Energiajuomat K-15

Maucer M
forssa

/ #4 Huonoiten tehty adressi mitä olen nähnyt

23.12.2009 21:22

Adresseissa niinkuin muussakin vastaavassa julkisessa materiaalissa tulisi sinun tuoda esiin asioiden kaikki puolet eikä esittää harhaanjohtavia väitteitä.

"Tauriini on aminohappo, joka ei ole ihmiselle välttämätöntä. "
Tauriini on erittäinkin välttämätön ihmisen aivoille ja hermostolle, ja sitä on aikuisessa ihmisessä 60-100 grammaa. Sitä tosin muodostuu kehossa itsessään, joten sitä ei ole välttämätön saada ravinnosta. Mahdollisia negatiivisia vaikutuksia on turha edes tutkia koska sitä on energiajuomissa niin pieninä pitoisuuksina verraten siihen että sitä on jokaisella gramma painokiloa kohden.


"Eläinkokeiden perusteella sen on epäilty vaikuttavan keskushermoston sekä sydämen toimintaan. "

Taidat jättää asioita mainitsematta. Tällä lauseella saat asiat kuulostamaan siltä, että tautiini rappeuttaisi keskushermostoa ja aiheuttaisi sydänkohtauksia. Tosiasiassahan tauriini vaikuttaa keskushermostoon ja sydämen toimintaan - Ne eivät TOIMISI ilman tauriinia. Tauriini on nimittäin keskushermoston tärkeä rakennusaine ja se toimii sydänlihassolujen toiminnan stabiloijana. Tauriini myös suojelee hermovaurioilta.


"Johtopäätös on se että energiajuomat ovat haitallisia alle 15-vuotiaille lapsille eikä niitä saisi myydä kassalla alle 15-vuotiaille"

Mistä tämän johtopäätöksen teit?
Koska banaani on keltainen, on Adolf Hitler vielä elossa.



http://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/summary/summary.cgi?cid=1123

http://www.terveysportti.fi/rex/rex.metatesaurus.termi?p_sfui=SF044571&p_cfui=CF013162&p_sab=FINMSH&p_hierarkia=K