Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21284 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En ole vakuuttunut Maria Rajakarista

23.09.2013 11:10

#21280: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olen vakuuttunut

Risikosta viis, nyt on tärkeämpääkin keskusteltavaa.

Myös Kristillisdemokraateilla on lähes Jani Viinikaisen kaltaisia painolasteja. Yksi heistä on Hetero Priden järjestäjiin kuuluva Uudenmaan KD-Naisten puheenjohtaja Maria Rajakari. Rajakari mainosti Hetero Pridea televisiossa ja Uuden Suomen Puheenvuorossa. Valokuvissa hän esiintyy hymyilevänä Viinikaisen ja Seppo Lehdon seurassa.

Mitähän Kristillisdemokraatien puoluehallitus sanoo Rajakarin käytöksestä? Tai samaan mielenosoitukseen osallistuneen puoluesihteeri Asmo Maanselän panoksesta äärioikeistolaisen white pride -aatteen levittämisessä?

Jotain on jo tapahtunut kulissien takana. Alun perin Maria Rajakari mielistyi kovasti Hetero Pride -mielenosoituksesta ja siellä kameran kanssa touhunneeseen Seppo Lehtoon, sillä hän kirjoitti Hetero Priden jälkeen näin:
"Minusta oli upeaa, että ne ihmiset tulivat paikalle antamaan tukensa. Seppo Lehto vaikutti tapaamisen perusteella hyvin huumorintajuiselta ihmiseltä."

Eikö Rajakari tarkistanut, keiden kanssa hengailee? Lehto on pahamaineinen tamperelainen äärioikeistolainen rähisijä, joka on saanut toiminnastaan useita tuomioita aivan vankilaa myöten. Joku lienee valistanut sinisilmäistä Rajakaria, joka on nyttemmin poistanut kirjoituksensa Internetistä.

Tämän uutisen kuvituksessa Rajakari on edessä ensimmäinen oikealta:

http://www.hs.fi/politiikka/Natsikuvassa+esiintynyt+Hetero+Pride+-aktiivi+erotettiin+valtuustoryhm%C3%A4st%C3%A4/a1379900831160?ref=hs-art-new-18

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#21287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En ole vakuuttunut Maria Rajakarista

2013-09-23 14:04:47

#21284: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En ole vakuuttunut Maria Rajakarista

 

Olihan siellä persujen helluntailainen kansanedustaja Mika Niikkokin kuuntelemassa puheita. Tosin huhun mukaan hän oli paikalla vertailemassa rikosrekisterin pituutta muiden Hetero Priden osallistujien kanssa.

 

 

 

 

 


Vieras

#21297 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En ole vakuuttunut Maria Rajakarista

2013-09-23 16:42:01

#21284: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En ole vakuuttunut Maria Rajakarista

 

Ilmeisesti Uudenmaan KD-Naiset ovat kiinnostuneempia Kolmannesta valtakunnasta kuin taivaan valtakunnasta.