Vastaanottokeskus Kauhavalle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastaanottokeskus Kauhavalle.

657

#151 Re: Re:

07.09.2015 19:13

#24: Kapitena - Re:  

 Onneksi siellä on nuoria naisia jotka taistelevat

Realisti

#152 Portti on nyt auki ja tieto leviää Hölmölästä

07.09.2015 20:25

Hövelin maahanmuuttopolitiikan seurauksena mamut antavat neuvoja nyt yli miljoonalle "seikailusankarille" saapua Venäjän kautta Suomeen:

http://www.iraqi-refugees.org/

Käännetty arabiankieliseltä ohjesivulta miten tulla Suomeen: Tärkeää tietoa turvaudutaan Suomi ..! Rauha Alikmaholt mielenkiintosi kohteita useimmat tietojen keräämistä turvapaikkaa Suomessa kautta, mitä hänen veljensä vain mieluummin Rubaie aiemmin Jumala Giraoalakm osat seuraavasti:

I / veljet, jotka pyytävät oleskelun irakilaisille Suomessa ovat saatavilla maakuntien ja kaupunkien alla ja vain ostotodistus asut näiden alueiden saada suojaa toisen luokan, joka on laajentaa neljä vuotta ja sama tekniset tiedot ja ominaisuudet turvapaikka joko turvapaikan ei myönnetä vain niille, jotka ovat syitä ja erityinen uhka ... edullisesti turvapaikanhakija sanoo, että hänen oppinsa (Sunni) .. he kysyvät sinulta yhteisö, vaan ne luokitellaan perusteella riskialueiden eikä perusteella opeista ... liittää paikalle Suomen maahanmuutto- ja päätös vaarallisille alueille vaarallisia asumiseen.

** Yleensä Suomen Maahanmuuttoviraston irakilaisille näistä kaupungeista on päätös (Maahanmuuttovirasto päätti hylätä turvapaikkaa Suomessa ja päätti antaa sinulle oleskeluoikeus ja suojaa toisen luokan koska asut alue on luokiteltu vaaralliseksi ja vaarallinen alue asuntojen)

II / että intensiteetti ja vauhti turvapaikkaa Suomessa ei ole mitään verrattuna Ruotsissa ... Jos asia on julkinen asia ja ilman yksityiskohtia ja ilman papereita ja todisteet ja Wu jne ... vastaus olisi nopea ja sinun saada perustaa neljä vuotta ja suojelun toisen asteen. Mutta jos sinulla on oma ongelma, ja sinulla on todiste riskejään ja uhka P  Vie asian kunhan Kuten a'll saada turvautua tapauksessa ollut riittävästi omia todisteita ja he ottavat aika varmistaa asiakirjoja ja todisteita uhasta ... jos olet yhdestä alueiden luokitella vakavaksi haluaa lyhentää tien itse ja heille ja tuoda mukanasi vain todistusta asuinpaikasta, kansalaisuus ja saada oleskeluluvan ja suojelun toisen asteen ja tämä Se on kokemus monien veljekset ...

III/ varten veljekset armeijan ja poliisin, joko ennen tai jälkeen ammattiin menettelyt ovat hieman enemmän aikaa verrattuna yleiseen ovat monimutkaisia ​​...

IV / asuntojen todettu Suomessa huutokaupan järjestelmä (sovittelijan asuntojen) ja tämä halaus se voi maksaa hänelle määrä 750-1000 euroa tilillesi, ja sillä saa sinut asuu pääkaupungissa tai haluamasi alue kotelo, joka on erinomainen järjestelmä, jota ei ole Ruotsissa Jos on kuvitteellinen määrät ...

V / tavasta Ruotsista Suomen voit matkustaa lentäen tai meritse veneellä Tukholmasta tarkistuspisteitä tiedä sitä, miten minusta tuli terrori-iskun jälkeen Ranskassa, mutta tykkää Thspo vastuulla ja kustannuksella onnea joskus on merkitystä ...

VI / mieluummin ovat hakeneet turvapaikkaa nimissä Abiranta alue (Lappeenranta) Se sijaitsee Venäjän rajalla kaupungin St. Peter Burke ja on noin 3 tunnin päässä pääkaupunki Helsingistä menettelyt tässä kaupungissa nopeammin, koska se on tärkein keskus siirtolaisjärjestön suomi, on totta, että Camp Resort eristetty alue hieman ja bussit, joissa muutama mutta hyvin nopeita menettelyjä

VII / suojaa toisen asteen etsijät ovat kaksi puolta saman kolikon, määränpää puhetta hän vain Merkkikohtaiset koska turvapaikka- ja suojaa toisen luokan kaikki perustettu neljä vuotta ja neljä vuotta, saat asuinpaikka pysyvä ... ei ole Suomessa vakinaisesti luoda suoria tämä heidän järjestelmä tarkoittaa jatkuvaa oleskelua ja neljän vuoden kuluttua  Pysyvä asuinpaikka ja sitten kansalaisuuden tapauksessa menestystä kielellä, tai kun on kyse henkilöistä, jotka ovat ikä on yli 64 vuotta he ottavat kansalaisuuden ilman kielikoe.

Kysyttäessä yksi kääntäjille, jotka työskentelevät Suomen Maahanmuuttoviraston on suojella toisen asteen ehtona tilanteesta Irakin, eli jos perustaminen parantaa Irakin tilannetta ei ole auki hakijoita ja peruuttaminen Residence kuten tapahtui Alankomaissa ... hän vastasi ei ja irakilaiset saada suojaa mm toisen luokan tiedosto hylkäämisen jälkeen turvapaikkahakemuksen Perustelujen puuttumista ja henkilökohtainen uhka on suojella toisen asteen on (humanitaarinen vahvistaa tilanteen vuoksi Irakin tarkoittaa todellisuudessa joka tapauksessa), ei-ehdollinen ja ei-sisäänvedettävä tulevaisuus (sama kysymys hänen kasvonsa, yksi heistä hänen asianajajansa jälkeen Suomen hän sai hylkäsi pyynnön Etsijät ja ansaitsi toisen luokan suojaus ja perustamalla neljä vuotta, ja kysyy jos tämä oleskelu on ehdollinen ja voidaan tarkastella uudelleen tulevaisuudessa ja veti asianajaja vastasi kieltävästi) .

arju onnistuu kerätä kaikki voit noin Vnlundadeuatcm jotta Aalrabotth

Irakin / Alithiaaaaaaaaata

_

Ei missään nimessä Kauhavalle maahanmuuttokeskusta!

 

Kuvakaappaus tekstistä:


Vieras

#153

08.09.2015 00:57

Ihmisiä on autettava hädässä!
Seppo Lehikoinen

#154 Re: Niinpä!

08.09.2015 08:58

#153: -  

 Sitähän ne oman maamme päähänpotkitut toivovat, mutta nyt on suvakkikiima nekrujen ja islamistien tarpeiden tyydyttämiseen. Voisi SPR perustaa elättilaitoksiinsa bordelleja, että suomalaiset naiset saisivat liikkua turvallisesti ilman apinalauman lähentelyä ja ölähtelemistä... Pedofiileja varten on keksitty partakoneenterät.


Vieras

#155

08.09.2015 13:50

Hienoa kansalaisrohkeutta! Nämä turvapaikan hakijat eivät ole ainoastaan sodan uhreja vaan myös valitettavasti ihmiskaupan. Heidän tulonsa ei ole keneltäkään pois, vaan pikemminkin rikastuttavat ja vahvistavat Kauhavaa. Ennakkoluulojen sijaan tutustukaa asiaan ja ennen kaikkea itse turvapaikan hakijoihin. Rakkautta ja huolenpitoa kaipaavia ihmisiä hekin ovat.
Just näin.

#156 Re:

08.09.2015 14:41

#9: -  

 Hädässäolevia? Katsopa kuvia sotaa pakenevista. Nuoria miehiä joka ikinen. Missä lapsiperheet? Niinkuin tämä ylimielinen "17 vuotias", joka haluaa Suomeen vain siksi, että täällä saa kaiken mahdollisen menemään läpi.


Vieras

#157

08.09.2015 18:45

Me Suomalaiset emme halua raiskaajia Isis taistelijoita Suomeen meillä ei ole varaa edes omiin kansalaissiin jotka joutuu leipäjonosta hakemaan ruoan

Vieras

#158 Re: Re:

08.09.2015 20:50

#156: Just näin. - Re:  

 Suosittelen tutustumaan henkilökohtaisesti heihin ja heidän elämäntarinaan.

Nykyinen Kauhavalainen

#159 Vakava asia ja siksi turha suunsoitto pitäisi saada loppumaan !!

08.09.2015 23:37

Ollaan hyvin vakavassa tilanteessa haluttiinpa sitä tai ei,siksi olisi syytä tehdä kaikkemme sen eteen,että todelliset avuntarvitsijat saadaan selvitettyä ja ne jotka muussa mielessä tänne haluavat voidaan myös löytää ,keinoja varmaan on!!!Tuollainen uho on järkeviltä aikuisilta ihmisiltä naurettavaa ja tyhmää!! On vanha viisas sanonta "Pidä ystävät lähellä ja vihamiehet vielä lähempänä" vain näin voimme tietää mitä aikovat! Onhan aivan selvää että viha kasvattaa vihaa ja rakkaus rakkautta,ei meidän ole pakko rakastaa heitä,mutta asiallinen ystävällinen kohtelu on aina parempi,kun opimme tuntemaan pelkäämme vähemmän! Tiedän että pelottavia ihmisiä on on niitä kaikissa kansoissa,mutta nämä jotka tulevat sodan ja kuoleman keskeltä ovat itsekkin peloissaan! Aina ja kaikessa on korjattavia asioita niin myös näissä Maahanmuuttajien asioissa,ne vaan ei korjaannu uhoomalla vaan käyttämällä järkeä ja suvaitsevaisuutta,ehkä löydämme uusiakin hyviä ratkaisuja! Lopetetaan uho ja suunsoitto ja ruvetaan  töihin myös ajatuksin !!

Vastustan nykyista mamupolitiikkaa

#160 Re: Re:

09.09.2015 05:32

#74: - Re:  

 hoh hoh... Kohta varmaan ehdotat että rakennamme sillan välimerelle että pakolaiset pääsevät turvallisesti kaikki eurooppaa... Oletko koskaan edes matkustellut että ymmärtäisit. Mamuista 70-85% 18-35 vuotiaita miehiä ISIS on jo ilmoittanut että heidän joukossa on taistelijoita. Tulet itsekkin vielä katumaan kun huomaat kotimaasi olevan sotatanner siihen ei mene kauan!

Mamuja vatsaan!!

#161 Re: Re: Re: Niinpä,EI OO YHTÄKÄÄN KAUHAVALAISTA ALLEKIRJOITUSTA,kaikenmaailman pellejä helsinkiä myö

09.09.2015 06:36

#28: nykyinen helsinkiläinen - Re: Re: Niinpä,EI OO YHTÄKÄÄN KAUHAVALAISTA ALLEKIRJOITUSTA,kaikenmaailman pellejä helsinkiä myöden! 

 Itte oon kauhavalla ja härmäs lapsuuteni eläny ja ny helsingis, ja en torellakaa halua että niitä pakolaasia laitethan pohojammalle,pilaa koko paikan


Vieras

#162 Re:

09.09.2015 13:20

#155: -  

 Minä tulen kysymään tuosta rikastuksesta sinulta 3kk sen jälkeen, jos ja kun heidät sinne väkipakolla ohi kuntalaisten suuren ennemmistö on tuotu. Voin jo varoittaa liikkeenharjoittajia siitä, että nämä Lähi-Idän rikastajat eivät sitten kunnioita naista yhtään, älkää missään nimessä katsoko heitä silmiin, älkääkö käyttäkö kesähelteellä paljastavia vaatteita sillä se on jo muslimimiehelle suostumus siihen, että hän voi teidät ottaa. Nainen on aina miehen palvelija, ja mies saa ottaa naisen koska, missä, milloin, ja se koskee siis tyttöjäkin iällä ei ole mitään väliä.


Vieras

#163 #turvapaikka

09.09.2015 19:20

#turvapaikka 

Ohjelmassa keskusteltiin asiallisesti pakolaiskriisistä. Kannattaa tutustua aineistoon, jotta nämä pelot hälvenevät. Aira Samulin totesi "Pelot pois!"ja nuori lääketiedettä opiskeleva maahanmuuttaja "Pelot on kohdattava". Itse kannatan AIran ohjetta.


Vieras

#164 Re: ettekö tajua..

10.09.2015 05:02

#1: -  

 ..että ne on isiksen tyyppejä jotka tänne tulee. Selviää kun vähän tutkii asiaa vaikka netistä. Ja Putinkin tietää tämän. 

ss waffen

#165 ....

10.09.2015 06:59

#1: -  

 Kaikki maahanmuuttajat käännytettävä.!!!

järjen ääni

#166 Re: Re: ettekö tajua..

10.09.2015 10:11

#164: - Re: ettekö tajua.. 

 ensimmäinen järjen ääni! Onneks en asu kauhavalla joten ottakaa vaan vaikka kaikki jos haluatte. Adressin peristajalle terveisiä että turha sitte itkee kun ripuli on jo housuissa JOS olet vielä sillon hengissä.


Vieras

#167

11.09.2015 06:52

Säästösyistä perheistä on lähinnä nuoret raavaat miehet lähteneet matkaan.

sittemeilläkin

#168 tätäköseon

12.09.2015 07:02

Kyllä kaikkien pitää nyt kantaa kortensa kekoon tässä asiassa. Apua tarvitsevia he ovat, toisin kuin nuo 1400. No, toivon todella että teidän ylisuvaitsevien silmät aukeavat vielä joku päivä todellisuuteen.

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2014083118620216_ul.shtml


Vieras

#169

12.09.2015 07:48

Tänkin keksijä on taas niitä toopeja jotka ei tiedä seurauksia tällasesta toiminnasta! Käyppä lukeen mvlehti.net.
Oz

#170

12.09.2015 11:00

 En halua tukea lapsisotilaiden syntymistä, joita syntyy ottamalla nuoret miehet tänne. Mamutarhauksen kannattajat vihaavat ilmeisesti lapsia...


Vieras

#171

12.09.2015 19:52

Suomessa on tilaa kaikille. Ja Suomi tarvitsee pakolaisia oman taloutensa kasvulle. Tervetuloa.

Vieras

#172

13.09.2015 07:33

Muistakaa kaikki, huomenna klo 17 Kauhavan kaupungin talon edustalla mielenosoitus tätä järjettömyyttä vastaan.


Vieras

#173 Re:

13.09.2015 07:35

#171: -  

 Kerroppas kuinka talous lähtee noitten loisijoitten avulla kasvuun? Heistä muutama prosentti alkaa tekemään työtä jossain vastaanottokeskuksessa ja siitä ei verokertymää pahemmin tule.


Vieras

#174 Re:

13.09.2015 13:19

#153: -  

 Elintasosurffaajia tämä porukka,onko suvakit oikeasti niin tyhmiä ettei ne näe totuutta,on ne tyhmiä!!!

mummu -49

#175 Tervetuloa!

13.09.2015 14:59

Kyllä tänne mahtuu. Turhat pelot ja ennaluuulot pois. Tervetuloa!