Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#126 Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

26.01.2011 20:19

#118: Hävetkää! - Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

 Voi itku sinua, etkä sinä raukka ymmärrä yhtään, mistä tässä ketjussa on kysymys.

Ihan samaahan me hörhöt (minäkin jo 40-sellainen...) halutaan kuin sinun näkysi navetassa on. HERÄTYS ! Eihän kukaan sinne navettaasi ole tulossa tai tunne halua tulla niitä lehmiä kiusaamaan, vaan nimenomaan meillä on huoli, että mitä siellä navetoissa tapahtuu, me emme halua nähdä enää yhtään navettaa, sikalaa, turkisharhaa ja kanalaa missä eläimet "elävät" pahemmissa oloissa kuin keskitysleirit. Ja turkistarhoja emme halua nähdä ollenkaan.

Emme kait me täällä kirjoittaisi, jos kaikki navetat ja sikalat jne. olisivat kuin kuvaamasi navetta. Ei tässä ole kysymys me - te vastakkainasettelusta. Tässä on kyse eläinten hyvinvoinnista, eikö sen pitäisi olla meille kaikille - ERITYISESTI TEILLE- YHTEINEN ASIA ? MIKSI PIDÄT ELÄIMISTÄ HUOLEHTIVIA IHMISIÄ VIHOLLISINA - Ajattelepa asiaa vielä uudemman kerran. Meidän ansiiosta te ehkä saatte jonain päivänä lisää tukia y.m. kun valtio / Eu keksii että teitä pitää vieläkin enemän tukea, jotta kohtelisitte elämiänne hyvin. Vaikka rahastahan ei ole kysymys,  on kysymys moraalista ja sydämen sivistyksestä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#137 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

2011-01-27 09:48:46

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

 Nyt et ole itse tainnut huomata tämän keskustelun ja adressin lähtökohtaa. Tällä adressilla vastustetaan yöllisiä vierailuja karjasuojiin. Juuri tälläisiä yöpuulle asettuneita eläimiä on käyty häiritsemässä ja sen on loputtava. Piste.

 Eläinten hyvinvointi on tärkeä asia sekä eläintensuojelujärjestöille että meille tuottajille. Siitä olemme täysin samaa mieltä. Keskustelua vain vuodesta toiseen herättää se erimielisyys millä tasolla se tänä päivänä on. Aina on parantamisen varaa, mutta selvä tietämättömyys koko maatalousalasta näidenkin keskustelujen perusteella vaivaa monia ja silloin on kohtuutonta alkaa osoittelemaan sormella. Työtä tehdään jatkuvasti tämänkin asian eteen ja teidän eläinsuojeluaktivistien on aika alkaa kuuntelemaan myös meitä tuottajia, jotka olemme omien eläintemme asiantuntijoita ja kouluttaudumme jatkuvasti vastaamaan aina vain paremmin eläintemme tarpeisiin. Ja se miksi eläinten  hyvinvointi on meille tuottajillekkin tärkeä asia on uskokaa tai älkää niin yksinkertainen, että hyvinvoiva eläin tuottaa paremmin ja on helpompi hoitaa.

Se käytätkö sinä meidän meidän tuotteitamme on sinun päätettävissäsi. Perustelukaan en kaipaa päätöksellesi. Ne ovat oma asiasi, samoin kuin oma päätökseni syödä eläintuotteita.

 

Vieras
Vieras

#168 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

2011-01-28 11:30:41

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

Miksi eläinaktivistit eivät kunnioita tuotantoeläimiä, vaan menevät tiloihin yöaikaan?  Miksi eläimet pitää säikäyttää (sikavideoissa säikähtäneitä ilmeitä sioilla), koska eläimet tuntevat hoitajansa ja reagoivat heti tuntemattoman henkilön tullessa tiloihin.  Saako lemmikkieläinten oloja mennä kuvaamaan yöaikaan taloon kuin taloon? 

Vieras entinen karja tilallinen pohjolasta
Vieras

#193 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

2011-01-31 11:29:26

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesnaulan

naulan kantaan !moraalista ,ja sydämen sivistyksestä?? onkohan noilla yöllisillä kulkijoilla ,jäänyt moraali ja sivistys narikkaan

toisaalta,tukiaisista ja verorahoista ,teidänkin <palkka> maksetaan,,maatalouden työpaikat ovat itse rakennettuja,,

kirjoittajalle 118 sanon sivityneesti ,sivistys ei ole kirjaviisautta ,se on tai ei ole,ajattele itse