Jääharjoittelu ilmaiseksi alle 18 -vuotiaille Torniossa!

Kommentoitu viesti

Kahden junnun isä.
Vieras

#1

10.04.2011 17:12

Päättäjien tulisi suhtautua asiaan riittävällä vakavuudella, sillä kyse on todella tärkeästä asiasta. Tälläkin hetkellä saamme lukea lehdistä, kuinka Torniolaisia nuoria pelaa muualla suomessa ja menestyy kiekon parissa hyvin. On muistettava, että paljon on todella lahjakkaita pelaajia vielä lajin ulkopuolella, koska mahdollisuus tulla harrastamaan on taloudellinen kysymys monille perheille. Jääharjoittelu ilmaiseksi mahdollistaisi monen uuden tulevaisuuden kiekkotähden mukaan tulon. Päättäjät. Kantakaa vastuu tässä asiassa, sillä nuorissa on Tornionkin tulevaisuus.

Vastaukset

Kiekkohullu
Vieras

#2 Re: aivan

2011-04-10 20:44:43

#1: Kahden junnun isä. -  

 Ja pää asia on se, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus tulla liikunnan pariin jääkiekon kautta. Menestyminen on mielestäni täysin toisi arvoinen asia, koska tässähän pyritään saamaan nuorille mahdollisuus liikuntaan.

Nuorten puolesta
Vieras

#10 Miksi näin

2011-04-20 11:33:51

Kaikkien lajien osalta nuorilla tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet harrastamiseen. Tässä ei olla ottamassa keneltäkään muulta lajilta pois, vaan yhdessä muidenkin lajien kanssa hakemassa tasapuolisuutta - kaikki lajit tervetulleita mukaan. Jäähallin käytöstä Torniossa maksetaan todelliset kustannukset ja sen vuoksi se on kallista. Samalla kuitenkin maksetaan kaupungille sähköstä ja lämmityksestä sekä työllistetään ihmisiä. Tässä tapauksessa junioreiden ilmainen harjoittelu olisi käytännössä sama kuin tuo työllistämisvaikutus - joka vain siirtyisi kaupungille.

Kaikenkaikkiaan kustannukset ovat pienet vuosittain verrattuna siihen mitä yhteiskunnalle maksaa yhden nuoren syrjäytyminen: 1,2miljoonaa (lähde: http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/04/18/nuori-putoaa-putkesta--lasku-12-miljoonaa/20115003/139)