Keskustelutilaisuus Riihimäelle!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Keskustelutilaisuus Riihimäelle!!.


Vieras

#1

17.12.2013 14:07

KANNATETAAN HYVÄ <3
Viivi K.

#2 Re:

17.12.2013 14:25

#1: -

Kiitos !! :) <3 Hyvällä asialla liikkeellä :)

Joulupukki <3

#3 ???

18.12.2013 09:20

No huhhuh mitä juttua! Rauhoittukaa jo ihmiset! Menkää kotiinne viettää Joulua ja nauttikaa lähimmäisistänne. Eiköhän tätä tapausta ole puitu jo AIKA PALJON sosiaalisessa mediassa ja sielläkin on jo homma lähtenyt lapasesta kun Riihimäen hörhöt siellä keskenään väittelevät asiasta kuin pikkulapset. Miksi tästä pitää nostaa kauhea sirkus pystyyn? Erittäin kamala tapahtuma on tapahtunut, mutta niin tapahtuu suomessa koko ajan. Hienoa että tyttö ja muut uhrit ovat antaneet kasvot tapahtumalle ja toivotan kaikkea hyvää kaikille asianomaisille ja heidän perheelleen sillä tie on raskas. Tapahtuneesta toipuminen vie oman aikansa ennen kuin arki alkaa taas pyöriä niin että se kantaa eteenpäin ennemmin kuin taakse päin. Tällä "sirkuksella" ei auteta ketään päin vastoin. Kannattaisi rauhoittua hyvän saan aikaan koska kohta tämä "alus uppoaa" ja se ei ollut varmasti tämän kaiken hössöttmämisen tarkoitus. Sytyttäkää kynttilät, leipokaa lasten kanssa pipareita, kuunnelkaa joululauluja tai laulakaa ja soittakaa itse, olkaa yhdessä ilman mitään kiireitä ja kertokaa toisillenne että välitätte. Luulisi tälläisen tapahtuman muistuttavan monelle ihmiselle kuinka elämä on pienestä kiinni joten miettikää miten käytätte sen. Tapellen ja tätä sirkusta pyörittäen vai perheenne kesken? Hyvää joulua kaikille!

ps. Minusta Seppo Keskiruokainen olisi fiksu kun ei tukisi tälläistä tapahtumaa mitenkään. Koska sirkustelut on sirkusteltu. Ja toisekseen jos tälläinen tapahtuma järjestetään niin varautukaa ihmiset järjestyksenvalvontaan sillä asia on kuuma ja ihmiset asioista erimieltä niin helposti tälläisissä asioissa voi ihmisiä sattua. Tässä yksi osa syy miksi tälläistä keskustelu tilaisuutta ei tarvita sillä oikeastihan sinne kerääntyy kaikki uteliaisimmat tyypit vaan kuuntelemaan ja soittamaan suutaan.
rmk

#4

18.12.2013 09:33

Käsittäisin, että huoli on kymmenistä lapsista, jotka oireilevat tapahtuman johdosta. Eivät uskalla leikkiä ulkona ja käsittelevät keskenään välitunneilla tapausta pelokkaina ihmetellen, käsittämättä sitä täysin. Jonkinlainen ulkopuolinen ohjaus voisi olla tarpeen, kaikissa kodeissa kun lapset eivät välttämättä ääneen puhu mietteistään tai vanhemmat eivät osaa tapausta käsitellä itsekään, saatika lastensa kanssa.

Keskustelutilaisuuden toivoisin itse katsovan myös tulevaisuuteen Riihimäen turvallisuuden puolesta ja luovan YHTEISÖLLISYYTTÄ, joka kantaisi pitkälle! Kukaan ei toivo sinne lietsontaa tai turhaa tunteiden purkausta. Eiköhän ne pahimmat ole jo keskustelupalstoilla käyty, toivottavasti...Selkeät tavoitteet ja visio keskustelutilaisuudelle olisi hyvä miettiä kunnolla etukäteen valmiiksi, ettei tule sillisalaattia, joka ei johda mihinkään.
Juha "Jussi" Valo

#5

18.12.2013 09:42

"No huhhuh mitä juttua! Rauhoittukaa jo ihmiset! Menkää kotiinne viettää Joulua ja nauttikaa lähimmäisistänne. Eiköhän tätä tapausta ole puitu jo AIKA PALJON sosiaalisessa mediassa ja sielläkin on jo homma lähtenyt lapasesta kun Riihimäen hörhöt siellä keskenään väittelevät asiasta kuin pikkulapset. Miksi tästä pitää nostaa kauhea sirkus pystyyn? Erittäin kamala tapahtuma on tapahtunut, mutta niin tapahtuu suomessa koko ajan. Hienoa että tyttö ja muut uhrit ovat antaneet kasvot tapahtumalle ja toivotan kaikkea hyvää kaikille asianomaisille ja heidän perheelleen sillä tie on raskas. Tapahtuneesta toipuminen vie oman aikansa ennen kuin arki alkaa taas pyöriä niin että se kantaa eteenpäin ennemmin kuin taakse päin. Tällä "sirkuksella" ei auteta ketään päin vastoin. Kannattaisi rauhoittua hyvän saan aikaan koska kohta tämä "alus uppoaa" ja se ei ollut varmasti tämän kaiken hössöttmämisen tarkoitus. Sytyttäkää kynttilät, leipokaa lasten kanssa pipareita, kuunnelkaa joululauluja tai laulakaa ja soittakaa itse, olkaa yhdessä ilman mitään kiireitä ja kertokaa toisillenne että välitätte. Luulisi tälläisen tapahtuman muistuttavan monelle ihmiselle kuinka elämä on pienestä kiinni joten miettikää miten käytätte sen. Tapellen ja tätä sirkusta pyörittäen vai perheenne kesken? Hyvää joulua kaikille!

ps. Minusta Seppo Keskiruokainen olisi fiksu kun ei tukisi tälläistä tapahtumaa mitenkään. Koska sirkustelut on sirkusteltu. Ja toisekseen jos tälläinen tapahtuma järjestetään niin varautukaa ihmiset järjestyksenvalvontaan sillä asia on kuuma ja ihmiset asioista erimieltä niin helposti tälläisissä asioissa voi ihmisiä sattua. Tässä yksi osa syy miksi tälläistä keskustelu tilaisuutta ei tarvita sillä oikeastihan sinne kerääntyy kaikki uteliaisimmat tyypit vaan kuuntelemaan ja soittamaan suutaan."


Et sitten uskaltanut apina omalla nimelläs tulla tota idioottimaista viestiäs tänne kirjoittamaan, just tollasten vellihousujen ja voivottelijoiden takia ne piripäät saa täällä temmeltää rauhassa. Kerrankin kun joku edes yrittää asialle jotain niin heti tullaan hyssyttelemään. Sitten kun se keskustelutilaisuus toteutuu niin sinähän "joulupukki" voit tulla sinne sitten kaikkien muitten kuulijoiden eteen kertomaan tämän älyttömän mielipiteesi.

Joulupukki <3

#6 Hou hou!

18.12.2013 12:30

#5: Juha "Jussi" Valo -

Sinähän se asiallinen kaveri olet? Olet tainnut olla itsekkin tuhma tänä vuonna ja luulit että kun alat leikkiä riihimäen sheriffiä joka putsaa kadut narkeista niin saat itsekkin lahjoja. Pukki tietää mitä pahaa sinäkin olet tehnyt joten ei auta. Antakaa ammattilaisten hoitaa nää jutut. Se että tollaiset hörhöt alkaa hoitaa näitä juttuja niin siitä tulee sekametelisoppa! Huomion hakuisia olette! Mutta onneksi kaikki tähdet laskeutuu aikanaan ja voi palata normaaliin arkeen.


Vieras

#7

18.12.2013 13:14

Olisi myös hyvä jos tässä keskustelu tilaisuudessa käytäisiin tätä päihdeasiaakin vähän läpi. koska päihteet kuitenkin yleistyvät koko ajan enemmän ja enemmän ja valitettavasti ikäluokka koko ajan pienenee. toivottavasti tälläinen keskustelutilaisuus saadaan riihimäelle järjestettyä koska hyvin huomaa että monet nuoret ovat aivan "pihalla" tämän tapahtuman johdosta. vaikkakin tälläisiä vastaavia tapauksia on tapahtunut useakin muutaman vuoden sisällä riihimäellä mutta tämä on (kiitos sosiaallisenmedian) saanut paljon enemmän huomiota kun ne muut tapaukset. siihen olisi hyvä pyrkiä että tälläistä ei enää koskaan tapahdu eikä lisä uhreja tule! =)
joululahja

#8 Re: ???

18.12.2013 14:10

#3: Joulupukki <3 - ???

joulupukki on niin oikeassa et ei se keskustelutilaisuus mitään auta vai annetaanko siellä joukko kriisiapua,

joululahja

#9 Re:

18.12.2013 14:16

#5: Juha "Jussi" Valo -

no no mitäs täälä tapahtuu joulupukki puhuu asiaa näinhän se on 100% tieto hörhöydestä . Aletaan haukkumaan joulupukkia näin joulun alla ei nyt olla oikein kilttejä lapsia ja atressia keräämässä HUH HUH HU

joululahja

#10 Re:

18.12.2013 14:18

#1: -

tää on varmaan köpä julkisuuden janossa kun sitä ei tarpeeksi tullu seiska lehdeltä tiedätte kai mitä tarkoitan

Harvakarva

#11 Re: ???

18.12.2013 14:31

#3: Joulupukki <3 - ???

Samaa mieltä. Kehotan jokaista olemaan allekirjoittamasta tätä adressia.

Vajukki

#12 Re:

18.12.2013 14:33

#5: Juha "Jussi" Valo -

Voivottelijoiden? Mitähän tuolla "keskustelutilaisuudessa" nimenomaan tehtäisiin? Joku yrittää asialle jotain? Asiaan on muitakin ratkaisuja kun sen ikuinen vatvominen ja paapominen. Mieti vähän mitä olet rustannut ennenkuin painat sitä "Lähetä" painiketta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.12.2013 15:10


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.12.2013 17:17


satkie

#15 Re: Re:

18.12.2013 17:21

#10: joululahja - Re:

kerros lisää, kun ko. lehti ei kuulu tilattaviin. -kateellisten panettelua:)