Korpilahden Nuorisoverstas säilytettävä!

Korpilahden Nuorisoverstas on toimintaperiaatteeltaan ainutlaatuinen ihan valtakunnallisesti. Muualla toimivat nuorisoverstaat ovat lähinnä kuntouttavan työpajan tyylistä toimintaa, ei avoimen nuorisotilan periaatteella tapahtuvaa nuorten monimuotoista kohtaamista kuten Korpilahdella.

Jyväskylän kaupungin sivistyslautakunta käsittelee joulukuussa säästötoimenpiteiden kohteita, joista yksi on Korpilahden Nuorisoverstaan lakkauttaminen. 

Me allekirjoittaneet vastustamme tätä lakkautusta, koska Korpilahden nuoret ovat ansainneet paikan, jossa voi harrastaa turvallisesti. Lakkauttamisen myötä lähin harrastuspaikka korpilahtelaisilla olisi 30 kilometrin päässä Jyväskylässä, johon julkisilla on haasteellista liikkua.

KORPILAHDEN NUORET OVAT MYÖS JYVÄSKYLÄN NUORIA!

SÄILYTETÄÄN NUORISOVERSTAS! 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Katja Oksanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…