Ajohidasteita Simunaan

Kommentoitu viesti

Simunan asukas
Vieras

#14 Re: Re: Re: Re: En allekirjoita

21.02.2011 15:48

#13: Vieras - Re: Re: Re: En allekirjoita 

 Olenko muuta väittänyt, hyvä "en allekirjoita"?!? Juurihan kirjoituksessani mainitsin, että toivottavasti tämä adressi tavoittaa mahdollisimman monta Simunan alueen asukasta ja pistäisi heidät miettimään omaa ajotyyliään ja -nopeuttaan...vai kuinka? Täytyy kyllä tasapuolisuuden nimissä mainita sekin, että paljon alueella ajelee noita rakennuspuolen työntekijöitä maalareista rekkakuskeihin ja myös huvikseen alueella ajavia, jotka ajelevat katsastamassa rakentuvaa aluetta, jotka eivät totisesti ole alueen omia asukkaita! Eikä "kyläaktiivi" yksin töyssyjä aikaan saa alueelle, kyllähän siihen tarvitaan muutaman adressin allekirjoittaneenkin suostumus avuksi ja melko monta alueen asukasta on adressin allekirjoittanut...kiitos siitä heille ja edelleen Miiralle, teet hyvää työtä!

Lisäksi haluaisin kommentoida noita kärkikolmioita, joiden puute on mielestäni vain hyvä asia! Se toivottavasti hidastaa Kyrkösjärventiellä ajavia, kun joutuu sitä oikealta tulevaa väistää! Tämän vuoksi niitä ei katujen päähän varmasti ole laitettukaan, eikä pidäkään laittaa!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#15 Re: Re: Re: Re: Re: En allekirjoita

2011-02-22 12:08:38

#14: Simunan asukas - Re: Re: Re: Re: En allekirjoita

simunan asukkaalle...

en kyllä yhdy mielipiteeseesi siitä, että kärkikolmoita ei pidä laittaa. mutta on hyvä, että kaikki eivät ole asioista samaa mieltä. näin saadaan rakentavaa keskustelua aikaan.

asia 1, kärkikolmit:
muutaman vaaratilanteen olen joutunut todistamaan kärkikolmoiden puuttumisen takia. isännät tulee sieltä välillä alle lapualaasella menttaliteetillä "ristus notta son mun vuoro". vielä ärsyttävämpää on se, että isännät meinaa tulla, ei tule, meinaa tulla, ei tule, meinaa tulla, ei tule, tulee. voi toki olla niinkin, että isännillä on suurempi kengännumero kuin äo ja aihettavat siksi vaaratilanteita. eiväthän ne kolmiot kaikkia vaaratilanteita poista, mutta mielestäni niiden olemassa olo olisi ehdottomasti parempi ja selkeämpi kaikille. loppuisi se alle tulemisen arpominenkin.

asia 2, ajohidasteet eli töysst:
pakko sanoa, että en ole ihan  varma ovatko nuo ehdotetut töyssyt välttämättä hyvä asia alueen turvallisuudelle. kuten jo aiemmin joku kommentoikin, että kovaa niistä pääse yli. eikä niistä tarvi mennä yli, jos ne kiertää. kokemuksesta voin sanoa, että esim. tanelinrannassa on töyssyjä ja porukka kiertää ne menemällä toiselle kaistalle (töyssyt eivät siis ole samalla kohtaa molempiin suuntiin). tuostakin syntyy omat vaaratilanteensa. kaikessa on aina puolensa.

ps. kannattaa rajoittaa tuota huutomerkin käyttöä, niin sillä voi olla joku painoarvokin!