Seuraluokat jatkossakin 12-39 km:n matkoilla

Kommentoitu viesti

joopa joo

#19

22.01.2015 06:59

Hienosti on tullut nimiä tähän adessiin! Valitettavasti taitaa olla niin, että suurin osa allekirjoittaneista ei taida edes tietää Matkaratsastuksesta, lajisäännöistä tai sääntöuudistuksesta yhtikäs mitään?

Sisuratsukot ovat taineet kehrätä mukavasti rahaa tällä ylipitkällä seuraluokalla ja lisäksi johdattaneet harrastajia uskomaan, että tämä ylipitkä seuraluokka antaisi kvaalit nousta ylemmälle tasolle?

Uskomatonta, että kun nämä asiat ovat tulleet ilmi, harrastajat ovat vieläkin vedätettävissä liputtamaan heitä huijanneen seuran toiminnan tukemiseen.

Jokainenhan saa olla se kuuluisa pässi, mitä viedään narussa.

Toivottavasti saamme kuulla jatkossa, miten adressi otettiin SRL:ssä vastaan ja ennenkaikkea, mikä oli SRL:n vastine adressiin. Nyt kaipaan sitä avoimuutta myös sisuratsukoilta, mitä niin kovasti tälläkin on kaivattu.

Vastaukset

Jäsen

#20 Re:

2015-01-22 08:16:43

#19: joopa joo -  

Aikamoisia väitteitä. Mitään ei ole johdateltu ja pitäisi olla kisaajan ihan itse päätettävissä, haluaako siirtyä alueluokkiin (2-tasolle) vai ei vai haluaako ensin testailla miten toimii hänen ja hevosensa kohdalla pidemmät matkat. Mutta ei, jonkun mielestä on ihan ok rahastaa heti alueluvat ja silleen. Tervetuloa uudet harrastajat.

niinniin

#29 Re:

2015-02-25 11:45:50

#19: joopa joo -  

No jo on taas jutut! Lajissa 15 vuotta mukana olleena olisi tosi kiva kuulla sellaisesta kisasta, jossa on "kehratty mukavasti rahaa". Ihan yksi kisa vain.