Yle/RadioSuomi Musiikkitarjonta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yle/RadioSuomi Musiikkitarjonta.


Anonyymi

#1

08.12.2015 08:56

RadioSuomen musiikkitarjonta on liiaksi yhden miehen vallassa ja hänen oman halujensa mukaan.
Seppo Lehikoinen

#2 Oi niitä Sana ja sävelradion ja Pihapihlajan aikoja...

08.12.2015 09:57

Yleisradiolla on maan kattavin levystö, mutta nykyisin taitaa 1900-luvun ensimmäisen puoliskon kotimainen kevyt musiikki olla soittokiellossa. Onneksi itselläni on "sitä aitoa kunnon musiikkia" niin levyinä kuin omina nauhoitteina, joita tallensin Stig Framåtin ja Hannu Suolasen toimittamista ohjelmista siihen aikaan, kun Yle oli vielä koko kansaa palveleva laitos musiikkitarjonnassaan.

Seppo Lehikoinen

#3 Tiesitkö...

08.12.2015 10:21

Myös maakuntaradioiden musiikkitarjonnan määrää diktaattori Jorma Hietamäki Helsssinkin pääkallonpaikalta. Siksi alueradioissa ei voida painottaa paikallisten artistien musiikkituotantoon, vaan samaa jippua, keekkiä, chisua ja teräsniskaa pakkosyötetään päivästä toiseen. Siis, todella aneemiseksi on Ylen kevyen musiikin tarjonta taantunut.


Vieras

#4

12.12.2015 05:31

kotimasta iskelmämusiikkia tulee aivan liian vähän

Vieras

#5

12.12.2015 10:17

Olisi todella mukava kuunnella muutakin kuin mitäänsanomattomia rallatuksia, jotka pyörivät päivästä toiseen. vanhaa suomalaista iskelmämusiikkia ja kevyttä klassista välillä. Kiitos!

Vieras

#6

12.12.2015 15:21

RadioSuomi soittaa aivan vääränlaista musiikkia kuulijakunnalleen sillä nuorisolle on ihan omat kanavansa!epäilyttää että saavatko nämä musiikin valitsijat rahaa levy-yhtiöiltä?????

Vieras

#7

13.12.2015 22:39

Se äänilevydiktaattori (muistaakseni Jorma) ,jolla on kampaamattomat hiukset,pitää pudottaa jalustaltaan ja antaa toimittajille vapaat kädet soittaa hyvää musiikkia. Ei mitään Nylon Beatin tapaista kiltsahyninää. Selkeää artikulointia ja kunnon laulantaa. Kyllä on Niskan Juhania ikävä...

Vieras

#8

14.12.2015 19:36

Arkisin Radio Suomea tarvitsee kuunnella vain, reilun puolisen tuntia, (uutiset mukaan luettuna), niin sen on siinä. Loppu on yhtä ja samaa "gryptoniittiä"!
Lapin mummu

#9

14.12.2015 22:06

Se Jorma Hietamäki on siirretttävä pois sieltä Helsssinkin pääkallonpaikalta, jos ei se halua soittaa kuuntelijoiden mieleistä musiikkia. Soittakoon kotonaan sitä jos kerran haluaa vaan samaa jippua, keekkiä, chisua ja teräsniskaa päivästä toiseen. Kai toimittajilta voi vaatia, etttä soitetaan kuulijoiden eikä toimittajien toivemusiikkia! Mehän niille palkka siitä maksetaan!! 

Yleisradion musiikkitarjonta ei vastaa kuulijakunnan toiveita! Nuorisolle on omat kanavat, miksi keski-ikäisille ei tule heidän haluamaansa musiikkia? Hehän tätä Yle Suomea kuuntelee, monet päivät läpeensä. Varsinkin alue-radioille on annettava mahdollisuus valita mitä kuulijat toivoo. Miksi samat ja samojen artistien levyt kuuluu useita kertoja päivässä kuukaudesta toiseen?? Tiettävästi Yleisradion arkistossa olisi valinnan varaa soittaa monipuolisemmin eri artistien ja  vanhaa kotimaista iskelmämusiikkia ja kevyttä klassista välillä.

Eikö Ylellä enää ole käytössä äänitarkkailua? Miksi helvetissä se rääkyminen ja räminä täytyy soittaa niin kovaa, että korvat menee lukkoon, kun taas ohjelmien puheosuudet tulee niin hiljaa, ettei siitä saa selvää? Koko ajan täytyy olla säätämässä volyyminappulaa, jos haluaa kuulla mitä sieltä tulee. Varsinkin autoillessa haluaisin kuunnella radiota, mutta kun ei pysty koko ajan säätämään ääntä niin pakko on panna CD päälle - Muuten saa kuulovamman!

 

Vieras

#10

01.01.2016 15:17

Sieltä saisi tulla musiikkia laidasta laitaan. Ärsyttää myös se musiikin päälle puhuminen, jota radiokanavilla harrastetaan.
Kyllästynyt

#11 Re:

02.02.2016 06:49

#9: Lapin mummu -  

 Suomessa on monta muutakin hyvää naisartistia jota kuunnella, mutta ei kuulu muuta kuin Maritta, jokapäivä kun radion aukasee niin Maarithan siellä naukuu.  Hietamäki on varmaan tehnyt Maaritin kanssa sopimuksen. Ei yks karvapää saa määrätä mitä koko Suomi kuuntelee.