Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin.

#2 Miehen ja naisen välinen suhde

10.12.2012 17:14

Kahden miehen välinen suhde jota kutsutaa homot eivät ole keskenään vertailukelpoisia.Se on sairautta,lähinnä voidaan puhua mielisairaudesta ja ei tervejärkisten ajatumaailmaan kuuluvaa ja on kiellettyä.

Vastaukset


Vieras

#3 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2012-12-10 19:17:01

Leo

#46 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-01-01 20:11:21

homo+homo= <3

#47 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-01-02 21:48:41

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Hmm...tervejärkinen ei osaa edes kirjoittaa suomea kunnolla! Niin paljon kirjoitusvirheitä tyypillä että...on tainnut koulut jäädä kesken :D


Vieras

#69 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-01-16 19:14:58

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Enpä tätä etupäässä kristittyjä vaivaavaa homo-fobiakaan kovin tervejärkisenä pidä. Ja fobiahan onkin itseasiassa psykiatrinen sairaus.

Frank

#83 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-02-01 12:50:46

panic

#179 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-15 13:46:03

Kastamaton, mutta hyväksyvä

#238 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-19 16:37:56

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde 

 

mitä mitä, se on nykyään todella normaalia eikä mikään sairaus:D Mikä teitä joitain vaivaa? T.14-vuotias jolla on maailmankuva kunnossa toisin kuin joillain. Eiku mitä iha oikeesti:D on mielisairasta arvioida rakkautta, oletko itsekkin jotenkin sairas kun pidät itseäsi normaalina ja homoja sairaina?:D
voi voi

#250 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-19 18:37:11

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Taitava argumentoija havaitsee nämä tasa-arvoisen avioliittolain vastustajien väitteet aika heikolle pohjalle rakennetuksi. Sanat "perinteinen" ja "luonnoton" eivät ole sana sanaa vasten ollessa painavia perusteita, sillä niiltä puuttuu tarkoituspohja. Lain muuttamisessa kyse on siitä että kaikki ihmiset olisivat Suomen lain edessä tasa-arvoisia. Kirkko ja raamattu tehkööt omat päätelmänsä.

Pasi

#289 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-19 23:07:35

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Kaikille terveille pitäisi olla selvää se, että mitään "jumalan" luomaa maailmankaikkeutta ei ole olemassa :P Jumalaan uskominen on "mielisairautta".

VP

#595 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-20 20:56:04

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Pitäisi kaikille terveille ihmisille olla selvä, että lain pitäisi olla kaikille sama sukupuolesta riippumatta ja että jokainen ihminen saisi mennä naimisiin ja jättää perinnöksi/puolisolle omaisuutensa sukupuolesta riippumatta. Se, että jossakin laissa yhä edes puhutaan miehestä ja naisesta sen sijaan, että puhutaan ihmisestä tai henkilöstä, kertoo sen että laki on muinaismuisto, joka pitäisi muuttaa.

moral

#702 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-21 09:58:52

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Siis ei voi herranjestas. Ihan naurettava koko tämä adressi, onneksi Suomen kansa on kuitenkin enemmän tätä vastaan kuin puolesta (tai ainakaan ne homokammoiset vanhukset tuskin tätä internettiin tulevat allekirjoittamaan).

Hetero

#815 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-21 15:32:57

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde 

 

Äläkää ny perkule sekottako jumalaa joka paikkaan!! Homoja on aina nyt on kyse siitä tarviiko ne avioliittoa vai ja samoja oikeuksia vai ei!! Vastaus: Ei tarvi!!
johan om markkinat...

#872 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-21 16:56:15

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

tietenkin näin on. muutoin ei kommentoijiakaan olisi olemassakaan...;)

asiaa voidaan tarkastella monellakin tavalla, yhdessä ja erikseen, kuitenkin kiihkottomasti ja asiallisesti:

1. raamatullinen yksiselitteinen näkökanta, elämänohje ja homosuhteiden tuomitseminen (josta on jo täällä kommentoitukin)

2. luonnollisesta näkökulmasta:

-a) onhan "terveellinen selviö", että VAIN miehellä ja naisella on keskenään edellytykset tuottaa jälkeläisiä. muut yhdistelmät (mies-mies ja nainen-nainen) ovat täysin luonnonvastaisia, eivätkä keskenään voi lisääntyä. sillä seksin ainoa tarkoitushan on LOPPUJEN LOPUKSI juuri suvun jatkuminen, EI MIKÄÄN MUU. rakkauden tunteenkin tehtävä on ajaa samaa asiaa eli johtaa sukupuolisuhteeseen, jonka seurauksena syntyy lapsia kodissa kasvatettaviksi, siinä kaikki. vain tällaisessa perhekokoonpanossa "äiti, isä ja lapset", lapsille on hyvä ja terveellinen kasvualusta. LAPSI TARVITSEE SEKÄ ISÄN ETTÄ ÄIDIN ESIMERKIN, MALLIN JA HUOLENPITOA JA RAKKAUTTA KASVAAKSEEN TURVALLISESSA KODISSA TASAPAINOISEKSI AIKUISEKSI. muita toimivia yhtälöitä ei sitten olekaan olemassa (joskus äiti tai isä joutuvat hoitamaan tehtävän yksin, mutta miljoona kertaa parempi sekin kuin....). perhe on yhteiskunnan perussolu, ja yhteiskunnan toiminnan ehdoton edellytys. (tässä mielessä homoseksuaalisissa suhteissa elävät ovat siipeilijöitä).

-b) kattoa paneelatessa panin merkille, että ainoa oikea ja toimiva, sekä hyvännäköinen ratkaisu on se, että urospontti tulee naarasponttiin. muuten tulee todella rumaa jälkeä, jota kukaan ei kestä katsoa.  tai oven lukkoa avatessa siihen sopii vain sitä varten muotoiltu avain, ja näin lukko/ovi aukeaa. hieromalla kahta lukkoa vastakkain, tai sitten kahta avainta vastakkain, ei ovi taatusti aukea.

-c) lääketieteellisestä näkökulmasta katsottuna homojen touhut ovat pelkästään sairaalloisuuteen verrattavaa ja sairaalloista toimintaa. peräaukko eli anus on VAIN JA AINOASTAAN ulostamista varten. eikö niin? eli luonnollinen tarkoitus on että liikenne (jätteet ja kuona-aineet ja epäpuhtaudet jne) tästä aukosta on ainoastaan yhdensuuntainen. muu toiminta tulee takuuvarmasti vahingoittamaan sulkijalihasta ja suolen limakalvoja ym.  tämä vuorostaan eittämättä johtaa aikaa myöten em lihaksiston ennenaikaiseen löystymiseen, ja korjaamaton ongelma on valmis. vuodot, koska henkilö on tullut kyvyttömäksi pidättäytymään ulostamasta. yhteiskunnan (taas) kustannuksella saatetaan tahallisesti aikaansaatua vahinkoa yrittää leikkauksilla korjata, mutta täysin toimivaa ei tule enää koskaan. sitten vain sairaalan tai vanhainkodin vuodeosastolle mars, yhteiskunnan (terveiden yksilöiden) varoilla hoidettavaksi loppuiäksi. eli  taloudellinenkin vahinko on kaksinkertainen: yksilö ei pysty maksamaan yhteiskunnalle veroja, mutta muiden ihmisten (yhteiskunnan) maksettavana on koko kallis hoito.    toinenkin puoli asiassa on: itse uloste ja epäpuhtaudet, jotka tarttuvat toisen osapuolen sukuelimeen, sekä kaiken maailman voimakkaat bakteerit ja taudinaiheuttajat, pahimpana aids. jo tämä kiistämätön tosiasia, eli ulosteen "pakkaaminen" ja sen kanssa leikkiminen, ei ole missään tapauksessa mitään muuta kuin täysin SAIRAALLOISTA puuhastelua.  auttaisiko näiden ihmisten takamuksessa leima "EXIT ONLY" herättämään heidän mielessään ajatuksen, että hetkinen, onkohan tämä mitenkään oikein tai tarkoituksenmukaista/mielekästä touhua? himot ovat ajaneet järjen ohi jo kauan sitten, jo ajatuksena, puhumattakaan toteuttamisesta!

-d) periaatteessa sama koskee lesbosuhteissa eläviä yksilöitä. siitin on kehittynyt/luotu emättimeen työnnettäväksi, ja emättimen tehtävä ja tarkoitus on ottaa vastaan siitin. ne ovat kuin "lukko ja siihen prikulleen sopiva avain". kaikki "penisjäljitelmät" jne ovat epäluonnollisia, ja siten on epänormaalia ainoasta luonnollisesta ja tarkoituksenmukaisesta menetelmästä poiketa - sehän on hyvin toiminut ja lapsia tuottanut niin kauan kuin ihmisiä on maan päällä ollut. jos ne korvikkeet jne olisivat luonnollisia, niin kai niiden siinä tapauksessa kuuluisi KASVAA PUISSA! ei niitä ole ammoisina aikoinakaan ollut - eikä tarvita nykyäänkään. vain "aito tavara" takaa oikean, terveellisen onnen ja lisääntymisen - AVIOLIITOSSA (pariskunnan ja lasten kannalta parhaimmassa ja turvallisimmassa) tietenkin, kuten on aina ollut tarkoituskin, ja se alkuperäinen tarkoitus pätee edelleen ilman poikkeuksia.

-e) lääkärikunta ja lääketiede kautta maailman pitää - itsestäänselvästi - tätä toimintaa luonnollisesta poikkeavana (vinoutuneena/sairaana), ja lisäksi suurena terveysriskinä ja luonnottoman kiintymyksen ilmenemismuotona. kuinka muuten? POIKKEUSTA TAI VAIHTOEHTOA ei ole olemassakaan. tästä vain ei puhuta isoon ääneen - pelätään että "loukataan" seksuaalivähemmistöä. mutta itsessään asia on tietenkin täysin selvä. kaikkea vihapuhetta on tietenkin syytä varoa - sellainen ei palvele ketään.

-f) miehen ja naisen kehot on rakennettu/kehittyneet vain toisiaan varten. kaikki muu on luonnotonta, kieroutunutta, sairaalloista ja mahdollisimmaan iljettävää.  luonnon eläimetkin ovat tässä mielessä paljon viisaampia kuin nämä homosuhteita harrastavat yksilöt - niille ei tarvitse opettaa näitä asioita, mutta homoseksuaalit ihmiset ja heidän kannattajansa eivät näytä oppivan, vaikka heille kuinka opettaisi. heidän ihmisarvoaan mitenkään loukkaamatta on sanottava, että kaikkinaisen myönnyttelyn sijasta yhteiskunnan pitäisi AUTTAA ja ohjata heidät sairaanhoidon piiriin - "valkotakkisten seuraan".  erilaisia eheytymismenetelmiä ja hoitomuotoja on olemassa, kuten muihinkin "tauteihin".

-g) kohtaan a. viitaten - homosuhteessa elävät eivät liioin kelpaa "vanhemmiksi" lapselle. muutoin syyllistytään tekoon, joka on täysin verrattavissa lapsen ankaraan henkiseen ja psyykkiseen pahoinpitelyyn. lapsen tulee saada ammentaa elämän eväitä luonnollisessa perheympäristössä "äiti, isä ja lapset" = oikea perhe, eikä altistaa häntä millekkään luonnollisesta poikkeavalle. on järkyttävä koko ajatuskin siitä, että lapsi joutuisi elämään kahden homoseksuaalin yksilön "kasvatettavana", näkemään heidän (normaalista parisuhteesta) vahvasti poikkeavaa elämäänsä ja lähes kaikkea mitä sellaisessa suhteessa "harrastetaan", suutelemisesta ja hellyydenosoituksista lähtien. koko ajatuskin on etova ja iljettävä. kuka takaa senkin, että vinoutuneet yksiköt eivät hyväksikäyttäisi lasta jossakin muodossa? tietenkään ei kukaan voi taata sitä, mutta riski on aivan ilmeinen. seksuaalisesti poikkeavat yksilöt kun voivat olla poikkeavia monella tavalla. kuten hyvin tiedämme, nämä ihmiset eivät tyydy vaatimaan pelkästään avio-oikeuksia, vaan adoptio- ym. oikeutta, itse asiassa kaikkea. eli, jos antaa näille yksilöille pikkusormenkaan verran oikeuksia, niin välittömästi ollaan vaatimassa lisää - KAIKKEA. näin on "kehitys" mennyt, tämä on helppo todeta ja todistaa: ensin vaatimukset rek. parisuhteesta (sekin on liikaa), sitten taas lisää. pitää myös huomioida, että jos "instituutio" avioliitto avattaisiin homoseksuaaleille pareille, sitä ei voida toteuttaa polkematta törkeästi samalla perinteisen parisuhdemallin ja aikaa myöden lasten oikeuksia (ks yllä).

TOISIN SANOEN - HOMOSEKSUAALIT OVAT VAATIMUKSINEEN ERÄÄNLAINEN PAINOLASTI JA UHKAKIN YHTEISKUNNALLE JA SEN JÄSENILLE. ne jotka eivät halua eheytyshoitoon (tai elää yksin), vaan välttämättä haluavat elää sellaisessa luonnottomassa ja loppujen lopuksi sekä itselleen että yhteiskunnalle rasittavassa suhteessa, pysykööt vaiti.

 

Homojen puolesta taisteleva hetero

#1800 Heterous ei ole normaalia, se on vain yleistä.

2013-03-23 23:01:48

Valerie (transsukupuolinen)

#3325 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-26 22:16:24

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Entäs sitten kahden naisen välinen suhde, tai naisen ( entinen mies) ja naisen välinen, laitetaan vielä lisäksi miehen (entinen nainen) ja miehen välinen suhde? Joko saat sydärin?

23v

#4252 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-29 10:28:17

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Onko vielä tosiaan noin vanhanaikaisia ihmisiä, että ajattelevat homoutta mielisairautena häpeä, ja siirry nyt jo 2000 luvulle sinä fossiili

aunus

#5808 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-03 09:47:48

Aideron

#7721 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-08 14:49:48

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Oletko itse mieleltäsi terve? Kirjallisen ulosantisi laatu antaisi olettaa muuta.

miehen kanssa suhteessa oleva nainen-79

#7883 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-08 19:28:52

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Hyvin jännä on tuo sinun mielipiteesi ...hyvin jännä!

Ihmettelen suuresti, että mitä se kenenkään nenää kaivaa jos joku mies haluaa avioitua kaltaisensa kanssa? Vanhanaikainen, omituinen ja jotenkin kiero on mielestäni tuollainen ajattellutapa! Maailma muuttuu ja asiat sen mukana!

Oletvajaa

#8419 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-09 21:56:58

Mikä sä olet sanoo että homous on sairautta? Et mikään. Toi sun ajattelumaailma ei puolestaa ole tervejärkistä. Tai millä perusteilla edes luulet et juuri su ajattelutapa olis "tervettä" millä perusteilla kelaat et oot yhtää mikää sanoo mitää...ei oo paljoo kuules varmaa asioit mitkä puhuis sua tervejärkiseks yhtää se enempää ku homoikaa.
23v vapaamieli

#8501 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-10 07:37:37

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvää, että nykyäaikana on olemassa asiat nimeltä suvaitsevaisuus ja ennakkoluulottomuus. Vanhoilliset ihmiset täällä vaan yrittävät vieläkin polkea vähemmistöjä jalkoihinsa.. henkilökohtaisesti huvittaa minua, katsoen nyky-nuorten avarakatseisuutta. Homoseksuaalit ovat ihmisiä siinä missä muutkin, ja saattavat omistaa huomattavasti korkeamman äo:n kuin tekstin kirjoittaja. Ajatelkaa aivoillanne ihmiset, ei tämä maailma muuten kestä.

Tulette näkemään päivän (halusitte tai ette), jolloin avioliitto on mahdollista myös miesten kesken (tai naisten).

 

Järkimies

#8560 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-10 10:13:08

Homofobia on sairaus

hohhoijjaa

#9547 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-13 16:23:45

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Sairautta on tuo ahdasmielisyys! Jos kaksi ihmistä rakastaa toisia niin mikä siinä on väärin? Miten se vaikuttaa yhteiskuntaan tai ylipäätänsä mihinkään, jos kaksi miestä rakastaa toisiaan ja on naimisissa? Kysympä vaan!

Kati

#9568 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-13 18:01:34

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Mitä väliä voi olla kahden tai useamman ihmisen sopimuksessa, etenkin kun kirkko erotetaan siitä, mitä he keskenään sopivat? Miten se muuttaa kenenkään olemista tai elämistä? Minä olen avioliitossa (maistraatin kautta, emme kuulu kirkkoon) mieheni kanssa, se on meidän kahden välinen asia, eikä meitä kiinnosta kilin v*ttua ketkä muut ovat keskenään sopineet ja mitä. Se on minusta sairautta, että toisten tekemisistä jaksetaa pitää tällaista ääliömäistä mekastusta. Hankkikaa elämä.


Vieras

#10157 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-16 11:53:51

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Samaan aikaan rinnakkaistodellisuudessa joudut taistelemaan oikeudestasi elää, kun et osaa edes omaa äidinkieltäsi kirjoittaa niin, että siitä saa jotain selvää.

Itse viestin sisältöön en voi ottaa kantaa, koska suustasi tuleva vaahto häiritsee keskittymistäni.

-

#13362 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-05-11 21:47:59

moi

#14003 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-05-20 18:18:18

vastalause

#16467 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-06-29 16:00:37

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

itse olen homo ja minulla on terveen paperit eikä mielenterveydessäni ole mitään ongelmaa. kukaan ei pysty täysin kieltämään homoutta ja homoseksuaaleja, koska aina tulee olemaan sen hyväksyjiä. en tiedä oletko koskaan tutustunut keneenkään homoseksuaaliin, mutta he eivät eroa muista ihmisistä muuten kuin seksuaalisella suuntautumisellaan. oletko varma ettei lähi-/tuttava-/ystäväpiirissäsi ole homoa joka ei ole niin sanottuna "tullut tulos kaapista"?

Sanoisin että useimpien ihmisten pitäisi laajentaa ajatusmaailmaansa sekä oppimaan hyväksymään erilaisetkin ihmiset ja myös sellaiset, jotka eivät miellytä itseään. Ja vaikka jumala olisi tarkoittanut avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi, jumala silti rakastaa kaikkia, olivatpa he minkälaisia tahansa.

Aika kulkee eteenpäin ja sen varrella moni asia muuttuu ja mielestäni avioliittolaki olisi valmis muuttumaan Suomessakin.

Ei muutkaan maat jotka ovat jo Suomen edelläkävijöitä ja ovat hyväksyneet homoseksuaalien avioliiton ole joutuneet vaikeuksiin tuon asian hyväksymisestä.

Joten miksi me emme anna kaikkien rakastavaisten sanoa "tahdon"?

 

grrrhmm

#19244 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-08-20 08:44:07

Val

#20375 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-09-12 08:47:02

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Vain Lucifer voi sotkea ihmisen ajatukset, Lucifer käyttää teitä hyväkseen, arvostelemalla Jumalan luomista ja te vielä tietämättänne julistatte sitä kovaan ääneen. Kahden ihmisen suhde on kahden sielun suhde, välittämättä siitä kumpaa sukupuolta sielu edustaa maan päällä ihmisenä.


Vieras

#20574 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-09-15 12:01:17

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

anteeksi kuinka? kerrohan ensimäiseksi, mistä bakteerista/viruksesta homous tulee?


Vieras

#21666 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-09-29 18:55:31

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde 

 

kristin usko taikka mikä tahansa taika usko joka kuuluu beduiini ja lammas paimenien uskoon. samoin kuin Kalevalaan jotkut uskoivat Mein kampfiin, toiset Lenin ja Stalinin teoksiin. hölmö vaan ei tunne maailmaa, vetoaa satukirjaan. Jumalaa ei ole muualla kuin ihmisen mielikuvituksessa. Ja se Kalevala on terveempi kirja kuin raamattu. Itse olen huomannut että uskonto pahinta psykoosia ja mielisairautta.

Kaisa Lepola
Jyväskylä

#22234 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-10-10 14:38:00

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Sie olet sairas. En voi uskoa, ett vielä 2000-luvulla löytyy näitä ihmisiä, jotka eivät arvosta rakkautta. Puhe miehen ja naisen yhteenkuulumisesta on erittäin vanhanaikaista - se ei ole keneltäkään pois, jos he solmivat keskenään liiton. Jos kirkko on niin ahdasmielinen ja kapeakatseinen - eikä tulkitse Raamatun sanomaa ja tarkoitusta yhtään syvemmin - niin uskon, että ei homoseksuaaleja edes kiinnostaisi mennä siellä naimisiin. Sen sijaan jokaiselle ihmisten väliselle romanttiselle liitolle pitäisi myötää tasavertainen avioliittolaki, joka takaisi esimerkiksi perinnön saamisen kumppanin kuoltua, saman sukunimen ja adoptoimisen.

-

#26442 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-12-28 21:52:18

HAHAHA  mitä ????, naurattaa : D miten tääl on näin ahdasmielisiä ihmisiä nykypäivänä.

sairautta se on

#27608 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-01-28 23:23:55

Alex

#28474 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-02-18 16:17:54

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Täysin samaa mieltä. HOMO hormonaalisesti modifioitu. Ei normaali, kaipaa lääkärin apua..


Vieras

#29042 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-02-20 21:10:28

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Olen samaa mieltä, homot, pedofilia, nekrofilia, lesbo, prostitutio-mielialahäiriöt. Normaali ja terve ihminen ei tätä harrasta.

äitilii

#29121 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-02-21 08:50:34

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Paavalin kirje Roomalaisille sen ensimmäinen luku sen viimeinen jae kertoo kuoleman tuomiosta niille jotka harjoittavat tätä syntiä sekä saman tuomion alle joutuu joka osoittaa hyväksyntää heille. Paavalin kirje roomalaisille 1 luku  32jae.

Paranee, vain parannuksen kautta kun saa uskoa synnit anteeksi Jeesuksen Nimessä ja Sovintoveressä.Johanneksen evank. 20 luku 23 jae.

Taivasten valtakunta on rullut lähelle se on siellä missä kaikuu anteeksiantamuksen evankeliumi armosta kaikki annetaan ei suinkaan ansion tähden Matteukevank. 4 luku 17 jae

Joku

#29762 Ääni autiomaasta... ja se on kiukkuinen.

2014-02-26 09:32:32

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Nyt kaikki heterot lakatkaa tumputtamasta koneen takana ja tappelemasta lesbojen ja homojen kanssa. Antakaa toisillenne statistiikkaa ja materiaalia jotta ajetaan tämä ehdotus läpi. Kerätkää materiaalia Mass Resistancen sivuilt ja jakakaa toisillenne. Hollannin sukupuolineutraali avioliitto lain seurauksista. Ranskan sukupuolineutraalin avioliitto lain seurauksista. Espnian sukupuolineutraali avioliitto lain seurauksista. Siellä on kiva lasku suhdanne siitä kuinka tämä laki on vaikuttanut uusien avioliittojen sidontaan.

Nyt käytetään perusteluna mitä on jo tapahtunut.  Se kuka käyttää Jeesuksen tai raamatun sanaa väitelläkseen niitä vastaan pettää herramme. Sillä nyt se ei toimi. Se ei ole koskaan toiminut näitä vastaan eikä toimi vastakaan siksi olemme tässä tilanteessa.

Sairaus argumentti ei toimi se ei ole toiminut aiemmin eikä se ole toiminut vastakaan. Pohditaan mikä saa homoseksuaalisuuden toimimaan sen jälkeen kun olemme levittäneet tietoa että se on haitallinen valtioille joissa se on lain tukema. Ne ketkä väittelevät sairauden pohjalta eivät tajua että konkreettisen haitan näyttö on huomattavasti tehokkaampi kuin hypoteettinen diagnoosi.

Copy pastatkaa tämä viesti jokaisen viestin eteen joka käyttää joko sairaus tai Jeesus argumenttia ja antakaa kaverille linkki materiaaliin mitä voi käyttää asian edes auttamiseen.

Nykyaikainen ihminen

#31905 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-03-17 09:05:52

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Ja kuinka vanha mahtaa kirjoittaja olla? Olet myös todennäköisesti uskovainen. Nykyaikana ja tulevaisuudessa vanhojen ja väärätietoisten mielipiteillä tulee olemaan aina vain vähemmän merkitystä. On hyvä että sinun kaltaiset ihmiset kuolevat pois lähitulevaisuudessa.

 

haittaakse?

#32744 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-03-26 20:10:30

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

tota.. eikö Jeesus sanonut k a i k i l l e; lapset, tulkaa luokseni. Minkälainen Jumala kieltäisi luomiensa olentojen rakkauden? Rakkaudestahan hänkin elää.

ei oo varmaan sulta pois jos naapurin Esa ja Tero on onnellisia? o_O

Minä

#33821 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-04-12 18:00:20

Oliverisfabulous

#34076 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-04-17 21:55:26

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Tätä se on ku ihmisistä tulee liian ahdasmielisii hyväksyyn tavallisia ihmisiä. Homoutta esiintyy yli 400 lajin keskuudessa joten nää henkilöt jotka estää ihmisiä rakastamasta toisiaan on mielisairasta ja epäjärkevii ihmisii.

Normijannu

#34965 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-05-13 06:58:15

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde 

 Miksei ole vertailukelpoinen? Ihmisiä me kaikki ollaan. Sairaudeksi ei seksuaalisuuntauksiakaan voi luokitella, saatika mielisairaudeksi. Tässä asiassa mielisairaat ovat niitä jotka kieltävät toisilta onnen itsekkäästi vaikka eivät mitään menettäisikään vaikka sallisivat sen. Se siitä lähimmäisenrakkaudesta


Vieras

#35524 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-05-31 21:41:37

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Miksi uskovaiset poimivat raamatusta mielipiteitä, joita haluavat tunnustaa? He ovat homoutta vastaa, mutta samalla kieltävät esimerkiksi aviorikosken. Rikkovat oman liittonsa, mutta  edelleen.. ovat homoutta vastaan. Jos vetoaa raamattuun, pitää olla valmis allekirjoittamaan kaikki sen mielipiteistä. Jo siihen ei kykene, ei voi vedeota raamattuun missään tilanteessa. Ette voi perustella ahdasmielisyyttä julmalan sanalla.

equalityeverywhere

#35773 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-06-07 22:01:33

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde Yksi kymmenestä ihmisestä on edes vähän homoseksuaaleja. Homoseksuaalisuutta esiintyy myös eläinten keskuudessa , joten se on luonnolista. Jos homoseksuaalit haluavat kirkkohäät niin miksi niitä ei heille anneta ? Jokaisella on oikeus onnelisuuteen  ja rakkauteen , seksuaalisuudesta , sukupuolesta ja kansalaisuudesta riippumatta. Homous ei ole sairaus ihminen syntyy siksi miksi syntyy , homot ja lesbot eivät voi sille mitään että he pitävät samansukupuolen edustajista. Niin ja heterot lopettakaa sitten niiden homo/bi/pan vauvojen synnyttäminen jos niiden olemassa olo teidän persreikäänne niin kutittaa.

Yksi monista

#36505 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-06-19 08:04:25

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Ei voi muuta todeta - kun näitäkin kommentteja lukee - että kyllä ihminen pelkää erilaisuutta!

mies

#40380 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-08-05 21:06:27

ketä kiinnostaa??? itse mies ja naisen kanssa naimisissa enkä näe syytä miksi samaa sukupuolta olevatkaan eivät voisi olla kunhan ei tuonne eläinkunnan puolelle mennä tai lapsiin niin pitäisi olla se ja sama kuka solmii minkäkin liiton ja kenen kanssa?

Terve Ihminen

#41012 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2014-08-16 13:54:03

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde 

 Kuuleppa nyt pikku poika... Siinähän ei ole mitään väärää jos mies rakastaa miestä tai nainen rakastaa naista... Se on tervettä, niinkuin lähes kaikki rakkaus! Jos sinua pelottaa kun näet homon, voit yksinkertaisesti sulkea silmäsi tai juosta äitisi luokse itkemään! Voin kuitenkin vakuuttaa etteivät homot tee sinulle mitään pahaa!