Uusi koirapuisto Pikku Huopalahteen


Vieras

/ #19 Re: Re: Kallioprtaan puisot

02.02.2016 07:24

#18: zillee - Re: Kallioprtaan puisot 

Adressi ei pyydä lopettamaan yhtään koirapuistoa. Sillä toivotaan, että saamme alueelle yhden uuden.

Mainiota, jos kalliopuistosta on iloa koirillesi ja sinulle! Meitä ihmisiä kuten koiriakin on monenlaisia. On nuoria, vanhoja, lyhyt- ja pitkäjalkaisia, hyvä-ja huonokuntoisia. Kaikilla ei ole fyysisiä edellytyksiä käydä ko. puistossa; kalliot ovat jyrkät ja sateella liukkaat. Muu alue on muhkuraista, höttöistä ja synkkää. Tosin edelleen - kalliopuiston moittiminen ei ole adressin eikä meidän allekirjoittajien tarkoitus. Näitä puistoja ei ole liikaa ja jokaisella on käyttäjänsä.

Kyllä, pyöräliikenne on todella vilkasta ja vauhdikasta rantapuistossa ihan joka reitillä. Tämänkin vuoksi koirapuisto sillekin alueelle olisi kultaakin kalliimpi. Eivät haittaisi koirat ja pyöräliikenne toisiaan.

Lisäksi haluan ensinnäkin varoittaa kaikkia koiran omistajia puiston rotanmyrkkyruokkijasta, älkää antako koiranne ottaa suuhunsa mitään!!! Toiseksi totean, että koirapuisto on helpompi haravoida epämääräisistä "herkuista" kuin koko rantapuisto. Olisi hienoa, jos saisi pitää koiraansa vapaana pelkäämättä, että se syö myrkkyä tai kolaroi polkupyörän kanssa.

Pia