MATILDA ON PELASTETTAVA

Kommentoitu viesti


Vieras

#21 No nyt päästään asiaan, valitukset pois.

09.08.2011 09:10

#20: - Ehkä satama lähteekin liikkeelle. 

 Aikanaan Master Plan kertoi Meri-Teijon tulevaisuuden suunnitelmista. Lehden aikana mekin tänne tulimme ja kaikki näytti tosi hyvältä. Kun olemme olleet täällä yli 10 vuotta, aina on nämä pari kolme valittajaa kylää kiertämässä jonkun valituslistan kanssa.

Sillä saatiin kauppa estettyä, no nyt lopultakin tuli kai kaava. Urheilualueesta valitettiin, hotellista valitettiin, onneksi niillekin on jo kaava. Varmaan keskeinen tulppa on venesataman kaava, sen hyväksyminen varmaan käynnistää aikamoisen investointibuumin. Sitä olemme odottaneet. Sen verran olen Lehteä oppinut tuntemaan, että varmasti rakentaa kun saa luvat kuntoon. En oikein usko että kaupunki siihen kykenee.

Vastaukset


Vieras

#22 Lauantain kyläjuhlat 13.8, vuoden kylä.

2011-08-09 09:14:34

#21: - No nyt päästään asiaan, valitukset pois. 

 Tämä on hyvä paikka pääpuhujan Jukka Roosin tuoda esille että valitukset kannattaa jättää pois, jos / kun haluamme kylää kehitettävän. Tietääkseni Jukka on ollut yhtenä vahvana vaikuttajana siihen että valtio nimenomaan halusi myydä sataman Lehdelle.  Jukkahan oli myös päättämässä siitä että Perniön kunta ei käyttänyt sataman ostossa etuostooikeuttaan.