Käsiaseet kiellettävä siviileiltä (ml. kaikki muut ampuma-aseet, jotka eivät ole metsästysaseita)

Kommentoitu viesti

Aleksi Vienonen
Adressin tekijä

#3 lukekaa adressin teksti(kin)

14.11.2007 09:43

Painotan pointtiani vielä kerran:

"On toki totta, että Suomessa vain aniharva murha tehdään ampuma-aseella. Ampuma-aseet tekevät tappamisesta kuitenkin helppoa. Ampuma-aseella kuolema tulee miltei varmasti."

"Ampujaa on myös paljon vaikeampi juosta pakoon kuin puukottajaa. Puukottaja tuskin pystyisi tappamaan kahdeksaa ihmistä koulussa kuten Jokelassa tapahtui keskiviikkona 7. marraskuuta."

Luulen, että tätä asiaa vastustavat kiihkeimmin lähinnä ne, joilla on oma aset ja jotka ovat rakastuneet omaan aseeseensa ja sen tuomaan (vääärään) vallantunteeseen.

Vastaukset

Vieras

#24 Re: lukekaa adressin teksti(kin)

2010-10-13 19:32:17

#3: Aleksi Vienonen - lukekaa adressin teksti(kin)

Ei kai omistamisesta tule mitään vallan tunnetta.. enemmän sitä näkee kehä ykkösellä bussikuskeilla!  Se vasta vaarallista onkin.

 

Onhan tälläinen täysikielto täysin naurettava ajatus.

 

Ja jos tappovälineitä ruvetaan kieltää niin eiköhän ne kirveet mene samaan kastiin..

en allekirjoita

#29 Re: lukekaa adressin teksti(kin)

2018-02-23 08:04:57

#3: Aleksi Vienonen - lukekaa adressin teksti(kin) 

"Luulen, että tätä asiaa vastustavat kiihkeimmin lähinnä ne, joilla on oma aset ja jotka ovat rakastuneet omaan aseeseensa ja sen tuomaan (vääärään) vallantunteeseen"

Metsästäjilläkö tätä ei sitten lainkaan esiinny? Ei tullut mieleen että metsästäjistäkin suuri osa harrastaaa rata-ammuntaa? Et pysty heitä nuoleskelemaan aloitteesi taakse lupaamalla jättää heidät rauhaan. Tottakai tätä vastustaa ne joilla on aseita, hehän ovat ne tarpeeseen hankkineet eivätkä halua niitä hävittää siksi että sinulla on siitä hiekkaa pim*****.