Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Kommentoitu viesti

Ville Komsi

#55 Puhuitte ympäri

08.05.2011 13:04

Mietin hetken, mikä tämä juttu on, ja tiedänkö siitä tarpeeksi.

Kiitos kaikille teille vastustajille. Teidän ansiostanne ymmäsin taas, minkälaisten kakaroiden (anteeksi, henkilöiden) seurassa elän. Allekirjoitan vetoomuksen. Teen sen jo pelkästään siksi -- vaan en pelkästään siksi -- että tänne tulisi vähän parempia ihmisiä kuin te.

Teille vastustajille toivon vilpittömästi pakolaisen kohtaloa. Lähtekää vaikka Pohjois-Koreaan näyttämään miten kyvykkäitä, ahkeria ja mainioita ihmisiä olette. Voisin tehdä diilin väestönsiirrosta Kim Il-jongin kanssa: ottaisin oikein mielelläni vaikkapa kaksi pohjoiskorealaista vaihdossa aina yhtä teikäläistä kohden. En nytkään suomalaisena tunne kuuluvani samaan kansaan teidän kanssanne, en samaan rotuunkaan.

Vielä kerran kiitos, että vakuutitte minut. Voin sitten varovasti puhua puolestanne, jos pyritte takaisin sieltä P-Koreasta ja lupaatte olla oikein kiltisti. Ehkä siihen mennessä olette jotain oppineetkin.

Kaikkea hyvää Zahereille.

En käytä nimimerkkiä, ja halveksin syvästi niitä, jotka tällaisessa asiassa käyttävät. Tuntuu siltä, kuin teloituskomppania vetäisi huput omaan päähänsä niin kuin entisajan pyövelit.

Vastaukset

Stadin friidu

#100 Re: Puhuitte ympäri

2012-04-24 21:54:30

#55: Ville Komsi - Puhuitte ympäri

Olen samaa mieltä Villen kanssa - Kun meillä suomalaiset sanovat että "ei täällä ole varaa elättää eikä avustaa ketään muita paitsi suomalaisia" niin näistä ihmisistä 90 % ei tiedä minkälaista on maailman todella köyhissä ja sotaa käyvissä maissa - Suurimalla osalla afghanistanilaisista ei esim ole puhdasta juomavetta joka päivälle, suomalaisilla on; suuriosa afganistanilaisista syö päivittäin avustuskuivamuonaa ja lapset haaveilee "pehmeästä leivästä" - Lapsi kulkee pitkin talvea ilman kenkiä, lumessa - Talebanit uhkaavat tappamisella vieläkin monia ihmisiä - Mitään terveydenhuoltoa ei ISAF- ja muiden vastaavien joukkojen ulkopuolella kylissä ja kaupungeissa juuri ole köyhille, ja vain pienellä prosentilla afganistanilaisista on edes sellainen elintaso ku suomalaislla työttömillä - Ja voi voi, niitä suomalaisia sota-invalideja, kyllä ne niin kauheesti näkee nälkää hoitolaitoksissaan !!!

Zaherit ei alunperin tullu Suomeen elintasopakolaisian, vaan heillä oli tappouhka päällä - Ja nyt on sitten vielä tämän vanhan isän sydänsairaus - Tässä ei enää kohta kehtaa tunnustaa olevansa suomalainen.