Isyysvapaa myös kohtukuolleiden lasten isille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi toimitettu peruspalveluministerille

2011-12-27 20:57:21

Adressista on otettu kopio 13.12.2011 ja se on toimitettu sähköpostilla peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonille. En ole saanut vastausta, mutta toivotaan, että tällä on edes jotain positiivisia vaikutuksia isyysvapaaseen.


Eija Tuomela

Käpy ry

2011-07-26 12:44:36

Adressia on tukemassa myös Käpy - Lapsikuolemaperheet ry (www.kapy.fi).


Eija Tuomela

Tarkastakaa, että nimenne ja paikkakuntanne

2011-06-15 22:52:58

Olen joutunut poistamaan joitain nimiä listalta, koska ilmeisesti vahingossa muutamalla allekirjoittaneella on tullut kirjoitusvirhe nimensä tai paikkakuntansa kanssa. Olkaa siis ystävällisiä ja tarkastakaa oikeinkirjoitus ennen allekirjoituksen lähettämistä. Jos näyttää siltä, että nimenne puuttuu, lisätkää ihmeessä se uudelleen adressiin, mutta oikein kirjoitettuna. Tai jos ystävänne nimi puuttuu, ilmoittakaa hänelle, että hän voi käydä allekirjoittamassa adressin uudelleen. Kiitos kuitenkin kaikille allekirjoittaneille, aivan mahtavaa, että tämä asia on saanut näin paljon kannatusta.


Eija Tuomela

Adressin antaminen tulevalle sosiaali- ja terveysministerille

2011-06-13 21:20:20

On ehdotettu, että adressi annetaan heti uusien ministerien nimittämisen jälkeen tulevalle sosiaali- ja terveysministerille ja näin saataisiin tieto mielipiteestämme myös näistä asioista päättävien tietoon. Toivotaan siis pikaista päätöstä hallitusneuvotteluihin.


Eija Tuomela



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.