Yle/RadioSuomi Musiikkitarjonta

Lapin mummu

/ #9

14.12.2015 22:06

Se Jorma Hietamäki on siirretttävä pois sieltä Helsssinkin pääkallonpaikalta, jos ei se halua soittaa kuuntelijoiden mieleistä musiikkia. Soittakoon kotonaan sitä jos kerran haluaa vaan samaa jippua, keekkiä, chisua ja teräsniskaa päivästä toiseen. Kai toimittajilta voi vaatia, etttä soitetaan kuulijoiden eikä toimittajien toivemusiikkia! Mehän niille palkka siitä maksetaan!! 

Yleisradion musiikkitarjonta ei vastaa kuulijakunnan toiveita! Nuorisolle on omat kanavat, miksi keski-ikäisille ei tule heidän haluamaansa musiikkia? Hehän tätä Yle Suomea kuuntelee, monet päivät läpeensä. Varsinkin alue-radioille on annettava mahdollisuus valita mitä kuulijat toivoo. Miksi samat ja samojen artistien levyt kuuluu useita kertoja päivässä kuukaudesta toiseen?? Tiettävästi Yleisradion arkistossa olisi valinnan varaa soittaa monipuolisemmin eri artistien ja  vanhaa kotimaista iskelmämusiikkia ja kevyttä klassista välillä.

Eikö Ylellä enää ole käytössä äänitarkkailua? Miksi helvetissä se rääkyminen ja räminä täytyy soittaa niin kovaa, että korvat menee lukkoon, kun taas ohjelmien puheosuudet tulee niin hiljaa, ettei siitä saa selvää? Koko ajan täytyy olla säätämässä volyyminappulaa, jos haluaa kuulla mitä sieltä tulee. Varsinkin autoillessa haluaisin kuunnella radiota, mutta kun ei pysty koko ajan säätämään ääntä niin pakko on panna CD päälle - Muuten saa kuulovamman!