Krista Ylä-Kotolan työsuhde ei voi päättyä Lappeeen seurakunnassa!

Krista Ylä-Kotola on tehnyt Lappeen seurakunnan nuorisotyötä jo yli neljä vuotta. Krista sopii täydellisesti nykyiseen työhönsä, ja hänestä pidetään todella paljon. Krista hoitaa työnsä erittäin mallikkaasti ja asianmukaisesti. Hän välittää aidosti kaikista nuorista ja yhteistyökumppaneistaan. Hän on hyvin omistautunut työlleen, ja tekee toiminnasta kaikille mieluisaa ja erittäin hauskaa. Vastoin kaikkien tahtoa, Kristan työsuhde on päättymässä. Teemme tämän adressin, koska nuorisotyössä pitäisi olla töissä sellainen henkilö, josta nuoret aidosti pitävät. Vaadimme, että Krista Ylä-Kotolan työsuhdetta jatketaan, joten allekirjoitathan tämän adressin koko seurakunnan hyväksi.

 


Lappeen nuorten puolesta, Saana Kaltio, Maiju Sederholm ja Bea Ek    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Lappeen nuorten puolesta, Saana Kaltio, Maiju Sederholm ja Bea Ek voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö rikkaita verottaa nykyistä enemmän?