Aiheettomien lastensuojeluilmoitusten tehtailu lopetettava!

Vieras

/ #6 Vieraalle

18.12.2013 07:14

Kommentti #3:

Kun lapsi ei voi käydä koulua normaalisti, kun on sairaana jatkuvasti sisäilmaongelmien takia, eikä syy ole psyykessä eikä vanhemmissa, saatika missään päihteissä tms., mutta asiasta tehdään lastensuojeluilmoitus huostaanottouhkineen, eikö se ole mielestäsi lastensuojelun kuormittamista?

Kun Suomessa lääkäri ei tunne sairautta tai löydä oireille syytä ammattitaidottomuuttaan, potilas työnnetään psykiatriselle useammin kuin jatkotutkimuksiin tai että konsultoitaisiin muita lääkäreitä. Tämä on fakta.

Tässä on nähty, kun useat eri julkisen puolen lääkärit ovat kumonneet yksityisten asiantuntijalääkäreiden lausuntoja, ja sossut sokeana uskovat julkista puolta.

Jos sinun lapsellesi tulisi krooninen pitkäaikaissairaus, eikä pystyisi käymään sen tähden koulua kuten muut lapset, haluaisitko sinä ensimmäisenä siitä lastensuojeluilmoituksen? Vai hänelle psykiatrisen tutkimusjakson, tai haluaisitko, että hänet sijoitetaan kodin ulkopuolelle, koska koululääkäri ei usko että sisäilmasta voi sairastua niin kuin lapsesi on sairastunut?