Peitot takaisin satavuotiaille, kiitos!

Luin juuri Talouselämästä uutisen, jonka mukaan Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä on lopettanut vanhan valtion lahjaperinteen, jossa satavuotta täyttäville kansalaisille on annettu villapeitot ja kukkakimppu.

Olen täysin tyrmistynyt kuten varmasti moni muukin. Tämä on pieni menoerä, mutta tärkeä sellainen, jota ei saa lopettaa. Jos olet samaa mieltä, allekirjoita adressi ja kun adressissa on tarpeeksi monta nimeä sanotaanko, vaikka 2000, niin lähetetään tämä Hyssälälle, Kelaan ja eduskuntaan.

Demokraattisessa valtiossa pitäisi pystyä vaikuttamaan tällaisiin asioihin, joten tehdään parhaamme. Lähetelkää tätä eteenpäin FB-tutuille jne!

Suomen itsenäisyyden arvo?

16.04.2011 18:24

Kiitos kaikille adressiin nimensä jo kirjoittaneille ja muilla tavoin osallistuneille!

Jos tapaisin Kelan pääjohtajan, Liisa Hyssälän, haluaisin kysyä häneltä, että minkä arvoinen Suomen itsenäisyys hänen mielestään on. Hänen päätöksensä perusteella vaikuttaa, että hän ei arvosta sitä tai pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Ihan rautalangasta siis: ne henkilöt, jotka tämän vuoden aikana täyttävät 100 vuotta ovat syntyneet v. 1911. He ovat siis olleet esikouluikäisiä/nykymittapuun mukaan ekaluokkalaisia siinä vaiheessa kun Suomi itsenäistyi. Sisällissodan aikoihin he ovat jo oppineet lukemaan. Toisen maailmansodan, Talvisodan ja Jatkosodan aikoihin he ovat olleet 30-35 vuotiaita eli juuri siinä parhaassa "rintamaiässä". He ovat siis takuulla kaikki olleet tavalla tai toisella, joko eturintamalla, huoltojoukoissa tai kotirintamalla.

Eivätkö nämä, vielä elossa olevat ihmiset, siitä joukosta, jota saamme kiittää siitä, ettemme joutuneet Neuvostoliiton vallan alle, ole pääjohtaja Hyssälän ja Kelan johtoryhmän/hallituksen mielestä edes villapeiton ja kukkakumpun arvoisia ihmisiä???

Tämän tekstin saa julkaista. Voi olla, että se muunneltuna päätyy adressin saatteeksi. Luulen, että Hyssälä & co lyhytnäköisyydessään ei ole edes tullut ajatelleeksi sitä, että keiltä hän on nämä peitot karsinut.

Aurinkoista vaaliviikonloppua!


Välittävä kansalainen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Välittävä kansalainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö valtion kasvattaa tukeaan kulttuurille ja taiteelle?