Niittylahden opiston säilyttäminen kampuksena.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä kiristää vyötä ja seuraavana on vuorossa Niittylahden kampuksen lakkauttaminen ja Peltolaan yhdistäminen. Viime vuosina Niittylahdessa on koulutettu Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajia sekä Erä- ja luonto-oppaita. Me entiset ja nykyiset opiskelijat koemme lakkauttamisen uhkana tulevaisuuden nuoriso- ja luontoalan osaamiselle jo ihan lokaatio syistä. Niittylahdessa voit tuottaa ja totettaa mm. luonto-ohjaus oppimistilanteita pihasta käsin ja tulevat nuoriso ammattilaiset voivat järjestää leirejä sekä leirikouluja ja saada näin arvokasta tekemisen kautta osaamista. Nämä kaikki ovat menetettyjä mikäli kampus siirretään.

Tämä vuosisatoja historiaa omaava talo aiotaan nyt jättää hunningolle vain siksi että säästää pitää että viivan alle jää...

 

Anna nimesi tämän kampuksen säilyttämiseksi koulutusalustana tuleville ammattilaisille.

Lisää asiasta verkossa:

Youtube video niittylahden kampuksen säilyttämiseksi.

Joensuun vihreiden blogi aiheesta.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jukka Laapotti voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö maataloustukea pienentää?