Siuntion äänestystulokset.Sjundeå valresultat.

Kommentoitu viesti

Perehtynyt

#40 Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

25.10.2011 13:23

Miksi ihmeessä sanotte että valtio pakkoliittäisi Siuntion Lohjaan? Nykyisen strategian mukaan Siuntion pitäisi nimenomaan liittyä Kirkkonummeen, sillä suurin osa väestösta asioi siihen suuntaan. Jos vielä kuntakeskusta kehitetään suunnitelmien mukaan (1000 lisäasukasta 10 vuoden sisällä), useimmat tulee pääsemään jo junalla asioimaan Kirkkonummella. Jos Siuntio ei halua liittyä Lohjaan, eikä Kirkkonummi halua Siuntiota, niin molemmat vaihtoehdot on mielipiteiden perusteella valtion näkökulmasta yhtä huonot. Kun aletaan puhua valtion toimenpiteistä, on siis todennäköisintä että Siuntiota joka jaetaan kahtia, tai liitetään kokonaisuudessaan Kirkkonummelle.

Vastaukset

pöh

#41 Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

2011-10-25 14:09:15

#40: Perehtynyt - Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule 

kuntia ei pilkota missään vaiheessa osiin valtion taholta. Pedelöintisuunta on vain yksi kuntaliitos kriteereistä, eikä se tärkein. Palveluyhteistyö ratkaisee ja Siuntiolla se on Lohjan kanssa yhteinen. ja jos Kirkkonummi ei halua, eikä Lohjalle haluta on vaihtoehtona Raasepori jonne valtio ohjaa kyllä ja rkp:lle se sopii

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-10-25 15:07:49


oletkoasunuttynnyrissä?

#49 Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

2011-10-28 21:11:01

#40: Perehtynyt - Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

Nyt on kirjoittajan nimimerkki kyllä aivan väärä. Yhdyn Pasuunaan ja ihmettelen, että miten niin suurin osa väestöstä asioi Kirkkonummella? Mistä näin olet saanut päähäsi? Itselläni on aivan päinvastainen käsitys ja suurin osa siuntiolaisista asioi Kirkkonummella vain junalla matkustaessaan Helsingin suuntaan. Lähivuosien aikana muuten olisi tarkoitus Lohjallekin alkaa rakentaa parempaa rautatieverkostoa tietääkseni.