaat viihtyvät ovat yhtä arvokkaita. Saadaan pidettyä nuoriso oikeilla poluilla, eikä juoksemassa kartasalla yötämyöten. Kasvatetaan lapset terveisiin elämäntapoihin ja toivottavasti suvaitsevaisemmiksi kuin sinä...


Vieras

#7

15.04.2011 05:13

Kaikki hyvä Torniossa riippuu siitä miten Outokummulla menee. Elinkeinorakenne on vino!
Nähtäväksi jää rakentaako OK kylmävalssaamon Aasiaan. Jos, niin se tarkoittaa kylmää kyytiä Torniolle ja koko Lapille.
Jorma Jurmu, Tornio
Vieras

#8 Tornion elinkeinorakenne vino!

15.04.2011 05:18

Hyvä tarkoitushan tällä adressilla on, mutta pitää muistaa se tosiasia, että Tornion talous on totaalisesti riippuvainen Outokummun menestyksestä.
Tällä hetkellä Outokumpu painii syvällä kannattavuussuossa ja voipi olla niin, että kylmävalssaamo rakennetaan Aasiaan. Jos näin, niin se tietää Torniolle kylmää kyytiä. Toivottavast valitut hoitavat hommat kotiin kuten 2008!
Kolmen lapsen Äiti
Vieras

#9 On niitä huononpiaki veromarkkojen kohteita!

18.04.2011 23:04

No entäs kuka maksaa kohta tyhjän jäähallin ylläpidosta,kun kaikki junnumme siirtyvät naapuripitäjiin harrastamaan ILMAISEKSI tätä samaista harrastusta? Varsin kohtuuhintainen on sama harrastus rajan toisellakin puolella! Ja mitä Outokumpuun tulee,kyllä olis hyvä pitää nyky lasten kunto kohillaan,eikös se niin mene että jonain päivänä nämä samaiset "junnut" ovat sitä kumpuakin pyörittämässä,ja siinä vaiheessa eläkeikä on varmaan jo se 75 vee!!! Kyllä sois kunnon olevan kohillaan siinä vaiheessa.
Nuorten puolesta
Vieras

#10 Miksi näin

20.04.2011 11:33

Kaikkien lajien osalta nuorilla tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet harrastamiseen. Tässä ei olla ottamassa keneltäkään muulta lajilta pois, vaan yhdessä muidenkin lajien kanssa hakemassa tasapuolisuutta - kaikki lajit tervetulleita mukaan. Jäähallin käytöstä Torniossa maksetaan todelliset kustannukset ja sen vuoksi se on kallista. Samalla kuitenkin maksetaan kaupungille sähköstä ja lämmityksestä sekä työllistetään ihmisiä. Tässä tapauksessa junioreiden ilmainen harjoittelu olisi käytännössä sama kuin tuo työllistämisvaikutus - joka vain siirtyisi kaupungille.

Kaikenkaikkiaan kustannukset ovat pienet vuosittain verrattuna siihen mitä yhteiskunnalle maksaa yhden nuoren syrjäytyminen: 1,2miljoonaa (lähde: http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/04/18/nuori-putoaa-putkesta--lasku-12-miljoonaa/20115003/139)