Oppilaille mahdollisuus kierrättää

Me olemme viiden lukiolaisen ryhmä Green Dreams Karhulan lukiosta ja osallistumme Yritys Hyvä 2019 kilpailuun. Meidän projektimme aiheena on ympäristönsuojelun tuominen ihmisten arkeen.Yhtenä projektimme osana on saada koululle kierrätysmahdollisuus. 

 

Laadimme tämän adressin Karhulan koulun ja lukion oppilaiden hyväksi. Tarkoituksena olisi saada oppilaitokseen paremmat kierrätysmahdollisuudet opiskelijoille, esimerkiksi kierrätyspisteitä käytäville. Tämä mahdollistaisi opiskelijoille kierrätyksen omaksumisen osaksi elämää. 

 

Tarkoituksena olisi saada koululle biojäte-, muovinkeräys- ja sekajäteastiat. Tämä lisäisi yleistä tietoisuutta kierrätyksestä, sekä luonnonsuojelusta. Mikäli olet samaa mieltä kanssamme, allekirjoitathan tämän adressin, kiitos! :)

 

Tehdään yhdessä hyvää! -Green Dreams

 

Linda Jantunen, Karoliina Leinonen, Anniina Akkila, Sini Kauhanen ja Meri Jääskeläinen

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Green Dreams voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö Suomen myöntää Edward Snowdenille turvapaikka?