Ei vastaanottokeskuksia Kemijärvelle


Vieras

/ #25

17.09.2015 18:01

Ainoat työpaikat mitä tämäki tuo on ne muutamat vastaanottokeskuksen työpaikat, matkailu varmasti tyrehtyy ku kukaan ei halua mökkejä/kakkosasuntoja ostaa enää. Ja niinkuin moni sanonu että mm. vanhusten hoitoon Kemijärvellä ei ole rahaa tai sitä ei käytetä, mutta aina löytyy rahaa tämmösille. 300 henkeä on aivan liian suuri määrä kaupungin väkilukuun suhteutettuna. Alkaa itellä huoli kasvamaan vanhemmista ihmisistä joista koostuu suurin osa kemijärven asukkaista miten käy. Ryöstelyä, ahdistelua jnejne ja kaikki sanoo näitä aina yksittäistapauksiksi. Onko yksittäistapauksia jos mm. rovaniemellä nämä pakolaiset ahdistelevat ala-aste ikäisiä tyttöjä, kemissä käydään kävelevän pojan päälle ilman syytä.... Ja tää lista varmasti jatkuu niillä raiskausyrityksillä. Etelässä samaa peliä, 91-vuotias sotaveteraani ryöstettiin ja asialla oli kuvan perusteella kaksi miestä jotka eivät olleet alkuperäisiä suomalaisia. Yksittäistapaus? 

Se että niitä ihmisiä, jotka eivät pidä pakolaisista tai ei halua keskuksia omiin kuntiin, haukutaan sydämmettömiksi paskoiksi ihmisiksi joilla ei ole mitään inhimillisyyttä on oikeesti hanurista. Näitä vastaan olevilla on varmasti sitä inhimillisyyttä ja auttamishalua kaikkea muuta kohtaan, me ei tuiijoteta kaikki sitä omaa napaan niinkuin nämä puoltajat ajattelee. 

Suomi nousuun? Onko kukaan oikeesti ajatellu paljon tämä koko touhu maksaa tälle maalle joka elää jo valmiiksi velaksi joka minuutti? Ja tosiaan, miksi Suomi, miksi kaikki tulee tänne? On muuten hyvä kysymys. Maa joka ei pidä ensin omista huolta vaan suoraan tämäki asia ohitetaan ja aletaan auttamaan kaikkia muita. Esim. Kreikka ja pakolaiskriisi. 

Ja kuka kommentoi että työttömät on sosiaalipummeja? Ite oon aktiivisesti ettiny töitä ja 3 vuoden sekä n. 400 hakemuksen jälkeen sain työpaikan vajaaksi kahdeksi kuukaudeksi ja sain nollattua työttömyyspäivät. Toki oon opiskellu siinä työnhaun aika itelleni ammatin mutta ei auta. Työkkärillä rahat loppu kouluttaa ja ohjata asiakkaita, esim. sanssi-kortilla ei pääse enää tuettuun työhön koska ei ole rahaa. Ja ei tämä työllisyystilanne mitenkään hieno ole missään. Ja pakko sitä rahaa jostain saada, asuminen ja ruoka ei ole ilmasta ja rahakaan ei puussa kasva. 

Positiivisena voi ajatella sen että suurin osa tuskin Kemijärvelle jää. Osa lähtee etelään (no miettikää  nyt, ne raukat jäätyis tänne lappiin), osa tulevaisuudessa varmasti karkotetaan ja ehkä murto-osa jää. Mutta iso EI täältä Kemijärven keskukselle. Ne rahat voisi sielläkin pistää paljon parempaan ja tarpeelliseen. 

Tän avautumisen jälkeen voinki lopettaa enkä enää koskaan puhu asiasta.