EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!.


Vieras

#1776 Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:17

#1773: - Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Kristinusko ei oikeuta tappamista.

 

Ja kuitenkin kristinuskon nimissä on tapettu miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä.

 

 

 

 

 


Vieras

#1777 Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:18

#1768: - Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Raamattua on luettava kuin pitkää kertomusta. EI niinkuin sääntöluetteloa. Ei siis lainkaan niinkuin Koraania.

Mooseksen lakia luettiin siten. Kristinusko on vapautta lain orjuudesta. Jeesus opetti armahtavaisuutta ja järjen käyttöä. Ja mistä laissa oikeasti on kyse.

Pakanakristittyjen tilanne (joihin me suomalaisetkin kuulumme) käsiteltiin erikseen.

 

Jos sinusta Raamattu on kannesta kanteen sääntökirja, jota jokaisen kristityn pitäisi noudattaa kirjaimellisesti, et tiedä kristinuskosta mitään.

Ja jos vetäiset esiin, sen ateistisaivartelijoiden lempikohdan, jossa Jeesus sanoo vahvistavansa lain, lue mitä hän sanoo välittömästi sen jälkeen. Lue koko vuorisaarna. (Matt.5-7) Mitä Jeesus opetti lain noudattamisesta. Mitä Jeesus tarkoitti sanoessaan: "Ellette noudata Jumalan tahtoa PALJON PAREMMIN kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan" ? (Matt.5:20)

 

Ota hyvä ihminen selvää asioista. Älä tee omia lennokkaita päätelmiäsi siitä mitä kristinusko on. Kysy, ole kiinnostunut jos kiinnostaa. Jos papeilta ja teologeilta ei saa kunnon vastauksia, lisävalaistusta saa esim. tuolta:

http://raapustus.net/?id=103

 

Tai tervetuloa keskustelemaan esim. tänne:

http://uskojaelama.net/forum/

 

Ihan vain sen vuoksi, ettei menisi meno sellaiseksi että ateistit selittävät kristityille mitä kristinusko on.


Vieras

#1778 Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:19

#1776: - Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

 

Jos niin onkin tehty, se ei ole kenenkään kristityn eikä Jeesuksen vika. Vai onko sinusta?

Kristinusko on pienoisevankeliumi. Joh.3:16.

 

Maailman yksinkertaisin uskonto.

 


Vieras

#1779 Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:22

#1773: - Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Tuo VT:n merkityksettömyyshöpinä tuntuu myös olevan yksi kiihkohihujen vakiovastauksista, joilla koitetaan kiemurrella irti raamatun väkivaltaisuuksista.

Tässä kuitenki JÄLLEEN faktoja:

1. VT kertoo kristinuskon Jumalasta, hänen (silloisista) määräyksistään ym. Siis erittäin väkivaltaisesta jumalolennosta.

2. Jos kristityt todella haluavat tehdä pesäeron VT:hen, miksei sitä poisteta Raamatusta? Pelkkä UT riittäisi, mutta ai niin, se VT tarvitaan, koska muuten kristinuskon kokonaisuus jäisi vajaaksi eli kyllä ne VT:n väkivaltaisuudet ihan oleellisia on kristinuskollekin vaikkei niitä kaikkia enää tarvitsisikaan UT:n mukaan noudattaa. Joskus on kuitenkin tarvinnut, eli raamtun jumala on pohjimmiltaan tuomitseva ja väkivaltainen.

3. Silmitöntä väkivaltaa löytyy myös UT:sta. Mm. Jeesus sanoo, parempi repiä himoava silmä päästä irti kuin langeta, en tullut kumoamaan VT:n lakia, roomalaiskirjeessä homot kuolivat hirvittäviin tuskiin sodomassa ja gomorrassa ja saivat raamatun mukaan sen palkan joka saada kuuluikin, jeesuksen ristiinnaulitsemissatu on täynnä brutaalia väkivaltaa, minkä seurauksena esim. Filippiineillä aivopestyt kiihkokristityt kiduttavat itseään vielä nykyäänkin joka pääsiäinen matkimalla jeesusta eli antamalla naulita itsensä ristiin ym. sairasta...


Vieras

#1780 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

22.05.2014 12:22

 

 

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#1781

22.05.2014 12:23

Ihan oikeasti, tiedoksi kaikille, jos haluaa selvittää mistä kristinuskossa on kyse, on tutustuttava yhteen ainoaan henkilöön. Ihan riippumatta pitääkö Jeesusta historiallaisena vai ei, Jeesuksen opetusten mukaan on jokaisen kristityn elettävä.

Kristinusko on turvautumista Jeesuksen sovitustyöhön. Kristillisyys hänen oppiensa seuraamista. Se mitä kirkko on joskus tehnyt, tai mitä kristinuskon nimissä on tehty, ei määritä kristinuskoa.

Kyllä tämä pitäisi jokaisen ymmärtää. Jos oikeasti haluaa ymmärtää uskonnon perusteet, on mentävä juurille. Ettekö oikeasti ymmärrä tätä? Sen perusteella voi sitten selvittää ovatko kristityt oikeasti kristillisiä vai eivät.

Simppeliä.



Vieras

#1782 Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:23

#1778: - Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Maailman yksinkertaisin uskonto.

 

 

Yksinkertainen uskonto yksinkertaisille ihmisille, joita on helppo hallita uskonnon avulla.

 

 

 

 


Vieras

#1783 Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:27

#1778: - Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

"Jos niin onkin tehty, se ei ole kenenkään kristityn eikä Jeesuksen vika. Vai onko sinusta?"

Vika on raamatun sisäisessä ristiriitaisuudessa, esim. Moosekselle annettin käsky älä tapa, silti koko Mooseksen kirja ja muu VT on täynnä tappomääräyksiä, jne... Ristiriitojen takia raamatusta on olemassa yhtä monta erilaista tulkintaa kuin on uskovaisiakin! Vain ajan kuluminen järkeistää käytäntöjä ja hulluimmat tulkinnat hiipuvat pois sivistyksen vallatessa yhteiskunnissa jalansijaa.

Kai tajuat, että esim. keskiajan kiihkokristityt pitäisivät sinua liberaalina ja harhaoppisena, koska et enää hyväksy väkivaltaista inkvisitiota ym. Samalla tavalla tämän ajan kiihkokristityt pitävät mm. homot hyväksyviä teologeja liberaaleina ja harhaoppisina. Kun muutama sata vuotta kuluu, kaikki kristityt hyväksyvät homot ja silloin onkin jo jokin muu konservatiivi/liberaali -riitely käynnissä.

Tavis
Vieras

#1784 Re: Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:29

#1782: - Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

1.Kor

:18 Älköön kukaan pettäkö itseään. Jos joku teidän joukossanne luulee olevansa viisas tässä maailmassa, tulkoon hän tyhmäksi, että hänestä tulisi viisas. 

3:19 Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa"; 

3:20 ja vielä: "Herra tuntee viisasten ajatukset, hän tietää ne turhiksi."


Vieras

#1785 Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:34

#1779: - Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Tuo VT:n merkityksettömyyshöpinä tuntuu myös olevan yksi kiihkohihujen vakiovastauksista, joilla koitetaan kiemurrella irti raamatun väkivaltaisuuksista.

Tässä kuitenki JÄLLEEN faktoja:

1. VT kertoo kristinuskon Jumalasta, hänen (silloisista) määräyksistään ym. Siis erittäin väkivaltaisesta jumalolennosta.

2. Jos kristityt todella haluavat tehdä pesäeron VT:hen, miksei sitä poisteta Raamatusta? Pelkkä UT riittäisi, mutta ai niin, se VT tarvitaan, koska muuten kristinuskon kokonaisuus jäisi vajaaksi eli kyllä ne VT:n väkivaltaisuudet ihan oleellisia on kristinuskollekin vaikkei niitä kaikkia enää tarvitsisikaan UT:n mukaan noudattaa. Joskus on kuitenkin tarvinnut, eli raamtun jumala on pohjimmiltaan tuomitseva ja väkivaltainen.

3. Silmitöntä väkivaltaa löytyy myös UT:sta. Mm. Jeesus sanoo, parempi repiä himoava silmä päästä irti kuin langeta, en tullut kumoamaan VT:n lakia, roomalaiskirjeessä homot kuolivat hirvittäviin tuskiin sodomassa ja gomorrassa ja saivat raamatun mukaan sen palkan joka saada kuuluikin, jeesuksen ristiinnaulitsemissatu on täynnä brutaalia väkivaltaa, minkä seurauksena esim. filippiineillä aivopestyt kiihkokristityt kiduttavat itseään vielä nykyäänkin joka pääsiäinen matkimalla jeesusta eli antamalla naulita itsensä ristiin ym. sairasta..."

 

--------------

 

VT:n väkivaltaisuudet ovat juttu sinänsä. Ja henk. koht. ajattelen niiden olevan vahvasti väritettyjä. Asenteellisia. VT kertoo myös paljolti siitä miten ihmiset ymmärsivät ja näkivät Jumalan ja millaisen he olettivat hänen olevan. Esim. erittäin väkivaltainen psalmit-osio kertoo lähinnä siitä että kirjoittaja toivoisi Jumalan kostavan hänen vihamiehilleen jne. Kyse olimyös kulttuuriin kuuluvista värikkäistä ilmaisuista ja liioittelusta.

Enkä olisi ihan satavarma jokaisen yksityiskohdan historiallisuudesta.

VT:n voisi ehkä jättääkin omaksi kirjakseen, ellei se pohjustaisi merkittävällä tavalla Jeesuksen tuloa, ja muodostaisi tärkeää kokonaisuutta yhdessä UT:n kanssa.

Ja profeettojen kirjassa Jumala tuomitsee kansansa viattoman veren vuodattamisesta. Jesajasta alkaen. Sen vuoksi pidän niistä, ne laittoivat ylimielisille ja verenhimoisille juutalaisille jäitä hattuun, opettivat armollisuuden periaatetta.

 

Kohtaan 3: Jeesuksen opetukset olivat hiuksia nostattavia, eivätkä ihmiset useinkaan ymmärtäneet niistä mitään. Nimenomaan fariseukset eivät ymmärtäneet. Älä sinä lue niitä kuten fariseus! Tuota silmän repimis kohtaa en kuitenkaan pitäisi esimerkkinä väkivallasta :) vaikka onkin aika radikaalia puhetta.

Sodomassa taas oli kyse monenlaisesta irstailusta, joukkoraiskaamisesta ym. Tuskin monikaan homo hyväksyy mitään tekstissä esiin tulevia syntejä. Toivottavasti ei. Tekstin perusteella itse tosiaan sanoisin, että kaupunki sai ansionsa mukaan.

Filippiinien tapaus on kieltämättä aika sairasta, mutta miten se Jeesukseen ja kristinuskoon liittyy?

 

Ja uudelleen, ota selvää mitä Jeesus tarkoitti sillä että ei ole tullut kumoamaan lakia. Tämä juuri sai fariseukset ymmälle. He nimittäin käsittivät lain noudattamisen juuri samalla tavalla kuin sinä. Että laki on jokaisen kirjaimen pilkuntarkkaa noudattamista, järki ja sydän unohtuen.

Jeesus opetti mistä lain noudattamisessa on todella kyse. Hän vapautti kirjaimenpalvonnan orjuudesta ja sillä orjuuttamisesta.

Kun kerran tunnet Raamattua noin hyvin (?) niin sanopa rikkoiko Jeesus itse lakia yhtään kertaa, evankeliumien mukaan? Tässä voit testata oletko todella fariseus. Kun Jeesus antoi mm. opetuslastensa katkoa tähkiä sapattina ja syödä pesemättömin käsin, rikkoiko hän lakia, vaikka sanoi tulleensa vahvistamaan sen.

 

Ja ihan oikeasti, keskustele asioista avoimesti. Nosta kissa pöydälle. Äläkä anna ymmärtää, että jokaisen kristityn pitäisi olla murhanhimoinen hullu.

 

http://uskojaelama.net/forum/

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#1786 Re: Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:37

#1783: - Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

"Kai tajuat, että esim. keskiajan kiihkokristityt pitäisivät sinua liberaalina ja harhaoppisena, koska et enää hyväksy väkivaltaista inkvisitiota ym. Samalla tavalla tämän ajan kiihkokristityt pitävät mm. homot hyväksyviä teologeja liberaaleina ja harhaoppisina. Kun muutama sata vuotta kuluu, kaikki kristityt hyväksyvät homot ja silloin onkin jo jokin muu konservatiivi/liberaali -riitely käynnissä."

 

Väkivallan hyväksyminen ja avioliiton pitäminen miehen ja naisen välisenä, nekö pannaan tässä vastatusten? Ei tehdä liian pitkiä aasinsiltoja.

Väkivallan vastustamiselle on Jeesuksen opetuksessa kaikki perusteet.

Tavis

#1787 Re: Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 12:40

Riitely loppuu

Tuskin muu riitely käynnissä on enää myöhemmin, koska nyt eletään samanlaisia aikoja kuin Sodomassa ja Gomorrassa ja Nooan aikaan. Aika alkaa käydä vähiin.

Maa tuli täyteen väkivaltaa ja ihmiset tekivät kauhistuksia, Jumalan kärsivällisyys loppui ja hommalle tuli piste. Sitten kaikki alkoi alusta, ja taas ollaan siinä pisteessä, että ihmiset koettelevat jälleen Jumalan kärsivällisyyttä.  Onneksi Jeesus tulee pian.

Matteuksen evankeliumi:

24:35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.

24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. 

24:37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.

24:38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 

24:39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

 

Tavis

#1788 Taivastie on kaita, kadotukseen vievä tie on lavea

22.05.2014 12:42

Matt. 7:13
Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;

7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.


Vieras

#1789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

22.05.2014 14:00

#1787: Tavis - Re: Re: Re: Re: Re: Islamilaisten ja kristittyjen yhteiskuntien oleellisin ero uskonnon osalta

Kautta aikojen kiihkouskovaiset ovat arvelleet maailmanlopun tulevan pian. Voin kertoa, että se tulee vasta joidenkin miljardien vuosien kuluttua kun Aurinkomme räjähtää (eli kun Auringon kaikki vety on muuttunut heliumiksi) ja koko aurinkokuntamme tuhoutuu.

Aasinsilta inkvisitiosta avioliittokysymykseen onkin pitkä koska välissä on satoja vuosia aikaa. Ja sivistyksen lisääntyessä kiistakysymyksiin liittyvä väkivaltakin vähenee. Inkvisitio oli julmaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Silti silloiset konservatiivikiihkokristityt kannattivat sitä. Ja (silloiset) liberaalit vastustivat.

Homovastaisuus on julmaa henkistä väkivaltaa joka mm. aiheuttaa nuorten ihmisten turhia itsemurhia. Silti nykyiset konservatiivit ajavat homoja marginaaliin. Nykyiset liberaalit hyväksyvät jo homot.

Tulevaisuudessa homot eivät ole ongelma konservatiiveillekaan. Silloin on joku muu ongelma, ehkäpä kysymys siitä, onko oikein tuputtaa lähetystyössä kristinuskoa ja väheksyä paikallisia uskontoja. Arvelen että tämä voisi olla se seuraava kiistakysymys. Ja tulevaisuuden konservatiivit (jotka hyväksyvät homot) kannattavat ylimielistä kristinuskon invaasiota kun taas tulevaisuuden liberaalit (joista vielä nykyään moni kannattaa ylimielistä lähetystyötä) ovat valmiit kunnioittamaan myös muita elämänkatsomuksia.

Analogia pitäisi olla nyt selvä, rautalankaa ainakin kului pari metriä.


Vieras

#1790 Re: Taivastie on kaita, kadotukseen vievä tie on lavea

22.05.2014 14:08

#1788: Tavis - Taivastie on kaita, kadotukseen vievä tie on lavea

 

Sivusta seuraavana: Mitenkä nuo raamatunsitaatit liittyvät filateliaan?

 

 

Regulator

#1791 Uskokaa tai älkää...

22.05.2014 14:14

....Mutta aivan naurettavaa koko tämä kohkaaminen muutaman postimerkin takia: Ei uskoisi ,että te aikaihmiset viitsitte aikaanne tämmöiseen uhrata...kenet muka luulette tällä kaikella höpinällänne käännyttävän ja mihin ? Paljastettu ja tuotte vain julki oman pohjattoman typeryytenne moisella !

Vieras

#1792 Re: Uskokaa tai älkää...

22.05.2014 14:28

#1791: Regulator - Uskokaa tai älkää...

Mulle tää keskustelu on pelkkää hupia. Muuhun ei kiihkouskovaisten kanssa ikinä pystykään koska heidän puoleltaan keskustelu on niin tiukasti kahlittu raamatun määräämiin, usein järjenvastaisiin, puitteisiin. Keskustelun ongelmaa kuvaa aika hyvin seuraava toteamus: olivatpa järki, tiede, faktat tai riipumaton empiirinen data miten vastaansanomatonta tahansa, niin SILTI AINA RAAMATTU MENEE EDELLE.

Valitse nimimerkki

#1793 Re: Re: Uskokaa tai älkää...

22.05.2014 15:13

#1792: - Re: Uskokaa tai älkää...

olivatpa järki, tiede, faktat tai riipumaton empiirinen data miten vastaansanomatonta tahansa, niin SILTI AINA RAAMATTU MENEE EDELLE.

 

Niin, ja kaiken huipuksi Raamattu menee vielä valtiollisen lainsäädännön edelle.

 

 


Vieras

#1794 Re: Re: Re: Uskokaa tai älkää...

22.05.2014 15:19

#1793: Valitse nimimerkki - Re: Re: Uskokaa tai älkää...

Niin, ja kaiken huipuksi Raamattu menee vielä valtiollisen lainsäädännön edelle.

 

Niin ja mikähän se omatunto olikaan?

Se katsos on vielä monellakin jäljellä!

 

 

Regulator

#1795 Re: Re: Uskokaa tai älkää...

22.05.2014 15:56

#1792: - Re: Uskokaa tai älkää...

Pitäisiköhän sitten niihin Tom-merkkeihin sitten lisätä varoitus:"Ei saa käyttää Raamattujen, eikä muun uskonnollisen materiaalin postittamiseen" olisivatkohan kristillis-persut sitten tyytyväisempiä-eivätpähän menisi ne kirjat ainakaan niiden merkkien avulla eteenpäin-tai ´edelle´ (miten vain haluatte)

En muuten ole vieläkään saanut keneltäkään täällä paasaavilta  kohkaavilta vastausta siihen  ihan yksinkertaiseen ja täysin neutraaliin kysymykseen,jonka aiemmassa kommentissani esitin.

Esitettäköön se nyt siis uudestaan ja toivottavasti tällä kertaa paremmalla onnella (edes jonkun lukijan ) vastauksen saamisen suhteen...

.Eli kysymys kuuluu siis : "Kuinka monta postimerkkiä( siis aivan millaista tahansa tänä vuonna myynnissä olevaa  kotimaista merkkiä ) olet tänä vuonna ostanut ja käyttänyt esim. jonkun kirjeen,tai kortin postittamiseen?"

Tosiasiahan on, että erityyppiset kännykkäviestit, sähköposti,´´ twiitit´ja Face-book ovat vähentäneet valtavasti koko paperipostin määrää viime vuosina ,ja että ehdottomasti suurin osa ( esim. kaikki laskut) kulkevat merkin sijasta nykyisin jo  jollain ko.laitoksen ja Itellan välisellä postisopimusmaksulla. Aniharvassa niistä siis näemmekään  mitään varsinaista -postimerkkiä .

Keskivertokansalaisen postimerkinkäyttö taitaa tosiaan useimmilla jo rajoittua enää  niihin joulukortteihin ,tai jostain poikkeksellisesta syystä lähetettäviin esim. jonkun hyvän ystävän merkkipäiväonnitteluihin tai osanottoadressien lähettämiseen omaisille jonkun poismenon johdosta. Siinä kaikki ja merkin niihin saa itse valita (tai vaikka teettää sitten ihan omatkin jos vain rahaa ja halua riittää)

Voitaisiinhan sitä muuten ostohaluisille teettää oma  postilaatikkotarrakin ,jossa lukisi (" Ei mitään homomerkkejä tähän postilaatikkoon ") saisi nähdä miten laajaa tarrabisnestä sillä voisi pyörittää...

usko kantaa

#1796 ei sekoiteta

22.05.2014 17:45

Evankeelinen kristillisyys ei ole aikojen saatossa ollut tappamassa, vaan inkvisitiota toimitti Paavin kirkko, jonka historia on julma. Onneks Luther jne.
silleen

#1797 joopa joo

22.05.2014 17:49

"Regulator" siis olet itsesi ylentänyt tässä keskustelussa jonkinlaiseksi moderoijaksi ja henkilöksi jolla on kaikki taito/tietoko? Huh huh.

Noh, siis sillähän ei ole väliä vaikken enää koskaan yhtäkään postimerkkiä mihinkään laittais itse, vaan sillä on väliä että Itella vähät välittää suuren osan suomalaisista näkemyksestä mitä postimerkkeihin voi ja saa ja tavallaan tulee laittaa. Ja homoporno natsimielisyys ei ole sitä.

Ja Itella ei edes asiakaspalvelun nimissä vastaa yhteydenottoihin jne, eli he "pyllistävät" meille hetero/normaaleille/isänmaallisille/ ja uskonnollisille suomen kansalaisille. siitä on kyse hyvä moderaattori kuka mikä lie oletkin...

Valheella lyhyet jäljet
Vieras

#1798 Kysymys historiaa vääristelevälle kristillispersulle

22.05.2014 18:06

#1796: usko kantaa - ei sekoiteta

Evankeelinen kristillisyys ei ole aikojen saatossa ollut tappamassa, vaan inkvisitiota toimitti Paavin kirkko, jonka historia on julma. Onneks Luther jne.

 

Viimeiset kuolemantuomiot noituudesta Ruotsin valtakuntaan kuuluneessa Suomessa annettiin vuonna 1689. Kerropa, kuinka kummassa katolinen inkvisitio saattoi ne langettaa protestanttisessa maassa.

 

 



Vieras

#1799 Re: joopa joo

22.05.2014 18:19

#1797: silleen - joopa joo

Sain seuraavanlaisen vastauksen Itellalta, kun olin ruksannut sen -vastaus sähköpostiin kohdan.

Hei!

Kiitos yhteydenotostasi, joka koskee syksyllä julkaistavia postimerkkejä. Ikävä kuulla ettei merkkiaihe ole sinulle mieleinen.

Tom of Finland –postimerkit esittävät Touko Laaksosen taideteoksia. Taideteokset esitetään sellaisinaan postimerkissä, alkuperäisinä. Postimerkkeihin valituissa teoksissa korostuu taiteilija Touko Laaksoselle ominainen tyyli. Laaksonen on yksi tunnetuimpia suomalaisia kuvataiteilijoita maailmalla.

Tom of Finland –postimerkkeihin on valittu taiteilija Touko Laaksosen laajasta tuotannosta kaksi teosta, jotka kuvastoltaan sopivat postimerkkeihin. Postimerkkien teokset eivät ole paljastavuudessaan esimerkiksi Havis Amandan patsasta esittävää postimerkkiä erikoisempia. Tom of Finland –taiteilijaa Touko Laaksosta pidetään yhtenä Suomen tunnetuimmista kuvataiteilijoista maailmalla. Hänen piirroksensa ovat nousseet omassa tyylilajissaan ikoniseen asemaan ja vaikuttaneet mm. popkulttuuriin ja muotiin.

 

Syyskaudella julkaisemme kuusi muuta postimerkkiä, joten aiheissa on valinnanvaraa. Aiheita uusiksi postimerkeiksi voi ehdottaa kuka vaan Postimerkkitoimikunnalle. Vuosittain julkaistaan noin 20 erilaista postimerkkijulkaisua. Asiakkailta saatu palaute on tärkeää, ja huomioimme palautteet myös postimerkkien osalta.

 

Ystävällisin terveisin

Mirva
Postin asiakaspalvelu

Itella Viestinvälitys
PL 6, 00011 ITELLA
puh. 0200 71000 (pvm/mpm)
ma-pe klo 8-18
asiakaspalvelu@posti.fi
www.posti.fi

Posti on nyt myös Facebookissa www.facebook.com/Posti.fi

Luontipäivämäärä: 14.05.2014 08:51:55


Vieras

#1800 Re: Re: joopa joo

22.05.2014 18:37

#1799: - Re: joopa joo

 

Siitä vain ehdottamaan yleviksi postimerkin aiheiksi vaikkapa Jeesuksen raatoa, kielillä puhuvaa hihhulia tai Persuperän ruostuneita autonromuja täynnä olevaa pakettipeltoa.