Porin kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajan on erottava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Porissa pelon ilmapiiri – adressia ei luovuteta  

2021-03-02 14:12:25

Porissa pelon ilmapiiri – adressia ei luovuteta  

-          Porissa vallitsevan pelon ilmapiirin vuoksi emme luovuta adressia, toteavat kansalaisaktivistit Tuomas Zacheus ja Aki Nummelin.

Liki 60 prosenttia 444:stä Porin kaupunginjohtajan ja kaupunginhallituksen välitöntä eroa vaativan adressin allekirjoittaneista ei halunnut nimeään julki. Näin suuri osuus sellaisia, jotka eivät halunneet nimeään julki, on merkki Porin kaupungissa vallitsevasta pelon ilmapiiristä.

-          Ihmiset ajattelevat, että jos arvostelee kaupungin johtoa, joutuu vaikeuksiin. Näiden ihmisten yksityisyyttä kunnioittaaksemme olemme päättäneet, että emme voi luovuttaa adressia Porin kaupungille.

Nummelin ja Zacheus perustivat 31.1.2021 adressin, jossa vaaditaan Porin kaupunginjohtajan ja kaupunginhallituksen välitöntä eroa tehtävistään, koska he ovat tietoisesti ja pitkäaikaisesti rikkoneet julkisuuslakia, hallintolakia sekä kuntalakia. Adressin allekirjoittaneet kirjoittivat useita kommentteja. Yksi niistä kuvastaa kaikkien yhteisiä tuntoja: ”Luukkonen ja muut vihdoin ulos. Uudet tuulet ja ihmiset, tervetuloa. Pori on liian arvokas tuhottavaksi.”  

Tuomas Zacheus, Pori                                                            Aki Nummelin, Pori                                                   


Tuomas Zacheus



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…