Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21292 Re:

23.09.2013 16:10

#21289: -  

Näin on asia. Miestä ei luotu miestä varten eikä naista luotu naista varten, vaan eri sukupuolet luotiin toisiansa varten, jotta he (mies ja nainen) muodostaisivat yhdessä perheen ja saisivat lapsia. Tämä järjestys on luonnollinen, ja ainoa tapa, jolla ihmiskunnan jatkuvuutta voidaan pitää luonnollisesti yllä. Siksi myös avioliitto naisen ja miehen välillä on ainut luonnollinen liitto. Tämä avioliitto-kehys on myös lapsen oikean ja terveen kehityksen kannalta lapselle paras kasvuympäristö.

Vastaukset


Vieras

#21294 Re: Re:

2013-09-23 16:27:35

#21292: - Re: Näin on asia. Miestä ei luotu miestä varten eikä naista luotu naista varten, vaan eri sukupuolet luotiin toisiansa varten, jotta he (mies ja nainen) muodostaisivat yhdessä perheen ja saisivat lapsia. Tämä järjestys on luonnollinen, ja ainoa tapa, jolla ihmiskunnan jatkuvuutta voidaan pitää luonnollisesti yllä. Siksi myös avioliitto naisen ja miehen välillä on ainut luonnollinen liitto. Tämä avioliitto-kehys on myös lapsen oikean ja terveen kehityksen kannalta lapselle paras kasvuympäristö.

 

Ihmislajia ei luotu, vaan se kehittyi aiemmista eläinlajeista. Kenenkään ei tarvitse perustaa perhettä eikä saada lapsia, jollei tahdo tai pysty. Luonnollisuusargumenttiin ei kannata nojautua; se on osoitettu paikkaansa pitämättömäksi jo tuhansia viestejä sitten. Huolesi ihmiskunnan uusiutumisesta lienee turha, sillä jo nyt maapallo on ylikansoitettu verrattuna luonnonvaroihin.

On muuten hämmästyttävää, että luulet lapsia syntyvän ainoastaan avioliitossa. Sitä paitsi yhden naisen ja yhden miehen muodostama liitto ei ole laisinkaan ihmiskunnan ainut suhdeinstituutio. Muutkin järjestelyt ovat olleet nykyistä yleisempiä aikana ennen kuin kristilliset lähetyssaarnaajat tuhosivat lukuisat alkuperäiskulttuurit.

 

"Tämä avioliitto-kehys on myös lapsen oikean ja terveen kehityksen kannalta lapselle paras kasvuympäristö."

Puhu sie, mie pitelen hevosta. Tieteelliset tutkimukset ja esimerkiksi yksinhuoltaja- ja sateenkaariperheiden arkielämän kokemukset kertovat aivan muuta.