Viinijärven yläkoulun säilymisen puolesta

Viinijärvi on elinvoimainen, kasvava kyläkeskus, jonne muuttaa jatkuvasti lisää lapsiperheitä.

Sivistyslautakunta on esittänyt (21.2.2013), että säästösyistä Viinijärven yläkoulu lakkautetaan ja oppilaat kyyditetään jatkossa Liperiin. Kahden, hyvin toimivan yksikön (Viinijärvi & Liperi) tilalle tulossa on yksi suurkoulu, suurkoulun ongelmineen.


Lopullisen päätöksen asiasta tekee kunnanvaltuusto. Päätös koskee yhtä lailla liperiläisiä, ylämyllyläisiä kuin viinijärveläisiäkin lapsia. Kyse on koko kunnan tulevaisuudesta.

Me kuntalaiset, veronmaksajat ja lasten vanhemmat emme usko, että suurkoulun perustamisella saavutetaan säästöjä. Me vastustamme hyvin toimivan Viinijärven yläkoulun lakkauttamista (sekä mahdollista toiminnan supistamista)  ja suurkoulun perustamista Liperiin.

Lisätietoa: viinijarvenkylayhdistys.nettisivu.org


Viinijärven kyläyhdistys ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Viinijärven kyläyhdistys ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö valtion kasvattaa tukeaan kulttuurille ja taiteelle?