Oikeuksia isälle!

Kommentoitu viesti

Pirjo-Margit Jauhiainen
Espoo

#1 Naisille rangaistukset lapsen/lasten tapaamisen estämisestä

23.12.2007 15:56

Olen samoin miesten kuten monen muun puolella asiansa suhteen, kun perättömiä puhutaan toisesta ja ei saa kunnolla apua.

Itse olen avioerolapsi (v. 1956) ja isä esti meidän tapaamasta äitiämme. Olen sanonut että minulla ei ole äitiini mitään muuta sidettä kuin että hän on synnyttänyt minut. Syy miksi niin, on se että isäni ajaessa rekkaa hankkiakseen toimeentulon perheelleen, äitini jätti meidät pienet lapset yksin kotiin ja lähti h********n. Isä haki usein meidät virkavallan suojista milloin mistäkin kun tuli kotiin, että miten paljon on tapahtunut vastaavaa siihen aikaan.

Saimme uuden kasvattiäidin joka hoiti meidät kohtuulliseti ottaen huomioon että omat lapset on aina ykkösiä. Ei ole pieksänyt ja hakannut, mutta suosmisjärjestelmä kyllä oli. Olen hänen kanssaan edelleen tekemisissä.

Itse olin avioliitossa ja siitä liitosta syntyi 4 poikaa. Erosin ja pidin huolen että pojat ovat isänsä kanssa tekemisissä, olipa poikien isä usein yötäkin luonamme, ja edelleen olen puheväleissä hänen kanssaan.
Poikien isä tapasi naisen jonka kanssa oli avioliitossakin, ja hän yritti alussa estää että poikani ei saa mennä isänsä luo. Kirjoitin tälle naiselle 2 A4-kirjettä, niin ei mennyt montaa päivää kun hän poikien välityksellä ilmoitti että pojat saa mennä isänsä luo, eikä senjälkeen tullut kieltoja tapaamisesta.
Valitettavasti siitä veljes-sarjasta on nuorin (23v) Riku Markus on poissa kun hän päätyi itsemurhaan huhtikuussa v.2006. Peliriippuvuus.

Vaikka itse olen nainen, näen punaista miten naiset toimii kun on kysymys omista lapsista. Miten virastoissakin ollaan sokeita naisten vedätyksille. Lapsihan on syytön syntymäänsä, niin mielestäni hänelle pitää antaa molemmat vanhemmat käyttöönsä vaikka he eivät olisikaan yhdessä.

Minulla on avattu kotisivu mihin en ole osannut paljon mitään laittaa, niin sinnekin voi kirjoittaa kuka vaan. Myös haen henkilöitä uutta yhdistystä/säätiötä ym. vastaavaa varten henkilöitä, että suurella joukolla saisimme epäkohtia julkisuuteen, ja aroille apua asioidensa hoitamisessa.
pirjomargitjauhiainen@kotisivukone.fi
sp. pirjo-margit.j@luukku.com

Kirjoita googleen Pirjo-Margit Jauhiainen niin siellä on vähän minusta tietoa. Toivon että luottamustehtaväni ei luo vastenmielisyyttä, koska itsekkin taistelen erinäisistä asioista, esim. häätö on minulla edessä. Lue aderessista Häätö ja epäkunnoittava suhtautumisen ihmisen viimeiseen tahtoon
Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille

Vastaukset

jami80@luukku.com

#7 Re: Naisille rangaistukset lapsen/lasten tapaamisen estämisestä

2010-06-16 18:42:42

#1: Pirjo-Margit Jauhiainen - Naisille rangaistukset lapsen/lasten tapaamisen estämisestä

Mikä on kotisivujesi osoite kun en löytänyt sitä googlella. Olisi kiva käydä lukemassa mitä sinulla siellä on.

Olisi mukava jos kirjoittelisit mulle jami80@luukku.com