Uusi koirapuisto Pikku Huopalahteen

Kommentoitu viesti

Mukavaa vuorovaikutusta kaikille!

#4 Rantaan on kaavoitettu puisto

10.01.2016 19:33

Pikku-Huopalahteen on rantaan kaavoitettu koirapuisto. Sitä ei kuulemma kuitenkaan toteutettu asukkaan valituksesta johtuen. Ko.asukas oli huolissaan, että koirapuisto toisi mukanaan haukkumista. Koska kuitenkin rannassa jo nykyisellään ulkoilutetaan paljon koiria aamusta iltaan ei puistosta olisi sen enempää melua kuin nykyisellään. Lähinnä vain lisäiloa koirille ja koiran omistaville lähialueen asukkaille.Puistossa vapaana olevat koirat eivät myöskään hauku erityisesti leikkiessään.

Jyrkkä ja kallioinen puisto suuren kadun toisella puolella karsii lapset ja ikäihmiset kokonaan pois koirapuiston ja sen tuoman sosiaalisen vuorovaikutuksen piiristä. Vaikka puistoa miten paranneltaisiin, valaistaisiin jne. se palvelee vain ketterintä osaa koiraihmisistä.

Rannassa oleva koirapuisto sen sijaan vahvistaisi monipuolisesti ja tasa-arvoisesti kaikkien alueen koiraihmisten osallistumista koiraharrastukseen. Ulkonaolo ja liikkumineen koiran kanssa on terveellistä tekemistä kaiken ikäisille. Ja koiraihmisiä alueella on paljon!

Kun valitsee asua kaupungissa on hyväksyttävä, että alueella on elämää ympärillä. Toivottavasti uusi puisto saadaan pian toteutettua.

Vastaukset


Vieras

#7 Re: Rantaan on kaavoitettu puisto

2016-01-17 08:37:28

#4: Mukavaa vuorovaikutusta kaikille! - Rantaan on kaavoitettu puisto 

 Koirapuisto todellakin aiheuttaa huomattavan meluhaitan keskittymisen. Jo nyt koirista aiheutuu valitettava meluhaitta, mutta se sentään jakaantuu. Koirapuisto tietyllä paikalla johtaa asuntojen arvon alenemiseen. Ei ole reilua rakentaa koirapuistoa valmiille alueelle, jolla se aiheuttaa huomattavan haitan lähiasunnoille.

Pitää seurailla tämän adressin kehitystä ja tarvittaessa perustaa vasta-adressi, sillä suurin osa koirattomista on todella kyllästyneitä koirista tulevaan haittaan. Toivon, että poistaisitte tämän adressin, sillä tämä adressi pyytää koirapuistoa täysin sopimattomaan paikkaan.