Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

100-prosenttinen tasa-arvo

#21291 Kukaan tervejärkinen ei tällaista addressia allekirjoita.

23.09.2013 15:54

...Mutta kaipa se on ahdasmielisille ja jälkeenjääneille idiooteillekin ihmisoikeudet suotava eli oikeus sairaisiin mielipiteisiinsä sekä tällaisiin hölynpöly-addresseihin ja niiden allekirjoittamiseen. Sairashan tämä maailma on kaikin tavoin, mutta ihmekös se niin kauan kuin kaltaisianne sairaita ihmisiä on olemassa. Jos uskoisin vääristyneeseen ja tekopyhään feikkiuskontoon nimeltä kristinusko, niin sanoisin: joku "vipaus" on kyllä Jumalalla käynyt kun on tuollaisia jälkeenjääneitä ihmisen irvikuvia päässyt syntymään, joille tasa-arvo on kirosana.

Vastaukset


Vieras

#21378 Re: Kukaan tervejärkinen ei tällaista addressia allekirjoita.

2013-09-25 06:49:36

#21291: 100-prosenttinen tasa-arvo - Kukaan tervejärkinen ei tällaista addressia allekirjoita.

Hupsista! Niinpä! Taisit pudota omaan kaivamaasi sudenkuoppaan. Teitpä karhunpalveluksen ja pahasti sotkit kanssaeläviesi vakuuttelut niin näillä palstoilla kuin ylipäätänsäkin. Selvisi viimeistään nyt yksiselitteisesti omakuvasi homoudestasi, jonka maalasit karmein värein. Oikeudet ja tasa-arvovaateet edellyttävät myös kykyä kantaa vastuuta teoistaan ja sanomisistaan. Tuskinpa noilla eväillä elävien sukupuolineutraalien kanssa kukaan voi kuvitellakaan elävänsä tasavertaista elämää.

Miehet -net kun vasta ovat irvikuvia, jotka kulkevat yhdessä käsikynkkää ja peppua pyörittävät kuin naiset ja kipunsa syytävät suustansa sairaina törkeyksinä. No, lohtu se on laihakin lohtu haluunsa, kun näyttää mielikuvitusta riittävän-tosin vääriin asioihin ja väärin tavoin. Syyttömiähän ovat, että syntyivät rukat maailmaan. Suokoon Luoja anteeksi!

Ei se vängällä!