Ei pakkorokotuslaille

Lakiehdotukset jalakimuutokset julkisiksi ennen päätöksiä
Vieras

/ #312 Re: Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 23:05

#287: Vieras - Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

Eduskunnan käsittely 7.12.2010:

"Puhemies: Nyt voidaan hyväksyä tai hylätä lakiehdotus, jonka sisällöstä päätettiin ensimmäisessä käsittelyssä. ........ Keskustelua ei syntynyt."

MIKSI KESKUSTELUA EI SYNTYNYT?????

MIKSI ENSIMMÄISESTÄKIN EDUSKUNNAN KÄSITTELYSTÄ ON VAIETTU?????

Nyt 6300 suomalaista on tähän mennessä ilmoittanut vastustavansa ko. lakiehdotusta, josta hallituksella ei syntynyt 7. 12. 2010 keskustelua!!!!!

MINKÄLAINEN HALLITUS MEILLÄ ON???? KETÄ NUO TUOLLA ARKADIANMÄELLÄ OIKEIN EDUSTAVAT????

"Eduskunta hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä sisällöltään päätetyn lakiehdotuksen. Lakiehdotuksen toinen käsittely päättyi Asian käsittely päättyi."

MEILLE EI KERROTA, KUN VALTIOVALTA OTTAA ITSELLEEN KANSALAISIA KOSKEVIA VALTUUKSIA.

Tämä sama tilanne oli myös silloin, kun 1993 suomalaisilta venhemmilta otettiin mahdollisuus puuttua lapsensa rokottamiseen, jos lääkärikunta katsoo, että isän tai äidin mielipide on lapsensa "etua" vastaan. Lääkäreillä on silloin hiljaisuudessa tehdyn lakimuutoksen vuoksi oikeudet ottaa lapsenne"huostaan" ja pakkorokottaa hänet, jos niin katsovat.

OLISIKOHAN TÄSSÄ MAASSA PERUSTAVAA LAATUA OLEVA HERRANPELON HARHA, JOKA SAA KUVITTELEMAAN, ETTÄ VALTIOVALTA TEKEE KAIKKENSA SUOMALAISTEN EDUN MUKAISESTI.

Meidän pitää vaatia muutos käytäntöön niin, että yhtään lakia tai lakimuutosta ei tehdä, ennenkuin siitä on käyty keskustelu kansallisella tasolla. Silloin meistä kenenkään ei enää tarvitse huomata tulleensa petetyksi ministereiden taholta, jotka ovat unohtaneet sen, kuka heille maksaa palkan.