Tarja Halonen, älä puutu jääkiekkoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tarja Halonen, älä puutu jääkiekkoon!.

Marttakerholaiset.

#1 Jääkiekko ja tappelut

29.11.2011 16:52

Pieni nahistelu kuuluu osana jääkiekkopeliä.Se on luonnollista ja hyväksyttävää.Yleensäkin tappelut ovat osa tulevaa monikulttuuria.Mikään valtio ei enää toimi ilman koviakin tappeluita ja yhteenottoja.
Jääkiekko edustavaa laatua pelinä.Neuvostoliitossa oli suosiossa ja erityisesti punakone,aitiossa istuivat valtion johtohahmot.Edusti kommunismia viimeisen päälle.
Peli kehittyy ja naisetkin alkavat vähitellen herätä.
Peliin varmasti tulee lisää vauhtia,kun mustaväestö astuu kuvioihin mukaan.
Suomessa on vahvasti nousussa toinenkin laji,jossa otetaan vahvasti yhteen,se on nyrkkeily.
Peli kuuluu agressiiviten ihmisten huveiksi ja siitä puhutaan mitämieltä asioista ollaan ja mistä pidetään.
Postipate

#2 Lätkä ei oo douppii

02.12.2011 00:38

Jerellekki sen verran tarkennusta, että Haloselta kysyttiin mielipidettä tästä väkivaltaisesta jääkiekkokapakasta. Hän ei varsinaisesti ole puuttunut jääkiekkoon millään tavalla, eikä adressissasikaan ole mitään järkeä.
muukalainen

#3 Tarja huolestunut kaukalo väkivallasta

02.12.2011 12:23

Varmaan saattaapi hyvinkin olla huolestunut kaukaloväkivallasta.Sillä pelihän on perinteisestikin ollut paljolti sellaista,johon on liittynyt jatkuvat tappelut ja nahistelu.
Ei liene kuitenkaan millää tavoin hyödyllistä,eikä millääntavoin kiinnostavaa tavallista kansalaista ajatellen.
Tavallinen kansalainen kohtaa päivittäin tappeluita siviilielämässä,kaduilla ja pientareilla,asuinalueilla,asunnoissa,puhumattakaan kapakoista ja niiden läheisyydessä,työpaikoilla ilmapiiri on kireäksi tullut ja ahdistava,on kaikkialla pakolaiskeskuksia, maahanmuuttajia ja pakolaisia,niiden hykkäykset ovat kaikkia keinoja hyväksikäyttäen.Varsinkin naiset,ja nimenomaan suomalaiset naiset etunenässä puolustavat ja peittelevät,juonittelevat.Niinkuin yleensäkin kautta-aikain on puhuttu juoruakoista.
Nainen on tunnettu Aatamin ja Eeevan ajoista alkaen,kuinka se viekotteli ihmiskunnan synnintielle ja siitä kostona ihmisten on työtä tehtävä.