Nyt myös te kansanedustajat ryhdytte talkoisiin.

  1. Myös teidän palkoistanne pidätetään kahden päivän verran, loppiainen ja helatorstaii
  2. Myös te toimitatte jatkossa jokaisesta sairaslomapoissaolostanne lääkärintodistuksen. Ja teidän 1. sairaspäivä on palkaton. Päivät 2-9. maksetaan teille 80% palkastanne ja ylimenevistä päivistä vastaa kela.
  3. Kaikki teille myönnetyt edut, kansanedustajan palkkion lisäksi pienennetään 25%
  4. Kaikki kansanedustajan korvaukset puolitetaan
  5. Teidän lomanne on yhtäpitkät kuin tavan työntekijöillä. Ei enää 2kk kestäviä palkallisia kesälomia tai kuukauden kestäviä joululomia. 4 viikoa kesällä ja viikon talviloma riittävät vallan mainiosti myös kansanedustajille.
  6. Edustusauto vain presidentin käyttöön. Taksikortit vain ministereille ja puhemiehelle. Kansanedustajille linja-autokortit.
  7. Kun kansanedustaja jättää eduskunnan, hän ilmoittautuu myös työvoimatoimistoon, kuten tavallinen kansalainen, jos hänellä ei ole työpaikkaa. Ei enää sopeutumis rahaa.

 

 

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Janne Hermunen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko taiteilijoita kouluttaa nykyistä vähemmän?