Siuntion äänestystulokset.Sjundeå valresultat.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Siuntion äänestystulokset.Sjundeå valresultat..

Kahvimaalta

#26 Re: Re: Re: Siuntio tulisi jakaa kahtia

07.10.2011 20:25

#23: kahvimaalaiselle - Re: Re: Siuntio tulisi jakaa kahtia

Kirkkonummelle ´ajetaan Siuntion halki, mutta navigaattorit opastaa valtatie 1 -> Kehä III -> kantatie 51 omasta mielestä pitkä ja hiukan haastava reitti. Mutta Lohjaan liittyessä tästäkin kylästä tulisi yhtenäinen nyt kun se jakautuu Lohjan ja Siuntion kanssa kahtia ja sen huomaa talvella aurausjäljestä missä raja kulkee. Tästä viestistä tuli Lohjaa puolusteleva... Mutta edelleen katse parempaan Vihtiin.

mummo etelä Siuntiosta

#27 Re: LOHJAAN

09.10.2011 22:42

#24: mummo asemalta - LOHJAAN 

 Ehdottomasti EI Lohjaan. Kirkkonummi, Siuntio ja Inkoo olisi paras kuntaliitos. Meillä on yhteinen kulttuuri ja historia ja sjainti kaupunkiseudun ja Raaseporin välillä olisi paras mahdollinen. Olen varma että kaikki Siuniolaiset ensisijaisesti haluaisivat pysyä itsenäisena mutta niinkuin kaikki tiedämme se ei ole mahdollista. Miksi hosua Lohjaan suuntaan kun tämä toinen vaihtoehto on vartenotettava mahdollisuus.  

Haa-Hui-Lee

#28 Re: Re: LOHJAAN

10.10.2011 11:33

#27: mummo etelä Siuntiosta - Re: LOHJAAN 

 kukahan se sitten hoitaa meidän sos.  ja terv.palvelut? Kirkkonummella täysi kaaos jo omissakin hommissa.

mummo etelä Siuntiosta

#29 Re: Re: Re: LOHJAAN

10.10.2011 12:18

#28: Haa-Hui-Lee - Re: Re: LOHJAAN 

 Ei kukaan vielä tiedä miten terveydenasiat hoidetaan myöhemmin. Kuntaliitos ja LOST sopimus ovat kaksi eri asiaa. Olen ymmärtänyt että vuonna 2014 tulee uusi laki jonka jälkeen nämä terveyden asiat hoituu eri tavalla. Toivon että Lost sopimus voitaisiin uusia koska siihen on panostettu valtavasti mutta kuntaliitos Lohjan kanssa olisi huono ja lyhytkatseinen päätös. Näma rannikkoseudun kunnat "kuuluvat" yhteen jos nyt kerran on pakko mennä yhteen, ja Kirkkonummi-Siuntio-Inkoo liitos olisi ehdottomasti paras ratkaisu. Kunnan kehityksen kannalta tämä ratkaisu olisi todella tärkeä, jos mennään Lohjaan en usko että "entinen" Siuntio" kehittyisi lainkaan. En ymmärrä miksi meillä on niin kiire tehdä päätös joka voi olla aivan väärä meille kuntalaisille kun me voidaan äänestää EI LOHJAAN ja siten seurata tämän asian kehitystä. Jäätä hattuun PLEASE


Vieras

#30

10.10.2011 13:31

Stödet för Sjundeås fortsatta självständighet i rådgivande omröstning var 1923 röster medan Samlingspartiet fick stöd av 686 röster i Sjundeås senaste kommunalval.

När nu samlingspartisterna med gruppbeslut möjligtvis är i avgörande position att kunna tvångsinkorporera Sjundeå med Lojo mot Sjundeås vilja är det hårda bud mot närdemokratins etiska principer.

Kanske det verkligen är så många av de 1923 röster inte är tillräckligt bra insatt i alla problem som på lång sikt kan drabba Sjundeå om kommunen nu inte genast fusioneras med just Lojo. Och att politikerna därför inte behöver beakta folkomröstningen. Men då saknar väl likaså många av de 686 röster för samlingspartiet från kommunval på samma grunder substans och mening. I synnerhet när ca upp till 150-200 människor av de 686 i Sjundeå som har röstat i kommunalval för Samlingspartiet också måste ha röstat i rådgivande omröstningen mot Lojofusionen; dvs. de har röstat både för och mot Sjundeås självständighet...

Vore det inte rätt att ser det positiva med en folkomröstning och ta oron som uttryckte sig där ett tag på allvar?

Ett år till före 2013 för grundligare undersökning och bättre upplysning (inte partipolitiskt) även med tanke på Porkalaalternativen, pendlingsregion och tryggandet av språkliga rättigheter skadar väl inte?

Friedrich Bobe
Voi Voi

#31 Re: LOHJAAN

10.10.2011 16:00

#24: mummo asemalta - LOHJAAN 

 Onko meillä vielä ruotsinkielisiä kuntia??? Eiköhän ne kaksikielisiä ole!? Ja mitä kuskaamiseen tulee niin älä nyt , hyvä mummo, ole vihainen ruotsinkielisille, kysy suomenkielisiltä miksi ei kuskattu.  

inga förhasdtade beslut

#32 Re:

10.10.2011 16:25

#30: -  

 Jag håller med dig. Olen sinun kanssasi samaa mieltä. Det är ju så uppenbart att vi håller på att förhasta oss på grund av att vi har ett "deadline". Bästa beslutsfattare, ni som inte ännu säkert har bestämt er, ser ni inte hur vi får panik över att kasta oss in i någonting som kanske inte är den bästa lösningen. Vi kan fortfarande begrunda saken och genom att rösta NEJ få mera tid och mera information om kommunsammanslagningarna också de i huvudstadsregionen.

On selvää että koska meillä on tämä "deadline" teemme ehkä vääran päätöksen. Hyvät päättäjät te jotka ette ole vielä tehneet lopullisen päätöksen, ettekö huomaa että kuntalaiset ovat paniikissa koska pelkäävät että joutuvat tilanteeseen joka ei ole paras ratkaisu. Äänestämällä EI saamme lisää aikaa ja lisää informaatiota kuntaliitoksista, myöskin kaupunkiseudun kuntaliitoksista.


Vieras

#33 Re: Re: Re: Re: LOHJAAN

11.10.2011 09:15

#29: mummo etelä Siuntiosta - Re: Re: Re: LOHJAAN 

 Jos onnistutaan tekemään kuntaliitos Kirkkonummen kanssa (ilman, että Kirkkonummi edes meitä haluaa), niin missään tapauksessa nyt ei kannata tehdä uutta Lost-sopimusta. Palvelut pitää hoitaa heti Kirkkonummen kanssa, muuten liitoskaan Kirkkonummen kanssa ei ole mahdollinen. Eli meidän valittava nyt Jorvin sairaala Lohjan sairaalan tilalle ja sitten 2014 voi mennä mihin sairaalaan haluaa.

Lost-sopimuksen uusiminen on sama kuin kuntaliitos Lohjan kanssa!

 

Hui Lai Lee

#34

11.10.2011 09:20

Liitos Kirkkonummen kanssa tarkoittaa, että kirkonkylän eteläpuolinen osa liitettäisiin Kirkkonummeen. Olisiko Kirkonkylä, Lappers, Niemenkylä etc. itsenäinen kunta vai Lohjaa?
Koko Siuntiota ei kukaan Kirkkonummella halua.
kirkkonummi-lohja

#35 Re:

13.10.2011 00:16

#34: Hui Lai Lee -

Nyt olisi todella hyvä mahdollisuus liittää tämä toinen puolisko Lohjaan ja eteläinen puolisko Kirkkonummeen. Näin saataisiin reippaasti suurin osa väestöstä tyytyväisiksi. Jos siis kunnanjohto tajuaa tilanteen ja tekee tästä jonkin sortin ehdotuksen muille kunnille.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.10.2011 10:04


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.10.2011 10:08


Sing here:__________

#39 jakoa

24.10.2011 17:06

mielestäni Siuntio pitäs jakaa tähän malliin: Pohjois-Siuntiosta kauin kolkka vihtiin(asun itse siellä) ja loput Lohjalle. Tämä on Vihdin tahdostakin tosin kiinni. Ja se että päättäjät ei huomioi suuntaa antavaa äänestystä on aivan ymmärrettävää.
Perehtynyt

#40 Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

25.10.2011 13:23

Miksi ihmeessä sanotte että valtio pakkoliittäisi Siuntion Lohjaan? Nykyisen strategian mukaan Siuntion pitäisi nimenomaan liittyä Kirkkonummeen, sillä suurin osa väestösta asioi siihen suuntaan. Jos vielä kuntakeskusta kehitetään suunnitelmien mukaan (1000 lisäasukasta 10 vuoden sisällä), useimmat tulee pääsemään jo junalla asioimaan Kirkkonummella. Jos Siuntio ei halua liittyä Lohjaan, eikä Kirkkonummi halua Siuntiota, niin molemmat vaihtoehdot on mielipiteiden perusteella valtion näkökulmasta yhtä huonot. Kun aletaan puhua valtion toimenpiteistä, on siis todennäköisintä että Siuntiota joka jaetaan kahtia, tai liitetään kokonaisuudessaan Kirkkonummelle.
pöh

#41 Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

25.10.2011 14:09

#40: Perehtynyt - Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule 

kuntia ei pilkota missään vaiheessa osiin valtion taholta. Pedelöintisuunta on vain yksi kuntaliitos kriteereistä, eikä se tärkein. Palveluyhteistyö ratkaisee ja Siuntiolla se on Lohjan kanssa yhteinen. ja jos Kirkkonummi ei halua, eikä Lohjalle haluta on vaihtoehtona Raasepori jonne valtio ohjaa kyllä ja rkp:lle se sopii

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.10.2011 15:07


Kaksikielinen sjundeåsta

#43 Re: LOHJAAN

26.10.2011 22:20

#24: mummo asemalta - LOHJAAN

Luuletko että sua kuskataan Lohjalle jos kuntaliitos syntyy????

Suomenkielinen joka pitää ruotsinkieltä erittäin arvokkaana!!!

#44 Re: Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

26.10.2011 22:39

#41: pöh - Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

Ei tästä mistään kielijutusta taaskaan oo kyse!!!!!!!!!


Vieras

#45 Re: Re: Siuntio siuntiolaisille ja muut muuttakoon Lohjalle!

27.10.2011 15:31


Vieras

#46 Re: Re: LOHJAAN

27.10.2011 15:35

#27: mummo etelä Siuntiosta - Re: LOHJAAN 

>Olen varma että kaikki Siuniolaiset ensisijaisesti haluaisivat pysyä itsenäisena mutta niinkuin kaikki tiedämme se ei ole >mahdollista

Olen siuntiolainen ja en ensisijaisesti halua kunnan pysyvän itsenäisenä. Kunnan itsenäisyys tulee tärkeysjärjestyksessä kaukana takana , sen edellä ovat kestävällä rahoituspohjalla tuotettavat palvelut.

Täällä moni haikailee liitosta Kirkkonummen kanssa. Kirkkonummi ei halua liittyä Siuntion kanssa, eikö se merkitse mitään? Kirkkonummelainen työkaverini sanoo tämän vielä melko värikkäästikin...


Vieras

#47

27.10.2011 16:00

Adressissa kehotetaan noudattamaan kansanäänestyksen tulosta. Vaikuttaa siltä, että erikoisella tavalla tulos on joiltakin keskustelijoilta unohtunut, kannatti adressia tai ei. Muistaakseni liittyminen Kirkkonummen tai Raaseporin kanssa ei ollut kansanäänestyksen aihe, joten kansanäänestyksellä ei otettu niihin kantaakaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.10.2011 16:45


oletkoasunuttynnyrissä?

#49 Re: Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

28.10.2011 21:11

#40: Perehtynyt - Pakkoliitosta lohjan kanssa ei tule

Nyt on kirjoittajan nimimerkki kyllä aivan väärä. Yhdyn Pasuunaan ja ihmettelen, että miten niin suurin osa väestöstä asioi Kirkkonummella? Mistä näin olet saanut päähäsi? Itselläni on aivan päinvastainen käsitys ja suurin osa siuntiolaisista asioi Kirkkonummella vain junalla matkustaessaan Helsingin suuntaan. Lähivuosien aikana muuten olisi tarkoitus Lohjallekin alkaa rakentaa parempaa rautatieverkostoa tietääkseni.

Juna

#50 Raideliikenne

29.10.2011 09:48

Mitä se Siuntiolaisia hyödyntä jos Lohjalle rakennetaan juna yhteyttä. Päinvastoin kun Lohja lobbaa ja puhuu radan puolesta niin meidän rantarata unohtuu kokonaan.