Vastustamme protestointia kansanedustajien palkkojen korotuksista.

Kommentoitu viesti

Poli Kei
Adressin tekijä

#3 Re: Työsuhde??

29.09.2010 00:14

Kansanedustajat valitsee kansa. Niin myös sinä itse, äänestämällä. Kansanedustaminen on kokopäiväistä työtä. Jos haluat, että sinua edustetaan erilaisissa yhteiskunnallisissa asioissa, äänestät. Meistä kaikista ei ole tuohon työhön eikä kaikki edustajat ole kykeneviä tuohon työhön. Koeaika alkaa siitä kun edustaja valitaan eduskuntaan. Sinä päätät. Seuraavalla kaudella valitset ehkä toisin. Palkka 200 edustajalle tälle 5 miljoonaiselle kansalle on kohtuullinen vaikka se olisi 10000 euroa/kk. Kansanedustajia ei valita facebookeissa eikä adresseissa vaan eduskuntavaaleissa. Mieti siis, ketä äänestät.

Vastaukset

Vieras.....

#4 Re: Re: Työsuhde??

2010-09-29 00:37:10

Miksi sitten edustajat pettävät lupauksiaan äänestyksen jälkeen? Potkut siitä pitäisi antaa kun on äänestäjiään huijannut!
Tuomo

#25 Re: Re: Työsuhde??

2010-09-29 16:58:44

#3: Poli Kei - Re: Työsuhde??

Jos kansanedustaminen on kokopäiväistä työtä, niin miksi siellä on joukossa edustajia, jotka ehtivät harjoittaa esim. lääkärin tointa, erilaisten yhdistysten varainhoitoa jne jne... Ja mitä tuohon 4 vuoden koeaikaan tulee, miksi siellä on edustamassa edelleenkin Juhantalo ja muita, jotka on jääneet kiinni asemansa väärinkäytöstä?

Eräässä radiohaastattelussa oli kaksi kansanedustajaa ja puheenaiheena oli tämä "paskalaki", josta toimittaja kysyi, että miksi sitä ei kumota. Vastaus molempien edustajien suusta oli: Eivät he kykene sitä kumoamaan. Minkä takia siis eduskunta on olemassa ylipäänsä jos he eivät voi siellä kerta muuttaa asioita. Ja minkä ihmeen takia he olisivat siis ansainneet noin törkeän suuren korotuksen palkkioihinsa?

Winston Churchill sanoi parhaimman argumentin demokratiaa vastaan olevan 5 minuutin keskustelu keskivertoäänestäjän kanssa ja lähemmin tämän maan politiikkaa tarkastelleena hän oli täsmälleen oikeassa.

Vieras

#29 Re: Re: Työsuhde??

2010-09-29 23:37:25

#3: Poli Kei - Re: Työsuhde??

Mistäpä sen tietää siitä henkilöstä jota on äänestänyt että hinkuuko palkankorotustaan vai ei??