Jutta Urpilainen pois Eduskunnasta!

Kommentoitu viesti

Unionin Haudankaivajat / Petri Rautiainen

#3 Jäitä hattuun

02.09.2013 14:55

Kyllä pitäisi presidentin ja jokaisen ministerin ajatella asiaa kansantaloudelliselta kannalta eikä oman edun näkökulmasta. Mitä kukaan tekee miljoonan vuotuisilla palkkatuloilla, pienemmälläkin tulee toimeen. Leikkaukset on aika aloittaa sieltä yläpäästä, missä on varaa eikä kaikista pienituloisimmilta, jotka kitkuttelevat peruspäivärahalla.

EU on täydellisesti rikollinen unioni, joka on Suomen perustuslain vastainen ja EU:hun liittymisestä ei ole koskaan päätetty eduskunnassa, kuten kansalle on annettu olettaa. EU-sopimuksen 6.5.1992 tehnyt presidentti Mauno Koivisto syyllistyi törkeään valtiopetokseen. Törkeä petos rikoksena ei koskaan vanhene. Kaiken huippuna törkeä valtiopetos ”demokratisoitiin” EU-kansanäänestyksellä kansalle.

http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

Vastaukset

Demari Rami nastakengät 200 Eur Sossusta..

#19 Re: Jäitä hattuun

2015-01-31 18:29:15

#3: Unionin Haudankaivajat / Petri Rautiainen - Jäitä hattuun 

 EU pakolaisten hyysäys jo nauretttavaa kun Suomi ei pysty elättämään edes meitä Kela-Gold asiakkaita. Ja kun työhaluja ei ole niin lisää vain liksaa työtä vieroksuville ja jarruja pakolaisille että meidän olot pysyy yhtä juhlavina. Viime vuonna 40,000 rahaa ja sossusta Icebug nastalenkkarit sun muuta, Thaimaan matka kun Atooppinen ihottuma..